-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Youtube?
Νομίζω ότι απαγορεύτηκε.
@νδρέας
ps. όχι το youtube, το TG στο youtube
ναι απαγορεύτηκε.
-
ρε αφηστε τα γιουχαρισματα και ακουστε!
first of all , εμεις εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε upload , σταγονα στον ωκεανο εχουμε!(δηλαδη οσο εγω seedαρω σε μια ωρα , ο αμερικανος πχ το seedαρει σε 5 λεπτα.)
-
αυτο που συμβαινει σε ΠΟΛΛΟΥΣ trackers ειναι να γινεσαι ban οχι επειδη δεν θες να κανεις upload αλλα επειδη οι αλλοι δε σου ζητανε αρχεια με αποτελεσμα να μπαναρουν κοσμο ΧΩΡΙΣ να υπαρχει κανενα προβλημα αναλογιας.
-
εντελως κατα τυχη να σε βρουν , και αν το ανακαλυψουν θα βρεθει αλλο αντικλειδι , και ισως να μη μπορει να βρεθει απο τωρα.
εγω δεν ειπα να το χρησιμοποιουμε ολη την ωρα αλλα σε περιπτωση που κινδυνευεις να φας ban χωρις λογο χρησιμευει.ετσι κι αλλιως πιστευω πως ο κοσμος εχει καταλαβει οτι πρεπει να seedαρει.
utorrent leecher pack λεγεται
zorz , γυφτοι ειναι αυτοι που μου ζητανε upload χωρις να μου ζητανε αρχεια και χωρις να εχουν κανενα προβλημα στην ταχυτητα
-
-
τρελό γέλιο το επεισόδιο
-
Η εμπειρία μου με private tracker αφορά το BWGT. Οπότε κανείς δεν έχει upload. Οι δικαιολογίες όμως που διαβάζω ακόμα και εκεί για τύπους που δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα ratio της προκοπής είναι τραγικές.
Προσωπικά με μια σύνδεση 2MB που μοιράζομαι με άλλους δύο υπολογιστές, κατάφερα χωρίς καθόλου κόπο να φτιάξω μια πολύ ασφαλή απόσταση ανάμεσα στο download μου και στο upload μου της τάξης των 50 GB
Άλλοι τα πάνε ΠΟΛΥ καλύτερα, ακόμα και άτομα με μικρότερες συνδέσεις. Οπότε, να επαναδιατυπώσω. Για trackers σαν και αυτός που έχω ήδη αναφέρει, όποιος εκμεταλλευτεί το παραπάνω κολπάκι είναι και μαλάκας, και 'γύφτος' και ότι άλλο σε κοσμητικό μπορείς να σκεφτείς.@νδρέας
-
Η εμπειρία μου με private tracker αφορά το BWGT. Οπότε κανείς δεν έχει upload. Οι δικαιολογίες όμως που διαβάζω ακόμα και εκεί για τύπους που δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα ratio της προκοπής είναι τραγικές.
Προσωπικά με μια σύνδεση 2MB που μοιράζομαι με άλλους δύο υπολογιστές, κατάφερα χωρίς καθόλου κόπο να φτιάξω μια πολύ ασφαλή απόσταση ανάμεσα στο download μου και στο upload μου της τάξης των 50 GB
Άλλοι τα πάνε ΠΟΛΥ καλύτερα, ακόμα και άτομα με μικρότερες συνδέσεις. Οπότε, να επαναδιατυπώσω. Για trackers σαν και αυτός που έχω ήδη αναφέρει, όποιος εκμεταλλευτεί το παραπάνω κολπάκι είναι και μαλάκας, και 'γύφτος' και ότι άλλο σε κοσμητικό μπορείς να σκεφτείς.@νδρέας
+10MBps!
Εγώ έχω συνολικό ratio 1,115 παρόλο που έχω 20 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα down από up (10Mbps/512Kbps). Σε διαδεδομένα torrent (όπως λχ. τα πρόσφατα Top Gear) το αφήνω μέχρι να πάει 100%. Σε σπάνιες καλές ταινίες κλπ, seedάρω πολύ παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...
-
Eπεισόδιο τρέλα!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
τα αδικειτε λιγο τα torrent μιας και απο αποψη προσφατων επεισοδιων top gear ειναι τελεια , αυτη τη στιγμη το απο πανω εχει 5000 seeders kai 6000 peers. νταξυ αμα θες κατι σπανιο πας σε private.εχει βγει ενα μtorrent το οποιο κοροϊδευει τα private και νομιζουν οτι εχεις τεραστιο upload .μονο που πρεπει να το αφηνεις λιγο καθε μερα γιατι μπορει να υποψιαστουν αν εχεις 10Giga upload σε μια ωρα.
private που βρησκουμε;;;;;
-
British Leyland rules
-
Θεικο επεισοδιο
money - pink floyd
και πολλα αλλατα private torrent τα βρισκεις σε site (που λεγονται trackers αν δεν κανω λαθος) και πρεπει να γραφτεις , συνηθως εχουν ορους για upload και γιαυτο εχουν πολυ μεγαλες ταχυτητες. η αληθεια βεβαια ειναι οτι ουτε εκει βρισκεις σπανια πραγματα *. google και θα σου βγαλει , δε ξερω καποιο που να ειδικευεται σε αυτοκινητιστικα.
(e-mule )
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Jeremy Clarkson VS Greece -
σαγανακι τηγανισμενο σε λαδι μηχανης τυλιγμενο με αμπελοφυλλο... Δεν ειναι κακη ιδεα
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
:hmmm: σαγανακι τηγανισμενο σε λαδι μηχανης τυλιγμενο με αμπελοφυλλο... Δεν ειναι κακη ιδεαΤο να μαγειρέψεις φαγητό τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, τοποθετημένο στον κινητήρα και μετά να το ταϊσεις σε σεφ είναι καλύτερη!!!
Λίγο υπερβολικός ο Κλαρκσον, χωρίς τους άλλους δύο να κρατάνε τις ισορροπίες δε νομίζω ότι τον προτιμώ, ανεξαρτήτως θέματος. Ο Χατζηιωάννου γαμάτος.
@νδρέας
-
:hmmm: σαγανακι τηγανισμενο σε λαδι μηχανης τυλιγμενο με αμπελοφυλλο... Δεν ειναι κακη ιδεα
Το να μαγειρέψεις φαγητό τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, τοποθετημένο στον κινητήρα και μετά να το ταϊσεις σε σεφ είναι καλύτερη!!!
Λίγο υπερβολικός ο Κλαρκσον, χωρίς τους άλλους δύο να κρατάνε τις ισορροπίες δε νομίζω ότι τον προτιμώ, ανεξαρτήτως θέματος. Ο Χατζηιωάννου γαμάτος.
@νδρέας
Ο Κλαρκσον.... ειναι απλα..... ολα τα λεφτα!
Ειναι η προσωποποιηση του Αγγλικου, σαρκαστικου, μαυρου χιουμορ....
Μεϊ και Χαμοντ, συμπληρωνουν την εικονα.... -
@νδρέας
+1
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μεϊ και Χαμοντ, συμπληρωνουν την εικονα....Εγώ διαφωνώ. Το Αγγλικό χιούμορ ακόμα και στην πιο σαρκαστική του version είναι εκλεπτυσμένο. Ο Κλαρκσον είναι κάφρος και χοντροκομμένος. Άσχετα που τον λατρεύουμε
@νδρέας
-
Μεϊ και Χαμοντ, συμπληρωνουν την εικονα....Εγώ διαφωνώ. Το Αγγλικό χιούμορ ακόμα και στην πιο σαρκαστική του version είναι εκλεπτυσμένο. Ο Κλαρκσον είναι κάφρος και χοντροκομμένος. Άσχετα που τον λατρεύουμε
@νδρέας
Το τρίο είναι αυτό που δουλεύει. Χωρίς έναν από τους 3 δεν μπορεί να δουλέψει το συγκεκριμένο καστ.
ΙΜΗΟ ο Jeremy είναι η προσωποποίηση του petrol-head. Ο άνθρωπος που θα αγόραζε το οτιδήποτε αρκεί να του προσέφερε 10 λεπτά ευχαρίστησης. Δεν νοιάζεται για το πιο είναι το πιο γρήγορο αλλά για το πιο ευχάριστο στην οδήγηση. Μπαίνει στη μύτη καθενός καθώς πρέπει manager σχεδιαστή οχημάτων.
Ο Hamster είναι ένας wannabe Jeremy αλλά που τελικά λόγω του γιαπισμού που υποβόσκει τελικά θα αγοράσει μία 911 καθώς με έναν σμπάρο έχει πολλά τριγόνια.
Ο Captain Slow είναι ο easy rider. Θα επιζούσε σε μία τεράστια ευθεία (ώστε και να μην χάνεται) και το όνειρο του είναι το όχημα τοστιέρα που από το Α σε πάει στο Β αλλά με τι τοστιέρα...... Μόνον αυτή που θα επέλεγε ένας πολύ πλούσιος και στυλάτος Ευρωπαίος.... (RR, Bentley, Maybach).
Και οι 3 είναι στις κορυφές ενός τριγώνου που σε μία κατάσταση συνεχούς ανισορροπίας διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού......
Αυτά...
-
IMHO ολα τα παραπανω ειναι μερος του σεναριου και του ολου concept της σειρας. Ο Jeremy ειναι ο frontman, Hamster και May ο αντιλογος. Το αποτελεσμα, τουλαχιστον απολαυστικο.
Παντως θα ηθελα να δω διδυμο Clarckson-Needell -
Νissan... Qumqat...
-
Παλιό αλλά καλό !
Best Motoring _ 10000 rpm NA Battle-Tsukuba Circuit
http://www.youtube.com/watch?v=3QTxochJ ... re=related
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion