-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Χτές στην Αλεξάνδρας είχα δίπλα μου άσπρο καλοδιατηρημένο Wartburg...μάλιστα είχε λάστιχα με λευκή ρίγα στο πλάι! Ξεχαστήκαν τα Wartburg, κάποτε κυκλοφορούσαν πολλά.
Επίσης πιό χαμηλά είδα πολύ καλό δίχρωμο Austin A60.Eίναι στην Περαχώρα , πάνω από το Λουτράκι ένας πολύ ωραίος τύπος που έχει μαζέψει καμια 50αριά wartburg μεταξύ των οποίων και ενα αγωνιστικό - εργοστασιακό, που έχει τρέξει και Ακρόπολις. Εχει όλες τις εκδόσεις από τα παλιά με τους σιδερένιους προφυλακτήρες, station wagon, pick-up, τα πάντα.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Χτές στην Αλεξάνδρας είχα δίπλα μου άσπρο καλοδιατηρημένο Wartburg...μάλιστα είχε λάστιχα με λευκή ρίγα στο πλάι! Ξεχαστήκαν τα Wartburg, κάποτε κυκλοφορούσαν πολλά.
Επίσης πιό χαμηλά είδα πολύ καλό δίχρωμο Austin A60.Eίναι στην Περαχώρα , πάνω από το Λουτράκι ένας πολύ ωραίος τύπος που έχει μαζέψει καμια 50αριά wartburg μεταξύ των οποίων και ενα αγωνιστικό - εργοστασιακό, που έχει τρέξει και Ακρόπολις. Εχει όλες τις εκδόσεις από τα παλιά με τους σιδερένιους προφυλακτήρες, station wagon, pick-up, τα πάντα.
Άψογος!!!
-
-
-
νομιζω οτι ηθελαν να σε τσιτωσουν....
-
@ Καλλιθέα. Πολύ καιρό τώρα σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι και ελπίζω να το κρατάνε για να το επαναφέρουν κάποια στιγμή στην κυκλοφορία. Είναι υπέροχο!!!
ίδια περιοχή, λίγο πιο κάτω, δεν άντεξα να μη βγάλω το ζευγαράκι...
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Tι μου θύμησες τώρα......με πήγες μια δεκαετία πίσω...
Ήταν το αμάξι του φίλου μου του Κώστα....δυστηχώς το αυτοκίνητο δεν θα ξανακινηθεί......για κάποιους λόγους..
Οι ζάντες είναι από το δικό μου (τότε)αμαξάκι....Golf GTI MK2...
Θα κρατήσω την φώτο να του την δείξω.... -
Tι μου θύμησες τώρα......με πήγες μια δεκαετία πίσω...
Ήταν το αμάξι του φίλου μου του Κώστα....δυστηχώς το αυτοκίνητο δεν θα ξανακινηθεί......για κάποιους λόγους..
Οι ζάντες είναι από το δικό μου (τότε)αμαξάκι....Golf GTI MK2...
Θα κρατήσω την φώτο να του την δείξω....άσχημο αυτό, αλλά επειδή φαντάζομαι πως πιο άσχημος είναι ο λόγος για τον οποίο δε θα ξανακουνηθεί, λέω να τη σβήσω τη φωτό...
σόρι φίλε αν σου θύμισα κάτι δυσάρεστο -
-
Κλασσικά στου Πάλμου...εκεί δεν με είχες δεί με το κίτρινο ?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Κλασσικά στου Πάλμου...εκεί δεν με είχες δεί με το κίτρινο ?Ναί!
-
-
-
Ωραιο το κουπε , και το ζευγαρακι
-
-
Ωραίος ο κυπαρισσί σκαραβαίος!
-
Αν και τον βανδαλισε καποιος που χρειαζοταν ενα φαναρι
-
-
για ποιον χτυπαει η ΚΑΜΠΑΝΑ...