-
ΙQ ραδικιου απο τους κυνηγους των ποσοστων της AGB κ.κ.δημοσιογραφους!
Δελτια ειδησεων --Lifesytle-- Tι εφαγε ο Τσαλικης?Εκλ@σε η Βανδη?Το ακουσε η Βισση?Τι συζηταμε ρε παιδια?Επιπεδο χαμηλο απο δελτια ενημερωσης υποτιθεται!!
Συμβουλη...βαλε ΝΕΤ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συμβουλη...βαλε ΝΕΤ!
Μαζί σου ...... με κίνδυνο να υπερβάλω ... είναι όαση σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια (τουλάχιστον στις ειδήσεις και στα ενημερωτικά προγράμματα).
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Συμβουλη...βαλε ΝΕΤ!
Μαζί σου ...... με κίνδυνο να υπερβάλω ... είναι όαση σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια (τουλάχιστον στις ειδήσεις και στα ενημερωτικά προγράμματα).
Εγώ τα τελυταία τρία χρόνια μόνο στη ΝΕΤ βλέπω ειδήσεις, εκτός και εάν έχω όρεξη για γέλια οπότε βάζω ALTER (κυρίως όταν υπάρχουν θέματα που σηκώνουν καταγγελίες οπότε βάζω τους ειδικούς στην κατινιά για να χαρώ λιγάκι με τις βλακείες που θα ακούσω).
Πάντως μην το θεοποιήσουμε το δελτίο. Έχει πολλά πράγματα να διορθώσει, όχι τόσο από πλευράς θεματολογίας, όσο υλοποίησης του δελτίου. Συχνά-πυκνά γίνεται μπάχαλο με συνδέσεις, βίντεο, ήχους κ.λπ.
Όχι ότι στα ιδιωτικά είναι καλύτερο το τεχνικό επίπεδο βέβαια.
-
Εγω συμφωνω μαζι σας, για οσα εχουν λεχθει για τους δημοσιογραφους και παρουσιαστες τον ειδησεων αλλα θα ηθελα να προσθεσω οτι δεν ειναι μονο αυτοι που εχουν ευθηνει για το περιεχομενο τον ειδησεων αλλα και ορισμενοι διευθυντες ειδησεων οι οποιοι δινουν και την κατευθυνση για το πως θα παει ενα δελτιο. Μαλλον θα επρεπε να τα βαλουμαι σε μεγαλυτερο βαθμο με αυτους παρα με τους παρουσιαστες.
-
Oι οποιοι ομως διευθυντες ειναι και συνηθως οι κεντρικοι παρουσιαστες βλεπε Χατζηενωπιου,Εισαγγελατο!
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Πρέπει να προσέχετε τι λέτε για ανθρώπουςΕγώ νόμιζα - μπορεί να κάνω και λάθος - ότι τόσην ώρα δε μιλάγαμε για ανθρώπους, αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό.
-
Oι οποιοι ομως διευθυντες ειναι και συνηθως οι κεντρικοι παρουσιαστες βλεπε Χατζηενωπιου,Εισαγγελατο!
Οχι φιλε δεν ειναι ετσι. Μονο ο Χατζηνικολαου ειναι και διευθυντης και παρουσιατης. Στο alter δεν ειναι ο Ευαγγελατος αλλα ο Γιαννικος. -
Ο χρήστης spartakos έγραψε:
Στο alter δεν ειναι ο Ευαγγελατος αλλα ο Γιαννικος.Φιλαρακο δεν ειναι ο κ.Γιαννικος αλλα ο κ.Σφαελος δ/ντης
ειδησεων.ΕΣΥ επρεπε να το ξερεις καλυτερα απο μενα.........
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πρέπει να προσέχετε τι λέτε για ανθρώπους
Εγώ νόμιζα - μπορεί να κάνω και λάθος - ότι τόσην ώρα δε μιλάγαμε για ανθρώπους, αλλά για κάτι εντελώς διαφορετικό.
ΟΧΙ Κωνσταντίνε αυτοί είναι άνθρωποι κι'έμεις τα νούμερα!!
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!
-
Δεν τους βλέπω. Από τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων παρακολουθώ μόνο ΝΕΤ και από εφημερίδες διαβάζω μόνο Καθημερινή, Ελευθεροτυπία, Ναυτεμπορική και Εστία. Οι υπόλοιπες... Κρίμα τα δέντρα που κόβονται για να φτιαχτεί το χαρτί τους.
-
Οριστε ρε τι καταλαβατε,τον φαγατε τον ανθρωπο.
'Διαζυγιο STAR και Καψη ' οι εφημεριδες.
Λιαγκας και ξερο ψωμι. -
...από εφημερίδες διαβάζω μόνο Καθημερινή, Ελευθεροτυπία, Ναυτεμπορική και Εστία.Αν μη τι άλλο πλουραλιστής!
Απορία: αυτή η Εστία, τι δουλειά έχει ανάμεσα στις υπόλοιπες τρεις βρε Κωνσταντίνε; -
Μου επιτρέπει να ξεχνάω τους απίστευτους βαρβαρισμούς και σολοικισμούς που ακούω και διαβάζω κάθε μέρα.
-
...να προσθέσεις και το 'ποντίκι'
-
Το 'Ποντίκι' είναι άπαιχτο!
-
Το 'Ποντίκι' είναι άπαιχτο!εκτος απο τους αναγνωστες του, λιγοι ξερουν οτι εχει το καλυτερο πολιτικο ρεπορταζ. Οτι κουλο και να λεει, ειναι αληθεια
Στη Βουλη το διαβαζουν ΟΛΟΙ, και οχι για να γελασουν... -
Μα γι'αυτό λέω ότι είναι άπαιχτο, επειδή λέει αλήθειες. Κρίμα που δεν το διαβάζουν περισσότεροι... Παρά μου διαβάζουν κάτι ξόανα τύπου Σωμερίτη, Πρετεντέρη και δε συμμαζεύεται.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΣΤΟ STAR...