-
τι λεει? help
-
So you think its really good.
Yeah.
You should try making the bloody thing up.
Its a real pain in the arse -
So you think its really good? Yeah... You should try making the bloody thing up. Its a real pain in the arse...
-
Εγω το χα κανει σε εκθεση....
Καθε παραγραφος ξεκινουσε με καποιο απο τα γραμματα της λεξης Πουτ...να
....Σκατα...παλι με προλαβαν -
Τουλάχιστον, δε σε έπιασαν εσένα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τουλάχιστον, δε σε έπιασαν εσέναΘα ταν το λιγοτερο.....
-
Δεν τον έπιασαν... Ο ίδιος το ανακοίνωσε!
Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πριν μερικά χρόνια.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν τον έπιασαν... Ο ίδιος το ανακοίνωσε!Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πριν μερικά χρόνια.
Όχι!
Στο περιοδικό δεν το κατάλαβε κανείς, οι αναγνώστες όμως το κατάλαβαν και νόμιζαν ότι ήταν κάποιο είδος διαγωνισμού και ρωτούσαν να μάθουν τι κέρδισαν...
So I had this idea that if I re-edited the beginnings of all the little texts, I could make these red letters spell out a message through the magazine, which I thought was brilliant. I can't remember exactly what it said, but it was to the effect that 'You might think this is a really great thing, but if you were sitting here making it up you'd realise it's a real pain in the arse'. It took me about two months to do it and on the day that it came out I'd actually forgotten that I'd done it because there's a bit of a gap between it being 'put to bed' and coming out on the shelves. When I arrived at work that morning everybody was looking at their shoes and I was summoned to the managing director of the company's office. The thing had come out and nobody at work had spotted what I'd done because I'd made the words work around the pages so you never saw a whole word. But all the readers had seen it and they'd written in thinking they'd won a prize or a car or something.
@νδρέας
-
αυτος ο μευ ειναι οντως επικινδυνος...
-
κορυφαιος ο μάης. Δεν του φαινοταν.
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
Δεν του φαινοταν.That's the idea, είναι μέρος του 'σεναρίου'.
-
Kαλούτσικο το τελευταίο επεισόδιο... καλά τι έκανε το παλικάρι στο ποτάμι??
Μου θύμισε την κόντρα αναρριχητή-RS4...
Τόσο χάλια το καινούριο τάπερ ε?? -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Kαλούτσικο το τελευταίο επεισόδιο... καλά τι έκανε το παλικάρι στο ποτάμι??
Μου θύμισε την κόντρα αναρριχητή-RS4...
Τόσο χάλια το καινούριο τάπερ ε??Λογικο δεν ειναι;;;;
Περιμενες κατι αλλο;;;
-Καταργηθικε η πολλαπλων συνδεσμων
-Αυξηθικε το βαρος
-Μπηκαν ενα καρο ηλεκτρονικα μαραφετια
-Μοτερ παρεμεινε το ιδιοΑν και το τελευταιο δεν ειναι τοσο κακο....
Υπαρχουν πολλες ετοιμες εφαρμογες γι αυτο το μοτερ.
Αλλα η αναρτιση ηταν εγκλημα!Παντως, επιτελους βγηκε καποιος και το ειπε!!
Εδω παραλιγο να το βγαλουν καλυτερο απο το προηγουμενο!! -
Εγω προτιμω best motoring. Σε 20 μερες που εχω το adsl εχω κατεβασει τον τελευταιο εναμιση χρονο. Τα top gear και fifth gear ειναι φοβερα, αλλα δε μου προσφερουν τις κοντρες και τα διαφορα αμιγως αγωνιστικα θεματα των Ιαπωνων. Τους αγγλους παντως τους βλεπω αμφοτερους και μου αρεσουν παρα πολυ, απιστευτο γελιο
Ερωτηση: Γιατι κατεβαζω με χαμηλες ταχυτητες? Συνηθως κατεβαζω με περιπου 10-15kbps ενω χθες επιασα 25 και πανιγυριζα
-
Εξαρτάται και από τους seeders/leechers του κάθε torrent.
-
Η μόνη λύση για καλές ταχύτητες σε τόρρεντ πλέον ειναι οι private trackers...
Παράδειγμα:
Σε public tracker π.χ. το τελευταίο επεισόδιο Top Gear παίζει να έχει 3000 seeders και 8000 peers και να πιάνει το 1/3 της ταχύτητας ενός private tracker με 150 seeds και 300 peers...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Η μόνη λύση για καλές ταχύτητες σε τόρρεντ πλέον ειναι οι private trackers...Δεν το συζητάμε καν. Η κατάσταση σπάνια παλεύεται πλέον στους δημόσιους.
@νδρέας
-
Ο χρήστης kostas christ έγραψε:
Εγω προτιμω best motoring. Σε 20 μερες που εχω το adsl εχω κατεβασει τον τελευταιο εναμιση χρονο. Τα top gear και fifth gear ειναι φοβερα, αλλα δε μου προσφερουν τις κοντρες και τα διαφορα αμιγως αγωνιστικα θεματα των Ιαπωνων. Τους αγγλους παντως τους βλεπω αμφοτερους και μου αρεσουν παρα πολυ, απιστευτο γελιοΕρωτηση: Γιατι κατεβαζω με χαμηλες ταχυτητες? Συνηθως κατεβαζω με περιπου 10-15kbps ενω χθες επιασα 25 και πανιγυριζα
Έχεις βάλει σωστές ρυθμίσεις? Συνήθως εκεί που σου λέει το πρόγραμμα να βάλεις την ταχύτητά σου εννοεί την ταχύτητα upload και όχι download.
Eπίσης, μη βάζεις περισσότερα από 2 ή 3 torrent το πολύ να κατεβαίνουν ταυτόχρονα.
Αν κατεβάζεις με ταχύτητα πάνω από το upload σου σε γενικές γράμμές να είσαι ευχαριστημένος... -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Η μόνη λύση για καλές ταχύτητες σε τόρρεντ πλέον ειναι οι private trackers...
Δεν το συζητάμε καν. Η κατάσταση σπάνια παλεύεται πλέον στους δημόσιους.
@νδρέας
Ειναι αυτοι που εχουν το κοκκινο σηματακι p πχ στο mininova?
Αν ναι, τετοιοι χρειαζονται να εγγραφεις (log in) σε καποιο site σωστα?
Πολυ φασαρια.. -
private trackers? τι ειναι αυτο? με utorrent κατεβαζω απο mininova και isohunt
παιζει κατι με τις ρυθμισεις?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion