-
Καλησπερα. Εχω ένα Vito του 2001,όταν ξεκινάω πορεια με το αμάξι μετά τα 30 χιλιόμετρα και όσο ανεβαίνει η ταχυτητα ακουγεται και δυναμώνει ένας θόρυβος σαν βουητο λες κ ζορίζεται.Οταν βάζω νεκρά η παταω συμπλέκτη παραμένει το ίδιο. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι κ τι μπορώ να κάνω;
ευχαριστώ
-
Ρουλεμάν κάποιου τροχού.
-
@georgemit said in Θόρυβος βουητο σε Vito 2001:
Ρουλεμάν κάποιου τροχού.
Υπάρχει περιπτωση να είναι από σασμάν;
-
Μπορεί να είναι όπως ειπώθηκε το ρουλεμάν του τροχού και θα προσθέσω εγώ κάποια βάση κινητήρα.
-
@anestis-m said in Θόρυβος βουητο σε Vito 2001:
Μπορεί να είναι όπως ειπώθηκε το ρουλεμάν του τροχού και θα προσθέσω εγώ κάποια βάση κινητήρα.
Βάση κινητήρα τη σχέση έχει;δεν κοπαναει. Απλά δυναμώνει όσο ανεβαζω ταχύτητα
-
@papajim-0 said in Θόρυβος βουητο σε Vito 2001:
@anestis-m said in Θόρυβος βουητο σε Vito 2001:
Βάση κινητήρα τη σχέση έχει;δεν κοπαναει. Απλά δυναμώνει όσο ανεβαζω ταχύτητα
ωραία και γιατί να μην είναι το ρουλεμάν οπως σου είπαν...πήγαινε στο συνεργείο να μάθεις.
-
@papajim-0 said in Θόρυβος βουητο σε Vito 2001:
Καλησπερα. Εχω ένα Vito του 2001,όταν ξεκινάω πορεια με το αμάξι μετά τα 30 χιλιόμετρα και όσο ανεβαίνει η ταχυτητα ακουγεται και δυναμώνει ένας θόρυβος σαν βουητο λες κ ζορίζεται.Οταν βάζω νεκρά η παταω συμπλέκτη παραμένει το ίδιο. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι κ τι μπορώ να κάνω;
ευχαριστώ
Το ακούγεται ένα βουητό όταν πατάς το γκάζι, είναι τόσο αόριστο για να βγει συμπέρασμα, που είναι σα να ζητάς τα νούμερα του τζόκερ.
Πήγαινε καλύτερα σ' ένα συνεργείο να το δουν και να προσπαθήσουν να καταλάβουν από που ακούγεται. Μετά μπορείς να επαναφέρεις το ερώτημά σου με περισσότερες λεπτομέρειες.
Θόρυβος βουητο σε Vito 2001