-
-
Ακολουθουν συντομα φωτογραφιες απο το λυσιμο του Mehari
Εχεις κατι με τα Σιτροεν Krus και τα κοροιδευεις ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ακολουθουν συντομα φωτογραφιες απο το λυσιμο του MehariΕχεις κατι με τα Σιτροεν Krus και τα κοροιδευεις ;
Δεν έχει κάτι με τα Citroen
απλά δεν έχει Citroen -
-
Θα σου πώ μια ιστορία..
Όταν πήγαινα Λύκειο, είχα έναν καθηγητή στο Φροντιστήριο που μας έκανε φυσική.
Είχε ένα ίδιο Πόνυ. Το τι του είχαμε κάνει δε λέγεται. Μέχρι που το ανεβάσαμε στα πρώτα σκαλιά της εισόδου...
Πήγα στο σπίτι του κάποιες φορές και λύσαμε μοτέρ. Ήξερε την τρέλα μου και με φώναζε.
Το αποκορύφωμα ήταν η μεταμόσχευση μοτέρ από Φιατ 127 στο Πόνυ, με το ψυγείο πλάγια στο φτερό σαν τα Μινάκια.
Δε σου λέω τι έκανε το όχημα στο δρόμο, αλλά δεν πέτυχε τελικά, γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες....Τι μου θύμησες...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θα σου πώ μια ιστορία..Όταν πήγαινα Λύκειο, είχα έναν καθηγητή στο Φροντιστήριο που μας έκανε φυσική.
στην αρχή κόλλησα
λέω τόσο πολύ μεγάλωσα?
τα 29 έκλεισα σήμερα, όχι 60 -
Αν και οι Γαλλοι ειναι καινοτομοι και η ιστορια τους δικαιωσε σε πολλα μοντελα (βλεπε citroen βατραχο) ποτε δεν τους συμπαθησα, σε αντιθεση με τους Αγγλους και τους Ιαπωνες που ειναι η συμπαθεια μου
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θα σου πώ μια ιστορία..Όταν πήγαινα Λύκειο, είχα έναν καθηγητή στο Φροντιστήριο που μας έκανε φυσική.
Είχε ένα ίδιο Πόνυ. Το τι του είχαμε κάνει δε λέγεται. Μέχρι που το ανεβάσαμε στα πρώτα σκαλιά της εισόδου...
Πήγα στο σπίτι του κάποιες φορές και λύσαμε μοτέρ. Ήξερε την τρέλα μου και με φώναζε.
Το αποκορύφωμα ήταν η μεταμόσχευση μοτέρ από Φιατ 127 στο Πόνυ, με το ψυγείο πλάγια στο φτερό σαν τα Μινάκια.
Δε σου λέω τι έκανε το όχημα στο δρόμο, αλλά δεν πέτυχε τελικά, γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες....Τι μου θύμησες...
Κανιβαλοι
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Θα σου πώ μια ιστορία..
Όταν πήγαινα Λύκειο, είχα έναν καθηγητή στο Φροντιστήριο που μας έκανε φυσική.
στην αρχή κόλλησα
λέω τόσο πολύ μεγάλωσα?
τα 29 έκλεισα σήμερα, όχι 60Γελάμε; Βλέπουμε κάτι αστείο και γελάμε; Ε;
Άκου 60...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ακολουθουν συντομα φωτογραφιες απο το λυσιμο του MehariΕχεις κατι με τα Σιτροεν Krus και τα κοροιδευεις ;
Όχι, βέβαια, πλάκα κάνουμε και ελπίζω να μην παρεξηγείσαι
Μια DS την κυκλοφορούσα άνετα πάντως -
Εννοειται (για την DS )
-
Πώς σας φαίνεται αυτή η αγγελία;
CITROEN αντίκα, γνήσια μηχανή, 1.700 cc, μοντ. '37, μαύρο, με ελληνικές πινακίδες, τιμή 10.000 ευρώ 210/6083904, 693/6065500
-
Νίκο αφού έβγαλες κωδικό υπάρχει και μία αγγελία για ένα Hillman 490 ευρώ, ρίξτην αν μπορείς, κάποιος είχε ρωτήσει για ένα τέτοιο.
Επίσης υπάρχει άλλη μία για Α110!!!
Αυτό δεν είναι του φανοποιείου στο Ελληνορώσων...και 60... τηλ. Αγ. Παρασκευή... -
Δεν ισχύει πια ο κωδικός! Έχει λήξει! Την είχα σώσει σε word! Κρίμα....
-
Πάντως η Citroen ίσως δεν είναι traction avant. Δεν είχε 1700 μηχανή η traction νομίζω, εκτός αν δεν ξέρει τι γράφει ο πωλητής...
-
Έχεις δίκιο, αυτό δε μου κολλούσε... Και τί άλλο να είναι? Rosalie???
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Έχεις δίκιο, αυτό δε μου κολλούσε... Και τί άλλο να είναι? Rosalie??? -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Έχεις δίκιο, αυτό δε μου κολλούσε... Και τί άλλο να είναι? Rosalie???Μάλλον
-
Rosalie . Η Τraction 2000 + κ εκ
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Rosalie . Η Τraction 2000 + κ εκΓια αρχή έβγαινε με 1303 (Traction 7A 1934)
Classic Citroen Forum