-
ΖΖΖΖΖΖΖΖήτΑΑΑΑΑΑ!!!!!
-
Κανένα απο τα 3. υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στα
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Κατι σε μωβ δεν εχει?ΜΠΛΕ...ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΛΕ!!! ΓΙΑΑΑΑ!!! ΡΑΟΥΧ ΦΕΡΜΠΟΤΕΝ!!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Astra OPC...τέλος!!Σου ταιριάζει οδηγικά ............
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-
-
Πάρε λοιπόν καινούριο, μπλε από τη μάνα του (για να μην αναγκαστείς να υποστείς αργότερα τις εμπνεύσεις του κάθε μεθυσμένου χιουμορίστα βαφέα σαν κάποιους άλλους).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάρε λοιπόν καινούριο, μπλε από τη μάνα του (για να μην αναγκαστείς να υποστείς αργότερα τις εμπνεύσεις του κάθε μεθυσμένου χιουμορίστα βαφέα σαν κάποιους άλλους).Που τα ξέρεις ρε σύντεκνε αυτά,κι εσύ όπελ έχεις?
-
Θα σου πώ εγώ...
Θα πάρεις ένα Γκόλφ από αυτά τα 'γρήγορα οικογενειακά' (λευκό κατά προτίμηση), και μετά από λίγους μήνες θα καταλάβεις τι μαλακία έκανες και θα το πουλήσεις να πάρεις τον Ιάπωνα. Ένας 'άλλος' που το έκανε, δούλεψε!
Εν τω μεταξύ, θα σε τρώει το σαράκι που δεν πήρες την 120i από την αρχή να ξεμπερδεύεις.
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις και Opel, αλλά μπορεί να μην αντέξεις το μέγεθος της μαλακίας και να του βάλεις φωτιά και να το κάψεις, και πού να ξαναμαζεύεις λεφτά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Astra OPC...τέλος!!
Σου ταιριάζει οδηγικά ............
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Τον κακό σας το φλάρο!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θα σου πώ εγώ...Θα πάρεις ένα Γκόλφ από αυτά τα 'γρήγορα οικογενειακά' (λευκό κατά προτίμηση), και μετά από λίγους μήνες θα καταλάβεις τι μαλακία έκανες και θα το πουλήσεις να πάρεις τον Ιάπωνα. Ένας 'άλλος' που το έκανε, δούλεψε!
Εν τω μεταξύ, θα σε τρώει το σαράκι που δεν πήρες την 120i από την αρχή να ξεμπερδεύεις.
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις και Opel, αλλά μπορεί να μην αντέξεις το μέγεθος της μαλακίας και να του βάλεις φωτιά και να το κάψεις, και πού να ξαναμαζεύεις λεφτά...
μανο, την τεταρτη επιλογη δεν μας ειπες!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τον κακό σας το φλάρο!
Γιατι βρε? τι εχει το αμαξι? Γκαζι εχει, μπλε ειναι, αληθινο μπλε οχι σαν μερικα αλλα...
Ενταξει δεν στριβει αλλα τι πειραζει, στην ηλικια σου τωρα για στροφες εισαι, οικογενειαρχης ανθρωπος. -
Τη γνώμη μας δεν ζήτησες?
Έ στη λέμε κύριος,και αντί να παραδεχθείς την αντικειμενικότητά μας, που δεν προτείναμε την Προπέλα 120i,υφιστάμεθα προσβολές με φλάρους,γλάρους και τα τοιαύτα...
OPC και τα μυαλά στα κάγκελα!
...αφού σου πάει! :lol:
-
'Ελεος, άνοιξα ένα τόπικ να δω κι εγώ τι αυτοκίνητο θα αγοράσω και προσπαθεί ο κόσμος να με βοηθήσει και τρολάρουν οι μοντς!!!
-
Λοιπόν, τα περί 'πάρε Ιάπωνα, να σωθείς', στο εξής, θα διαγράφονται!!!
Μόνο αν τον οδηγήσουν εκεί οι αναποδιές της κενωνίας, θα ξεπέσει να πάρει Datsun, ο φίλος μου ο Μάνος!!!:sorry:Αϊντε, σας έχει κάψει όλους ο άλλος ο βλαμμένος!!!
Μάνο (Blackbeard), καλάααααα!!!! Μεθυσμένος βαφέας ε?!
-
καλα το οπελ το εβαλε για να συμπληρωσει τριαδα...
αλλα συγκρινεις το 350Ζ με την 120?
θα πεσει φωτια να μας καψει! -
Εφόσον το προηγούμενο ήταν δίλιτρο megane νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάει σε κάτι πιο γρήγορο και δυνατό. Άρα ή 350Z ή κάποιο από τα καινούργια τουρμπίσια παιχνιδάκια. Να ευχαριστηθεί γκάζι, επιταχύνσεις, ροπή, πλασαρίσματα στις στροφές, γενικά κάτι διαφορετικό από ότι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.
-
παρε ενα ΟΡC βρε να πηγαινεις απ' ευθειας στη δουλεια σου.
-
Αν σκέφτεσαι και τα έξοδα που θα προκύψουν μετά την αγορά, το 350Ζ δεν αποτελεί την καλύτερη αφού θα είναι μεταχειρισμένο (και ένας κάτοχος τέτοιου αυτοκινήτου δεν θα το πήρε για ''βιτρίνα'').
Μετά ένα καινούργιο αμάξι προσφέρει τη σιγουριά της εγγύησης (αλλά πάλι χάνει πολύ αν αποφασίσεις να το πουλήσεις σύντομα), ύστερα είναι τα έξοδα αφαλίστρων, τελών, ανταλλακτικών και κατανάλωσης.
Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά, τότε 350Ζ αφού είναι γνωστό ότι προσφέρει περισσότερη οδηγική ευχαρίστηση από τα άλλα δύο, μεταξύ των υπολοίπων BMW 120 (η κατανάλωσή της είναι **α-πί-στευ-τη **σε σχέση με τις επιδόσεις της -έχω την 320 cabrio και ξέρω) για μένα, αν δεν είσαι τύπος που κυνηγάει τους υπόλοιπους ''γρήγορους'' στους δρόμους και προσπαθεί να είναι μπροστά από τους περισσότερους (γιατί και η BMW αξιολογότατες επιδόσεις έχει για τα Ελληνικά δεδομένα).
Αν ενφιαφέρεσαι για turbo καταστάσεις, να πατάς το γκάζι μόνο και μόνο να απολάμβάνεις τη ροπή (είχα και Gti V και ξέρω) και αν σε εξιτάρει το ''tuning'' (με λίγα χρήματα πολλά άλογα) τότε OPC ανεπιφύλακτα.
Εν ολίγοις το κάθε αμάξι έχει τη χάρη του (τα συν του και τα πλην του) και εξαρτάται πάντα από το τι ακριβώς ΕΣΥ ζητάς από αυτό και τι ''τύπος'' οδηγού είσαι ή τι θα ήθελες να είσαι!Εκτός πάλι αν το συγκεκριμένο topic (μια που τα συγκεκριμένα αμάξια δεν έχουν σχέση μεταξύ τους) ανοίχτηκε για κάποιο λόγο και εγώ έχω χάσει επεισόδια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παρε ενα ΟΡC βρε να πηγαινεις απ' ευθειας στη δουλεια σου.Σωστόοοος! Του ταιριάζει κιολας!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
'Ελεος, άνοιξα ένα τόπικ να δω κι εγώ τι αυτοκίνητο θα αγοράσω και προσπαθεί ο κόσμος να με βοηθήσει και τρολάρουν οι μοντς!!!Να βοηθήσουμε προσπαθούμε ρε!!
ΒΟΗΘΕΙΑ για επιλογή νέου αυτοκινήτου