-
Καλημέρα σας,ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο για toyota (αφορά καινουργιο corollα) πέραν των γνωστών αντιπροσωπειών;
Ενδιαφέρομαι για όλο το φάσμα της εξυπηρέτησης,είτε αυτό είναι σέρβις είτε για θέματα που να αφορούν τριξίματα κτλ
Περιοχή Αθηνα,κατά προτίμηση δυτικά και βόρεια προάστιαΕυχαριστώ εκ των προτέρων
-
@gpaleg said in ΚΑΛΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TOYOTA ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ:
Καλημέρα σας,ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο για toyota (αφορά καινουργιο corollα) πέραν των γνωστών αντιπροσωπειών;
Εξουσιοδοτημένο και εκτός αντιπροσωπείας δεν γίνεται....κάτι άλλο θες να γράψεις! Εαν εννοείς χωρίς να έχει εμπορία, στα ΒΠ είναι ο Γαζέτας που ακούω καλά λόγια αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Σε 1 μήνα θα πάω για το 1ο σέρβις (αλλά όχι σε αυτόν).
-
@fanis75 Ναι αυτό εννοώ (πέραν από ΠΟΛΙΣ,ΠΑΠΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ κτλ δηλ)!τα συγκεκριμένα συνεργεία σε καλύπτουν μέσα στην εγγύηση σωστά;;
-
@fanis75 Ναι αυτό εννοώ (πέραν από ΠΟΛΙΣ,ΠΑΠΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ κτλ δηλ)!τα συγκεκριμένα συνεργεία σε καλύπτουν μέσα στην εγγύηση σωστά;;
Εαν είναι εξουσιοδοτημένο, ναι σε καλύπτει η εγγύηση. Έχει 2-3 καλά, εκτός εμπόρων.
-
@fanis75 τα άλλα 2-3 καλά εκτός από Γαζέτα;
Κριτικές έχει ανάμεικτες πάντως.Πέραν του εξουσιοδοτημένου (επειδή έχουμε και παλιό toyota εκτός εγγύησης στην οικογένεια) υπάρχει κάποιο άλλο γνωστο που να ''εξειδικεύεται'' πάνω σε toyota; -
@fanis75 τα άλλα 2-3 καλά εκτός από Γαζέτα;
Κριτικές έχει ανάμεικτες πάντως.Πέραν του εξουσιοδοτημένου (επειδή έχουμε και παλιό toyota εκτός εγγύησης στην οικογένεια) υπάρχει κάποιο άλλο γνωστο που να ''εξειδικεύεται'' πάνω σε toyota;Εγώ δεν ξέρω κάποιο. Θα υπάρχουν λογικά, απλά δεν το έχω ψάξει γιατί δεν με έχει απασχολήσει το θέμα. Θυμάμαι και τον Μουστάκα (για άλλα που ρωτάς) και άλλο ένα στο Γαλάτσι - εξειδικευμένο όμως (http://www.toyotagalatsi.gr/), το έχει ανοίξει μια κοπέλα (πολύ καλή λένε) που δούλευε χρόνια στον Γαζέτα.
-
Ωραία,σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε μου!
-
Καλές κριτικές έχει ο Στεργίου στο Ίλιον. Εκει εχω πάει το αμάξι μου για επισκευές μετά την κλοπή. Δεν έχω τελική άποψη, αλλά προς το παρόν όλα φαίνονται καλά. Είναι επισημος εξουσιοδοτημένος.
-
Μουστάκας στο τέρμα της Αχαρνων. Πάω 20 χρονια στα παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
@m3rlin θα τον κοιτάξω και αυτόν, ευχαριστώ.
-
@iceman7 ασχολούνται γενικότερα με το αμάξι και με θεματα συναρμογής πχ και τριξιματων; σε ρωτάω γιατι οι περισσότεροι δίνουν βάση μόνο στα σοβαρά θέματα που αφορούν βλάβες, μηχανολογικά κτλ κ εγώ ψάχνω κάποιον που να είναι συνεπής σε όλο το φάσμα της εγγύησης. Έχοντας επαφή μαζί τους μια εικοσαετία θα με ενδιέφερε η άποψη σου.κριτικες πάντως έχει αρκετές Καλές.
-
@iceman7 ασχολούνται γενικότερα με το αμάξι και με θεματα συναρμογής πχ και τριξιματων; σε ρωτάω γιατι οι περισσότεροι δίνουν βάση μόνο στα σοβαρά θέματα που αφορούν βλάβες, μηχανολογικά κτλ κ εγώ ψάχνω κάποιον που να είναι συνεπής σε όλο το φάσμα της εγγύησης. Έχοντας επαφή μαζί τους μια εικοσαετία θα με ενδιέφερε η άποψη σου.κριτικες πάντως έχει αρκετές Καλές.
Με εχουν εξυπηρετήσει εννοείται και σε τέτοια θεματα, που δυστυχως στα νεώτερα Τογιοτα είναι πολλά!
Αν πας θα ζητήσεις να μιλήσεις με τον υπευθυνο, το Γιώργο Μουστάκα. -
@iceman7 ακριβώς, και αυτός είναι ένας λόγος που ψάχνω ενα συνεργείο που να ασχολείται χώρις απαντήσεις του τύπου είναι όλα "φυσιολογικά" γιατί από τις γνωστές αντιπροσωπείες αυτή είναι η εμπειρία μου δυστυχώς. Να αφήνω τα λεφτά μου μόνο για τα σέρβις δεν μου αρκεί.ο κ. Γιώργος μουστακας είναι ο υπεύθυνος του συνεργείο τους;
-
@iceman7 ακριβώς, και αυτός είναι ένας λόγος που ψάχνω ενα συνεργείο που να ασχολείται χώρις απαντήσεις του τύπου είναι όλα "φυσιολογικά" γιατί από τις γνωστές αντιπροσωπείες αυτή είναι η εμπειρία μου δυστυχώς. Να αφήνω τα λεφτά μου μόνο για τα σέρβις δεν μου αρκεί.ο κ. Γιώργος μουστακας είναι ο υπεύθυνος του συνεργείο τους;
Ναι..
Περα από γνωστες, ασχολούται τα παιδιά γιατι μη εχοντας αντιπροσωπεία από πίσω, φτιάχνουν οι ίδιοι την πελατεία τους! -
@iceman7 σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις διευκρινήσεις, θα τον έχω στο νου μου!
ΚΑΛΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TOYOTA ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ