-
Μια θητεια. Καλυτερα ακομη. Καποιες αποφασεις, καποιων ημερων ή και ωρων (πχ. 18) ενος πρωθυπουργου, μιας κυβερνησης, μπορουν να δημιουργησουν μη αναστρεψιμες καταστασεις. Μονο οσοι μετρουν τις θητειες σαν πρωταθληματα δε το καταλαβαινουν. Ακομη χειροτερα καμωνονται πως δε καταλαβαινουν.
-
η «««διαπραγμάτευση»»» του Μπαρούφ και του τσίρκο το 2015 δεν μπορεί να ξεπεραστεί από κανέναν.
-
Φυσικά και δεν ισχύει αυτό. Όλοι στην Ευρώπη ξέρουν ποιος έχασε την μπάλα και διόγκωσε τα δίδυμα ελλείμματα της χώρας και οδήγησε σε καταστροφή. Ήταν μάλιστα η οικονομία μας απολύτως προστατευμένη. Έτσι μας έλεγαν! Το θυμάστε;
Είναι παντού γνωστό ΣΕ ΟΛΕΣ τις αναλύσεις ΟΛΩΝ των οίκων αξιολόγησης, όλων των οικονομικών άρθρων του πλανήτη, όλης της Κομισιόν και της eurostat.
Διδάσκεται ως case study σε οικονομικές σχολές στα πλαίσια σχετικών μαθημάτων
Αλλά ο οπαδισμος, δεν μιλάει ποτέ για αυτά. Κλασικοί Έλληνες. Για αυτό είμαστε τελευταίοι και μαπες στα περισσότερα. Διότι όλα τα βλέπουν οπαδικα.
-
Η ψήφος στον Τσίπρα ήταν σε ένα μεγάλο βαθμό, ψήφος θυμού, απογοήτευσης. Ήταν ψήφος ελπίδας γιατί, ναι δυστυχώς θα μείνει στα χρονικά, Σας είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια κι ο κόσμος "πιάστηκε" από αυτό. Ο κόσμος ήξερε τι είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αλλά πείστηκε ότι κάτι θα αλλάξει. Όπως και στο παρελθόν με το "Λεφτά υπάρχουν" ο κόσμος την πάτησε.
Άνθρακας ο θησαυρός. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναγκασμένος εξ ορισμού να σκίσει κώλους κάτι που πόνεσε περισσότερο . Υπό αυτή την έννοια, ναι ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκαψε. -
@elteo said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
η «««διαπραγμάτευση»»» του Μπαρούφ και του τσίρκο το 2015 δεν μπορεί να ξεπεραστεί από κανέναν.
Αυτό νόμιζα και εγώ μέχρι που είδα Κούλη και τη λοιπή κουστωδία, που στο μυαλό μου είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει την τελευταία 20ετία. Μέχρι και ο Σαμαράς μοιάζει όαση και αυτό τα λέει όλα.
-
Παντως οι περισσοτεροι δε φαινεται να το βλεπουν ετσι. Ισως γιατι μετα 15 χρονια εχουν ανοιξει οι δουλειες και οι ανθρωποι δε σαπιζουν στα σπιτια μεσα.
-
Προσωπικά δε βλέπω αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Δε βλέπω πέρα από υπηρεσίες (καφέ, εστιατόρια, τουρισμό), κάτι να πηγαίνει καλά. Βλέπω διάλυση, ανασφάλεια και φτώχεια. Εδώ θα είμαστε δυστυχώς και ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ, γιατί με όποιον μιλάω, δε θυμάμαι τέτοια κατήφεια και φόβο ποτέ.
-
Εγώ βλέπω... απαστράπτοντα θηριώδη suv.
-
Εγω παντως ειδα εξοδο τριημερου μεγαλυτερη απο αυτη του Πασχα.
-
Λογικά ξοδεύουν προκαταβολικά την αύξηση του 25% στους μισθούς που έρχεται.
ΠΕΝΗΝΤΑΤΑΚΑΤΟ
-
-
Aν πάνε παράλια Μικράς Ασίας?
-
Αλβανία και Turk Aegean νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική.
Αλλιώς Τολό και Άστρος Κυνουρίας
-
Τι μυξοκλαίγεστε μερικοί? Στην Ελλάδα όπου και αν είσαι το καλοκαίρι, διακοπές κάνεις άνετα. Ακόμη και τον Χειμώνα τα ίδια. Πέρυσι πήγα μια εβδομάδα Ιταλία, μια ακόμη Βαρκελώνη και κατέληξα να λατρεψω αυτή του 15αύγουστου σε νησί με μερικές 100άδες άλλων νοματέων. Τόσοι λίγοι που λέγαμε μεταξύ μας καλημέρα καλή όρεξη και το βράδυ μια μεγάλη παρέα να πίνουμε τα ποτάκια μας.
Ναι οι ντόπιοι δεν πήγαν διακοπές. Γιατί δεν ήθελαν και μια χαρά περνούσαν. -
@bassstarlet said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγώ βλέπω... απαστράπτοντα θηριώδη suv.
Σίγουρα στη Γλυφάδα είναι φουλ. Βέβαια τα πιο εντυπωσιακά έχουν πινακίδες....Ουκρανίας!
-
Στη Γλυφαδα και περιξ υπαρχει πολυς κοσμος ευκαταστατος και τα αμαξια που μπορει να συναντησει καποιος, ιδιαιτερα πολυτελη. Τι να κανουμε τωρα? Φυσικα και δεν τα κατεχουν μονο πλουσιοι Ουκρανοι αλλα και Ρωσοι, Αραβες, Αμερικανοι κοκ.
-
Ολοι αυτοι αφηνουν ζεστο χρημα. Αν ειναι καθαρο ή βρωμικο ειναι αλλη κουβεντα. Ολοι αθωοι μεχρι αποδειξης για το αντιθετο.
-
Προσωπικά δεν είναι της λογικής "αφήνουν ζεστό χρήμα οπότε κάνουμε τα στραβά μάτια σε όλα τα θέματα. Πινακίδες μέχρι στιγμής Ουκρανικές, λίγες Ελληνικές και κάποιες Βουλγάρικες βλέπω. Δεν είναι σημάδια ανάπτυξης αυτά πάντως αλλά κατάντιας που έχουμε γίνει πάρκινγκ βλαχοβίζιτων και καγκουρομαφιόζων.
-
Εγω παντως κατεβαινοντας σε αυτες τις περιοχες ειδα εξαιρετικα ακριβα οχηματα με Ελληνικες και καποια ελαχιστα με ξενες πινακιδες. Να ναι καλα να τα χαιρονται αυτοι που τα χουν.
-
Πριγκόζιν κινείται στρατιωτικά με 25 χιλ. άνδρες κατά Κρεμλίνου και Πούτιν. Τι γίνεται ωρέ?
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]