-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Το ερώτημα μου έχει ως αντικείμενο την διφορούμενη απάντηση που έδωσες για το αν υπάρχει ο υιός και αν είναι υπερβολικά θανατηφόρος με υψηλό δείκτη μετάδοσης.
Υπάρχει, ικανοποιήθηκες τώρα? Δεν είναι θέμα αν υπάρχει αλλά πόσο το εμβόλιο σε σώζει, κανένας δεν έχει πει ότι δεν υπάρχει αν ξενυχτάς όλη μέρα στα μπαρ φυσικά και θα αρρωστήσεις εγώ δεν το κάνω.
-
Ωραία λύσαμε την βάση υπό την οποία θα μπορούμε να συζητήσουμε.
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο πριν πάμε στο τι κάνεις εσύ προσωπικά.
Θεωρείς λοιπόν ότι αυτόν τον υπερβολικά υψηλό δείκτη θνησιμότητας θα ήταν καλό να βρισκαμε έναν τρόπο να τον μετριάσουμε σε επίπεδα μικρότερα μιας εποχικής γριπης;
-
Θεωρείς λοιπόν ότι αυτόν τον υπερβολικά υψηλό δείκτη θνησιμότητας θα ήταν καλό να βρισκαμε έναν τρόπο να τον μετριάσουμε σε επίπεδα μικρότερα μιας εποχικής γριπης;
Δεν είμαι γιατρός καμιά σχέση αλλά επειδή πρόκειται για πανδημία και όχι για Ελληνικό φαινόμενο προτιμώ να παίρνω γνώμες από το εξωτερικό, πολλοί λένε ότι μπορεί να γίνει αυτό. Ο δείκτης θνησιμότητας είναι πραγματικά πολύ ψηλός αλλά δεν γνωρίζω το ιστορικό υγείας του κάθε θύματος.
-
Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Μπόρις Τζόνσον κόλλησε τον Απρίλιο του 2020 και μπήκε στην εντατική, κοντεύοντας μάλιστα να πεθάνει σε κάποιο σημείο. Όλα αυτά ΠΡΙΝ εμβολιαστεί. Έκανε την πρώτη δόση τον Μάρτιο του 2021.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
(1)Δεν είμαι γιατρός καμιά σχέση αλλά επειδή πρόκειται για! (2) πανδημία και όχι για Ελληνικό φαινόμενο προτιμώ να παίρνω γνώμες από το εξωτερικό, πολλοί λένε ότι μπορεί να γίνει αυτό. Ο δείκτης θνησιμότητας είναι πραγματικά πολύ ψηλός αλλά δεν (3) γνωρίζω το ιστορικό υγείας του κάθε θύματος.
(1) Αρα εφόσον δεν είσαι γιατρός και δεν έχεις τις γνώσεις και τις σπουδές ενός γιατρού, γιατί δεν ακούς τον ειδικό που σου λέει τι να κάνεις για να σώσεις την ζωή σου και την ζωή των γύρω σου;
Οι γιατροι όλου του πλανήτη τι πιστεύεις πως συμβουλεύουν;
(2) Πως πιστεύεις ότι λήγουν οι πανδημίες. Με ποιους τρόπους; Έχεις ψάξει πως εξαφανίστηκαν αρρώστιες που αποδεκάτισαν την ανθρωπότητα;
(3) Γνωρίζεις ότι δεν πεθαίνουν μόνο όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα αλλά και όσοι για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τα όργανα τους καταρρέουν και σταματούν να λειτουργούν, ίσως λόγω της εξάντλησης του οργανισμού;
Το ήξερες αυτο; -
@tsek said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Άρα θεωρείς ότι ο ιός δεν έχει τοσο υψηλό δείκτη θνητότητας και δεν καταστρέφει την ποιότητα ζωής ακόμα και όσων την γλυτώσουν μετά από μήνες στην εντατική.
Σωστά;
Μου αρέσει που παρόλα αυτα συνεχίζεις... Αφού δεεεεν....δε το βλέπεις?! Όσες φορές έκατσα να εξηγήσω σε αρνητές/αντιεμβολιαστές/ψεκ κτλ., κατέληξα να απορώ γιατί χάνω το χρόνο μου... απλά αδιαφορείς, η μόνη σίγουρη λύση....
Και εγώ έτσι τους λέω στο σπίτι μου, αλλά όταν μιλώ με αυτούς θέλω να τους δείξω την λογική. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει μέσα του την κοινή λογική να καταλάβει βασικά πράγματα, αλλά η προσπάθεια πρέπει να συνεχίστει σε κάθε συζήτηση. Είναι σοβαρό θέμα.
Όλοι μας κάνουμε λαθη. Και εγώ δεν προσέχω πολύ και πάντα αλλά όσο μπορούμε πρέπει να λέμε ποιο είναι το σωστό.
Οπότε συνέχισε και εσύ και όλοι μας -
Ρε συ @asep με όλο το θάρρος, αλλά μην ακούς και πιστεύεις ότι μπούρδα βρεις στο διαδύκτιο.
Αφού θες πραγματικά να ενημερωθείς, άσε τα βιντεάκια στο youtube, στο FB, και όπου αλλού τα ανακαλύπτεις και ψάξε τη διεθνή βιβλιογραφία για όλες τις έρευνες που έχουν γίνει από Διεθνείς Οργανισμούς. Κάτσε μελέτησε τα στατιστικά και τις παρενέργειες και σχημάτησε μετά άποψη.
Το να αμφισβητείς έναν επιστημονικό κλάδο που θεωρείται από τους πιο πολύπλοκους έχοντας μηδαμινές γνώσεις είναι το λιγότερο ντροπιαστικό.
Ξεκίνα με το Google Scholar, και όταν καλύψεις ένα εύρος 0,0001% τότε θα δεχτώ τη γνώμη σου.
Προσπάθησε να καταλάβεις ότι κανένας δε ξύπνησε ένα πρωί του Δεκεμβρίου το 2019 και είπε: Ας χρηματίσω 1.000.000 γιατρούς και επιστήμονες για να πουν ότι υπάρχει ένας υιός που σκοτώνει. Δεν έχει λογική η τοποθέτησή σου.@lap το χρέος μου το έκανα...
-
Ρε συ @asep με όλο το θάρρος, αλλά μην ακούς και πιστεύεις ότι μπούρδα βρεις στο διαδύκτιο.
Αφού θες πραγματικά να ενημερωθείς, άσε τα βιντεάκια στο youtube, στο FB, και όπου αλλού τα ανακαλύπτεις και ψάξε τη διεθνή βιβλιογραφία για όλες τις έρευνες που έχουν γίνει από Διεθνείς Οργανισμούς. Κάτσε μελέτησε τα στατιστικά και τις παρενέργειες και σχημάτησε μετά άποψη.
Το να αμφισβητείς έναν επιστημονικό κλάδο που θεωρείται από τους πιο πολύπλοκους έχοντας μηδαμινές γνώσεις είναι το λιγότερο ντροπιαστικό.
Ξεκίνα με το Google Scholar, και όταν καλύψεις ένα εύρος 0,0001% τότε θα δεχτώ τη γνώμη σου.
Προσπάθησε να καταλάβεις ότι κανένας δε ξύπνησε ένα πρωί του Δεκεμβρίου το 2019 και είπε: Ας χρηματίσω 1.000.000 γιατρούς και επιστήμονες για να πουν ότι υπάρχει ένας υιός που σκοτώνει. Δεν έχει λογική η τοποθέτησή σου.@lap το χρέος μου το έκανα...
Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά με πανδημίες που έχουν περάσει και πως αντιμετωπίστηκαν, ποτέ με κυβερνητική βία αυτό έγινε για πρώτη φορά τώρα, σου αφιερώνω και το παρακάτω.
-
(1)Δεν είμαι γιατρός καμιά σχέση αλλά επειδή πρόκειται για! (2) πανδημία και όχι για Ελληνικό φαινόμενο προτιμώ να παίρνω γνώμες από το εξωτερικό, πολλοί λένε ότι μπορεί να γίνει αυτό. Ο δείκτης θνησιμότητας είναι πραγματικά πολύ ψηλός αλλά δεν (3) γνωρίζω το ιστορικό υγείας του κάθε θύματος.
(1) Αρα εφόσον δεν είσαι γιατρός και δεν έχεις τις γνώσεις και τις σπουδές ενός γιατρού, γιατί δεν ακούς τον ειδικό που σου λέει τι να κάνεις για να σώσεις την ζωή σου και την ζωή των γύρω σου;
Οι γιατροι όλου του πλανήτη τι πιστεύεις πως συμβουλεύουν;
(2) Πως πιστεύεις ότι λήγουν οι πανδημίες. Με ποιους τρόπους; Έχεις ψάξει πως εξαφανίστηκαν αρρώστιες που αποδεκάτισαν την ανθρωπότητα;
(3) Γνωρίζεις ότι δεν πεθαίνουν μόνο όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα αλλά και όσοι για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τα όργανα τους καταρρέουν και σταματούν να λειτουργούν, ίσως λόγω της εξάντλησης του οργανισμού;
Το ήξερες αυτο;- Ακούω τον ειδικό που γνωρίζω, όχι αυτόν του ΣΚΑΙ.
- Με τα εμβόλια, και?
- Αυτά γινόντουσαν συνέχεια και πριν εμφανιστεί ο COVID.
-
-
Ποιος Σκάι;;;; ο ΠΟΥ τα λέει!!!!!!
Εσύ που διαβάζεις αυτά που μας λες; Από Facebook; Μπορώ να γράψω ότι θέλω στο facebook γιατί αυτό να αποτελεί γνώση;
Και εσύ μπορείς να γράψεις ότι θέλεις δεν το βλέπεις πόσο εύκολο είναι να λες βλακείες στο facebook και σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα; -
Τι και; Εσύ υπονομεύεις όλη την προσπάθεια σωτηρίας με αμφιβολίες που δεν στηρίζονται σε κανένα επιστημονικό τεκμήριο παρά σε απόψεις ακραιων.
-
Όχι, έχεις λαθος. Ποτέ δεν χάσαμε 15.000 Έλληνες μονο από μια γρίπη σε 1 έτος.
-
-
-
Ποιος Σκάι;;;; ο ΠΟΥ τα λέει!!!!!!
Εσύ που διαβάζεις αυτά που μας λες; Από Facebook; Μπορώ να γράψω ότι θέλω στο facebook γιατί αυτό να αποτελεί γνώση;
Και εσύ μπορείς να γράψεις ότι θέλεις δεν το βλέπεις πόσο εύκολο είναι να λες βλακείες στο facebook και σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα; -
Τι και; Εσύ υπονομεύεις όλη την προσπάθεια σωτηρίας με αμφιβολίες που δεν στηρίζονται σε κανένα επιστημονικό τεκμήριο παρά σε απόψεις ακραιων.
-
Όχι, έχεις λαθος. Ποτέ δεν χάσαμε 15.000 Έλληνες μονο από μια γρίπη σε 1 έτος.
- Στο facebook όποιος γράφει που εγώ δεν έχω γράψει ποτέ έχει το θάρρος να παρουσιάσει το πραγματικό του όνομα.
- Ποιος είναι ο ακραίος, ο Τζόνσον ψηφίστηκε να κυβερνήσει σε μια από τις μεγαλύτερες χώρες του πλανήτη.
- Χάσαμε 15.000 αλλά δεν γνωρίζω αν είναι όλοι μόνο από αυτή την γρίπη, αυτό το λέει μόνο ο ΣΚΑΙ, άλλη απόδειξη δεν έχω.
-
-
Επαναλαμβάνεις τις ίδιες σκέψεις ενώ έχουν απαντηθεί.
1 Ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος παρουσιάζει το αληθινό του όνομα. Και ακόμα και αν το έχει πράξει το γεγονός ότι αναφέρει το όνομα του δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει δίκιο. Πολύ απλά η μαλακια που θα γράφει θα έχει και υπογραφή από κάτω. Αρα έχει το copyright στην μαλακια που θα κυκλοφορεί στο στόμα των ακραίων. Αν δεν παρουσιάσει επίσημα στοιχεία μελετών και νοσοκομείων αναφέρει απλά μια άποψη δεν αναφέρει ένα γεγονός.
Μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα η άποψη και άλλο η γνωμη-γνωση;
2. Ναι και μας λέει ότι έκανε λάθος στην αρχή και το μετάνιωσε. Προτείνει καθολικό εμβολιασμό. Δεν βλέπω πως αυτό αποτελεί επιχείρημα σου αλλά αφού επιμένεις αυτοαναιρεισαι.
3.Τα στοιχεία αυτά είναι από την επίσημη σελίδα του υπουργείου υγείας. Δεν θυμάσαι που σου έβαλα το λινκ; Τα διαβάζεις αυτά που σου ποσταρουν ή βαριέσαι; -
Επίσημη σελίδα του υπουργείου υγείας με επικυρωμένα στοιχεία του ΕΟΔΥ(Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας)
Πιο επίσημα και επώνυμα στοιχεία από αυτά δεν θα βρεις πουθενά στο ίντερνετ.
-
Ασεπ, βιολογία έκανες στο σχολείο;
Όλοι κάναμε αλλά τους Έλληνες ειδικούς δεν τους έχω πια εμπιστοσύνη, προτιμώ τους αλλοδαπούς.
Εγώ αυτό το παθαίνω με τις γυναίκες.
Ειδικά οι Καθολικές, άλλη φάση... -
Επαναλαμβάνεις τις ίδιες σκέψεις ενώ έχουν απαντηθεί.
1 Ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος παρουσιάζει το αληθινό του όνομα. Και ακόμα και αν το έχει πράξει το γεγονός ότι αναφέρει το όνομα του δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει δίκιο. Πολύ απλά η μαλακια που θα γράφει θα έχει και υπογραφή από κάτω. Αρα έχει το copyright στην μαλακια που θα κυκλοφορεί στο στόμα των ακραίων. Αν δεν παρουσιάσει επίσημα στοιχεία μελετών και νοσοκομείων αναφέρει απλά μια άποψη δεν αναφέρει ένα γεγονός.
Μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα η άποψη και άλλο η γνωμη-γνωση;
2. Ναι και μας λέει ότι έκανε λάθος στην αρχή και το μετάνιωσε. Προτείνει καθολικό εμβολιασμό. Δεν βλέπω πως αυτό αποτελεί επιχείρημα σου αλλά αφού επιμένεις αυτοαναιρεισαι.
3.Τα στοιχεία αυτά είναι από την επίσημη σελίδα του υπουργείου υγείας. Δεν θυμάσαι που σου έβαλα το λινκ; Τα διαβάζεις αυτά που σου ποσταρουν ή βαριέσαι;- Το facebook το προσπερνώ.
- Γνωρίζω από κοντά πολλά άτομα που έκαναν το εμβόλιο και είχαν μετά περίεργα συμπτώματα για πολύ καιρό πόνους, ζαλάδες, εμετούς, αυτά δεν μπορείς να μου τα αμφισβητήσεις επειδή είναι προσωπική εμπειρία.
- Τα στοιχεία στο Υπουργείο Υγείας τα βάζει ο Μητσοτάκης ο ίδιος και μετά τα δίνει στον ΣΚΑΙ.
-
- Ναι για λίγες ημέρες υπάρχουν σε κάποιους ανθρώπους κάτι ζαλάδες και λίγα δέκατα αλλά δεν πέθαναν. Εγώ γωνριζω πολλα άτομα που πέθαναν από τον ιό. Οπότε στην ζυγαριά ενός λογικού ανθρώπου ποια πιστεύεις ότι είναι η σωστή επιλογή;
Να ρισκάρεις την ζωή σου και τη ζωή των γύρω σου και συγγενών σου μπροστά στην πιθανότητα να έχεις λίγα δέκατα και μια ζαλάδα; Τι θα έκανε ένας λογικός άνθρωπος;
Απάντησε σε αυτό αν θέλεις.
- Καμία σχέση. Δεν μπορεί να ελέγξει τα δημόσια στοιχεία ενός οργανισμού ένας πολιτικός. Είναι πασιφανές ότι είτε είσαι ανήλικος και δεν ζεις στον πραγματικό κόσμο είτε δεν έχεις δουλέψει ποτέ. Διότι αν δούλευες θα είχες επαφή με δημόσιο οργανισμό και θα καταλάβαινες πως λειτουργουν. Στους οργανισμούς υπάρχουν συνδικαλιστές όλων των κομμάτων και μέλη εργατικων οργανωσεών. Δεν μπορεί κάποιος πολιτικός να επέμβει όπως φαντάζεσαι στα στοιχεία χωρίς να το εντοπίσει πλήθος εργαζομένων. Κάθε ενέργεια έχει πολλά στρώματα καταγραφής. Μάλιστα τα στοιχεία έρχονται από νοσοκομεία όπου τα καταγράφουν γιατροι. Έχω δει από κοντά έναν δημόσιο οργανισμό και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Μπορεί να είναι αργοί στην εργασία τους αλλά τα στοιχεία είναι δεδομένα.
Αν διαβάσεις σωστά την πηγή που σου έβαλα θα δεις ότι έχει αστερισκο στο κάτω μέρος και αναφέρει ότι τα δημοσιευθέντα στοιχεία είναι καταγεγραμμένα και επιβεβαιωμένα κρούσματα.
- Με την λογική που σκέφτεσαι θα μπορούσα να πω ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα και μας τα κρύβουν για να μην τρομάξουμε..γιατί δηλαδή να υπάρχει θεωρία συνωμοσίας μόνο προς το έλασσον και όχι προς το μείζον.
- Ναι για λίγες ημέρες υπάρχουν σε κάποιους ανθρώπους κάτι ζαλάδες και λίγα δέκατα αλλά δεν πέθαναν. Εγώ γωνριζω πολλα άτομα που πέθαναν από τον ιό. Οπότε στην ζυγαριά ενός λογικού ανθρώπου ποια πιστεύεις ότι είναι η σωστή επιλογή;
-
Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά με πανδημίες που έχουν περάσει και πως αντιμετωπίστηκαν, ποτέ με κυβερνητική βία αυτό έγινε για πρώτη φορά τώρα, σου αφιερώνω και το παρακάτω.
Τι σχέση έχει η κυβερνητική βία με το ότι αμφισβητείς έναν ολόκληρο επιστημονικό κλάδο?
Και όταν λες ότι έχεις διαβάσει ΟΛΑ τα σχετικά με τις πανδημίες που έχουν περάσει και πως αντιμετωπίστηκαν τι εννοείς? Ξέρεις με τι προτοκόλλα λειτούργησαν? Τι ρυθμό μετάδοσης είχαν? Τη συχνότητα μετάλλαξης ? Δηλαδή μου λες ότι διάβασες διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία για όλες τις πανδημίες που έχουν περάσει? Ρε συ asep, δεν είμαστε 15χρονα. Μου λες δηλαδή ότι όλοι εμείς που κάνουμε 4&5 χρόνια minimum διδακτορική έρευνα ότι εσύ σε 2 χρόνια που υφίσταται η πανδημία έχεις διαβάσει και κατανοήσει ιατρικές έρευνες που πήραν δεκαετίες να συγγραφούν. Εκτίθεσαι... -
Τι σχέση έχει η κυβερνητική βία με το ότι αμφισβητείς έναν ολόκληρο επιστημονικό κλάδο?
Και όταν λες ότι έχεις διαβάσει ΟΛΑ τα σχετικά με τις πανδημίες που έχουν περάσει και πως αντιμετωπίστηκαν τι εννοείς? Ξέρεις με τι προτοκόλλα λειτούργησαν? Τι ρυθμό μετάδοσης είχαν? Τη συχνότητα μετάλλαξης ? Δηλαδή μου λες ότι διάβασες διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία για όλες τις πανδημίες που έχουν περάσει? Ρε συ asep, δεν είμαστε 15χρονα. Μου λες δηλαδή ότι όλοι εμείς που κάνουμε 4&5 χρόνια minimum διδακτορική έρευνα ότι εσύ σε 2 χρόνια που υφίσταται η πανδημία έχεις διαβάσει και κατανοήσει ιατρικές έρευνες που πήραν δεκαετίες να συγγραφούν. Εκτίθεσαι...Που έγραψα ότι αμφισβήτησα τους γιατρούς και ότι δεν υπάρχει πανδημία, παρουσίασε μου το μήνυμα επακριβώς!
Θεωρείς λογικό εσύ παράδειγμα να σου απαγορεύουν να πάς στο ακατοίκητο χωριό σου ή να πας μόνος για κυνήγι ή ψάρεμα ή να μπεις πάλι μόνος σε ένα μαγαζί να αγοράσεις τα απαραίτητα και να επιτρέπουν συγκεντρώσεις σαν αυτή της Χρυσής Αυγής και εκατοντάδες άλλες που ακολούθησαν? Σε μια ασθένεια που έχει σχέση καθαρά με την πολυκοσμία, το θεωρείς λογικό? Οι επιστήμονες 2-3 είναι που εμφανίζονται κάθε μέρα στην τηλεόραση, δεν λέω ότι δεν μιλάνε σωστά αλλά τα μαγειρεύουν σύμφωνα με αυτά που θέλει ο σταθμός που τους φιλοξενεί και η κυβέρνηση. Υπάρχουν πολλοί άλλοι επιστήμονες που λένε κάτι διαφορετικό και χλευάζονται ή απαξιώνονται ή διαγράφονται αλλά η γραμμή είναι κοινή σε όλους, υπάρχει μια πανδημία που είναι μεταδοτική περισσότερο από τις προηγούμενες δεν το έχει αμφισβητήσει κανείς αυτό, και ο Κούβελας που του έχεις δώσει τόσους χαρακτηρισμούς έχει κάνει το εμβόλιο. -
Που έγραψα ότι αμφισβήτησα τους γιατρούς
Σε ρωτάει ο lap αν πιστεύεις ότι έχει υψηλή θνησιμότητα ο ιός και απαντας: "Μπορεί και να έχει" 1ο δείγμα αμφισβήτησης
Σε ρωτάει αν πιστεύεις ότι υπάρχει ο ιός και απαντάς: "Δεν είναι θέμα αν υπάρχει αλλά πόσο το εμβόλιο σε σώζει...." 2ο δείγμα αμφισβήτησης
Συνεχίζεις πιο κάτω με τη φράση: ¨Ακούω τον ειδικό που γνωρίζω,όχι αυτόν του ΣΚΑΙ¨, δηλαδή αμφισβητείς τους επιστήμονες που βγαίνουν στα κανάλια αλλά εμπιστεύεσαι μόνο 2-3 αλλοδαπούς τους οποίους με κάποιο τρόπο "γνωρίζεις" 3ο δείγμα
Να συνεχίσω? Τεσπα,δεν έχει νόημα να σε πείσω να ακούσεις όλες τις απόψεις. Απλά να δεις ότι 20-30 επιστήμονες παγκοσμίως λένε αυτό που λες εσύ και 1.000.000 υποστηρίζουν το αντίθετο...Βάλτα κάτω και κρίνε μόνος σου.
-
Που έγραψα ότι αμφισβήτησα τους γιατρούς
Σε ρωτάει ο lap αν πιστεύεις ότι έχει υψηλή θνησιμότητα ο ιός και απαντας: "Μπορεί και να έχει" 1ο δείγμα αμφισβήτησης
Σε ρωτάει αν πιστεύεις ότι υπάρχει ο ιός και απαντάς: "Δεν είναι θέμα αν υπάρχει αλλά πόσο το εμβόλιο σε σώζει...." 2ο δείγμα αμφισβήτησης
Συνεχίζεις πιο κάτω με τη φράση: ¨Ακούω τον ειδικό που γνωρίζω,όχι αυτόν του ΣΚΑΙ¨, δηλαδή αμφισβητείς τους επιστήμονες που βγαίνουν στα κανάλια αλλά εμπιστεύεσαι μόνο 2-3 αλλοδαπούς τους οποίους με κάποιο τρόπο "γνωρίζεις" 3ο δείγμα
Να συνεχίσω? Τεσπα,δεν έχει νόημα να σε πείσω να ακούσεις όλες τις απόψεις. Απλά να δεις ότι 20-30 επιστήμονες παγκοσμίως λένε αυτό που λες εσύ και 1.000.000 υποστηρίζουν το αντίθετο...Βάλτα κάτω και κρίνε μόνος σου.
Να συνεχίσω εγώ λοιπόν Σαρήγιαννης : Να γίνεται υποχρεωτικό σελφ τέστ και σε εμβολιασμένους
Φταίω μετά εγώ που αμφισβητώ πόσο το εμβόλιο σε σώζει?
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες