-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
επ μη το ξεχασω, ευχαριστουμε και τον γιαννη για την πληροφοριαwannabe
οπως καταλαβες αυτη ειναι η λευκη 230.6 που λεγαμε οτι θα πωλειταιfully noted!
wannabe mine ,
είμαι στη shortlist δεν είμαι?7pas100 ρίξε φώτο αλλά και συντεταγμένες θα ήταν χρήσιμες.
-
Οδός Θ. Κολοκοτρώνη Ζωγράφου, εκεί που τελειώνει η Εθν. Αντιστάσεως.
-
άμεσος και ακριβής.
ευχαριστωώωωω, Δευτέρα θα περάσω να ρίξω μια ματιά μάλλον -
Ηταν πρός πώληση και ένα ακριβώς ίδιο στην Γλυφάδα, αλλά άλλαξε γνώμη ο κάτοχος! Άσπρο , μόνο που φόραγε τις κλασσικές ζάντες αλουμινίου!
-
-
-
Αναρωτιέμαι πώς μπορούν να βάζουν σήμα εγκαταλειμένου σε αυτοκίνητο με πινακίδες και σήμα τελών κυκλοφορίας; Ακόμη και το ΚΤΕΟ του δείχνει να μην έχει λήξει! (το κίτρινο δεν είναι 2009;)
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αναρωτιέμαι πώς μπορούν να βάζουν σήμα εγκαταλειμένου σε αυτοκίνητο με πινακίδες και σήμα τελών κυκλοφορίας; Ακόμη και το ΚΤΕΟ του δείχνει να μην έχει λήξει! (το κίτρινο δεν είναι 2009;)Συγγνώμη, αλλά ακόμα και η μερσεντές του καπαπή ήταν 'εστία μόλυνσης'!!!!!! Τι ψάχνεις;
-
Πριν λίγο εντόπισα BMW 1800(;) σε στενό σε μέτρια προς κακή κατάσταση αλλά χωρίς σπασμένα φανάρια.
-
μηπως εσεις εκει πανω στα βορεια εχετε δει κανα ford fiesta mk1 xr2...?
ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αναρωτιέμαι πώς μπορούν να βάζουν σήμα εγκαταλειμένου σε αυτοκίνητο με πινακίδες και σήμα τελών κυκλοφορίας; Ακόμη και το ΚΤΕΟ του δείχνει να μην έχει λήξει! (το κίτρινο δεν είναι 2009;)Άντε πές μου! Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι της δημοτικής αστυνομίας, στο συγκεκριμένο μπορεί να είδαν το σκασμένο λάστιχο και δεν έκαναν τον κόπο να δούν τα υπόλοιπα.
Συνηθισμένο φαινόμενο και οι καρφωτές απο τη γειτονιά. Άλλο που δε θέλουν οι δημοτικοί να το παίξουν ράμπο τότε... -
Νομίζω ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο ίδιο σημείο για μεγάλο διάστημα (νομίζω άνω των 30 ημερών). Ισως σε κάτι τέτοιο να βασίζονται. Πάντως στο Χολαργό αρνούνται να κάνουν οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια σε αυτοκίνητα με πινακίδες.
Ένας φίλος που δεν έχει πολύ καλή σχέση με το αυτοκίνητο είχε αφήσει ένα παλιό βόλβο του πατέρα του κοντά στο σταθμό της Κηφισιάς για να το παίρνει όταν ανέβαινε στο εξοχικό του στο Διόνυσο! (ανέβαινε από το σπίτι του στο κέντρο με τον ηλεκτρικό μέχρι την Κηφισιά - έχει άλλο καινούριο αυτοκίνητο αλλά φοβάται να ανεβεί την Κηφισίας με αυτό!!!). Κάποτε που το είχε αφήσει καιρό του το πήρε ο Δήμος και τον έβαλαν να πληρώσει φύλακτρα για όσο καιρό το είχαν σ'ενα πάρκιγκ
-
-
-
Ναι ...δύο κιόλας.......
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Νάτη και σε φωτογραφία:χμμμ δεν με τρελαίνει κιόλας.
πάντως είναι απο τις λίγες φωτό της nuova super 1300 με τα φώτα να είναι ίδια με αυτά που θυμάμαι απο τη δική μας. -
-
-
Συνεργείο είναι, γνωστός Λαντσιατζής. Και είναι Beta Spider!
-
Classic Safari