-
Παλιά έπαιρνε μισό ευρώ (μια μάρκα), τώρα τα αλλάξανε οι φούστηδες!! Γιαυτό και πλέον miele και πάλι miele.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο 'funk luck' έκανε πλύσιμο της π...ας με 4 ευρώ μέσα-έξω. Μου άρεσε πολύ η φάση του washpark. Λίγο μεράκι να έχεις, με ελάχιστα φράγκα το κάνεις gg.
Εγώ με 2! Νερό-σαπούνι-νερό-σκούπα. Φτάνει και περισεύει. Βεβαια είναι λίγο χύμα ο ορισμός μου για το g-g.
-
Ρε, δεν με καταλάβετε! Πλύσιμο σκατά έκανα με 4 ευρώ (ήταν βέβαια και σε χάλια κατάσταση, οι ζάντες μου ήταν απόχρωση ανθρακί-λασπί). Με κάνα 5-6 ευρώ και κάνα προϊόν παραπάνω αν είχα (π.χ. ζαντοκαθαριστικό και καθαριστικό-γυαλιστικό εσωτερικού) θα γινόταν πολύ καλή δουλειά.
Αλλά θέλει χρόνο και το κυριότερο ΟΡΕΞΗ.
-
Φέρτο μου σε μένα να δεις πώς πλένουμε καλά και τσίπικα.
Το νέο μου μότο:
ΦΤΗΝΑ--ΚΑΛΑ--ΤΣΙΠΙΚΑ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
οι ζάντες μου ήταν απόχρωση ανθρακί-λασπί).εγώ επίτηδες τις αφήνω έτσι γιατί μου αρέσουν οι μαύρες ζάντες
-
Αν ήταν καφέ, θα ταίριαζε πολύ με το ροζ. Είναι συνδυασμός της κολεξιόν χειμώνας 2003.
-
Εξαιρετική ταινία IMAX εκπαιδευτικού περιεχομένου στο Κοσμοθέατρο του Πλανητάριου Θεσσαλονίκης: 'Στα όρια της ταχύτητας' ή όπως είναι ο πραγματικός τίτλος της 'Super Speedway'.
Πρωταγωνιστούν ο Mario Andretti, ο γυιός του Michael, το γουρούνι τους, μερικές κότες και τα μονοθέσια INDY της ομάδας Newman-Haas Racing.
Μια ελεγεία για τους αγώνες αυτοκινήτου και τους ανθρώπους πίσω από αυτούς.
Εκτός από τις δραστηριότητες της ομάδας (αγώνες, δοκιμές, προετοιμασία κ.λ.π) δείχνει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την κατασκευή ενός μονοθέσιου, του σασί του, του κινητήρα και από τα διάφορα στάδια της συναρμολόγησής του.
Αν και λίγο παλιά (παραγωγή 1996) είναι εξαιρετικά καλογυρισμένη με πλάνα που κόβουν την ανάσα, σφιχτό μοντάζ, και ήχο σε στρατοσφαιρικά επίπεδα.
Διάρκεια 50 λεπτά και δυστυχώς μεταγλωττισμένη, αλλά αυτό βοηθάει τους μικρούς θεατές.
Λεπτομέρειες - πρόγραμμα προβολών, τιμές εισιτηρίων, στοhttp://www.tmth.edu.gr/el/activities/speedway.html
Συνιστάται ανεπιφύλακτα...
-
sv2 το μεσημέρι του Σαββάτου το έδινες στην παραλιακή?
Η πινακίδα είναι ΝΗΟ-....? -
Γιατί τόση τρελή κίνηση σήμερα? Ουρές παντού.........
-
για τον παοκ!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τον ΜΠΑΟΚ!!! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί τόση τρελή κίνηση σήμερα? Ουρές παντού.........~16:00 στον Περιφερειακό προς δυτικά, η ουρά έφτανε -πάλι- μέχρι το Carrefour. Αιτία τελικά ένα μαύρο CRV σταματημένο δεξιά, ~1Km πριν την έξοδο για Πανόραμα. Το πίσω δεξιό ελαστικό ήταν σκασμένο και από τα χώματα στην άσφαλτο πίσω του φαινόταν ότι μάλλον δεν κατάφερε να φρενάρει στην ευθεία και το κοπάνησε δεξιά στη μπαριέρα. Δεν ξέρω αν το σκάσιμο ήταν η αιτία του ατυχήματος ή συνέπεια του. Παρεμπιπτόντως, ο ηλίθιος ΔΕΝ είχε τρίγωνο και καθόταν μόνος του 20 μέτρα πιο πίσω να κάνει σινιάλο στα αυτοκίνητα που έρχονταν.
Παρεμπιπτόντως 2, τι σκ@α έχει εκείνο το σημείο; Πρέπει να το ερευνήσει ο Λιακόπουλος...
Και πιο πέρα, 100 μέτρα μετά την έξοδο του τούνελ, πάλι μπλοκαρισμένο όλο το ρεύμα τουλάχιστον μέχρι Αγ. Παύλο (βγήκα Καυτατζόγλειο) άγνωστο το γιατί...
Πλέον αυτό τα φαινόμενο είναι πολύ συνηθισμένο. Ο περιφερειακός έχει πια τόση κίνηση που στο παραμικρό εμπόδιο (επειδή δεν έχει ΛΕΑ) καταρρέει η ροή εντελώς.
Το Σάββατο το μεσημέρι χρειάστηκε να κατέβω στο κέντρο με αυτοκίνητο για δουλειά. Η Όλγας ήταν υποφερτή, όμως από τον κόμβο της ΧΑΝΘ είχε ΤΗΝ κίνηση. Αφού έπρεπε να πάω στο Κορδελιό, είχα την φαεινή ιδέα να πάω από τον περιφερειακό... Τι το ήθελα; Με το που μπήκα... οπότε στην επόμενη έξοδο αμέσως έξω. Τελικά πήγα από την Εγνατία που είχε σχετικά λίγη κίνηση(!). Ηθικό δίδαγμα: όλοι αποφεύγουν το κέντρο γιατί νομίζουν ότι θα γίνεται χαμός, με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός έξω και το κέντρο να είναι είναι άδειο. Πάτε από το κέντρο...
-
Νομίζω ότι μερικές φορές η Τσιμισκή είναι αρκετά πιο φορτωμένη από την Εγνατία που τη φοβούνται λόγω έργων.
-
SV2 μάλλον θα μίλησες με lotusnick.
Παντως ο τύπος είναι μεγάλος μαιντανός. Το αυτοκίνητο είναι συνέχεια παρκαρισμένο έξω από in cafe της πόλης. Το τελευταίο 10ημερο πήγα 2 φορές για καφέ, και τον πέτυχα δις.
Το Σάββατο στην παραλιακή έκανε σφήνες με πάντες .
Μάλλον για Manta χαμηλωμένο ήταν ο τύπος. -
Ο χρήστης leventis έγραψε:
Το Σάββατο στην παραλιακή έκανε σφήνες με πάντες .Θα του γίνει φυσαρμόνικα κάποια στιγμή και θα ησυχάσει και τούτος.
Τσιμισκή στο ύψος της Αριστοτέλους. Πλησιάζω με το μηχανάκι στο φανάρι που ήταν κόκκινο . Πάντα βλέπω όταν σταματώ πίσω από το καθρεπτη μήπως έρχεται κανείς και μου δώσει σούτι. Βλέπω λοιπόν στην διπλανή λωρίδα να έρχεται πλακωμένο ένα βανάκι, ώπα λέω εδώ είμαστε. Πεζοί διέρχονται την διάβαση, ο οδηγός τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται το κόκκινο και πλακώνεται στα φρενα! Ευτυχώς δεν χτύπησε κανέναν. Τρώει βέβαια τρελά μπινελίκια από τους πεζούς που διέσχιζαν τη διάβαση. Ο οδηγός, γύφτος. Με το που φρέναρε έφυγε στο τζάμι και το έσπασε . Όσο τον εβριζαν αυτός είχε λυθεί τα γέλια . Ό΄τι νά΄ναι
-
Μποτιλιάρισμα είχε ο δρόμος της Χαλκιδικής (6:00 μμ),
από το COSMOS έως......όλη την πόλη. -
Μποτιλιάρισμα το μεσημέρι και στην Α.Δημητρίου από τα Πανεπιστήμια μέχρι το Καυτατζόγλειο, γιατί θυμήθηκαν να κάνουν έργα μεσημεριάτικα και να κλείσουν το ένα από τα δύο ρεύματα!
Όσο για τον περιφερειακό και τα τούνελ ειδικότερα, θα είχε ενδιαφέρον να έβαζαν μια - δυο κάμερες στο σημείο να δείχνουν online και να καταγράφουν να βλέπουμε και εμείς πως γίνονται αυτά τα ατυχήματα. Μήπως και παραδειγματιστούμε! -
ΚωνσταντίνεV το καϊμακτσαλαν τελικά ήταν καλό?
το χιόνι ήταν πατημένο?
αξίζει να πάει κανένας? -
-
τις είδα αυτές εκεί που τις πόσταρες!
ωραία μου φαίνεται!
Posts προς Θεσσαλονικείς