-
Για να ξαναδώ τη φωτό... Καγκούρικο αμάξι, με καγκούρικο βάψιμο και δίπλα του γκόμενα με καγκούρικη (ΑΣΗΜΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ) DSLR. ΟΚ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε ουρρρρττττ
Και απο που κι ως που ΓΝΩΣΤΟΣ αντικορεατιστι (μπλιαχ.. ) παρακαλω;
Ειπαμε,καλη χρυση μαρκα,αλλα μονο για Σαββατα και τσαρκα στο Σκλαβενιτη..
Παντως εχω να δωσω ενα + στα Κορεατοπαιδα ( ) γιατι καταφερνουν να μιξαρουν ολες τις αντιγραφες που εχουν σχετικα ικανοποιητικα..
PASXO ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΛΑΜΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI COUPE..
300HP KAI 215HP Τ EKΔΟΣΕΙΣ ΠΙΣΩΚΟΥΝΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ LOOKS TO KILL ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΑ
Αμα προσκυνησω λεμέ μου κορεατικο να ερθεις επι τοπου να μου παρεις το κεφαλι ετσι οπως θα χω σκυψει..
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
θα ειναι πολυ καλο παντως με ιπποδυναμη ανω των 300 ιππων και 0-100χλμ κατω απο 6δλ -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πω!Πω! Μου θυμίζει τις ένδοξες ημέρες του 1999 με τον καρχαρία ...Καγκουριά - ξεκαγκουριά, το Coupe είναι πρόκληση!!!! ...
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
θα ειναι πολυ καλο παντως με ιπποδυναμη ανω των 300 ιππων και 0-100χλμ κατω απο 6δλθα τσαγιάζει κ το δικό σου...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Θα το αγόραζα σε μαύρο μόνο και μόνο για να ζήσω τη στιγμή που θα δω το πρόσωπο του πάσχου όταν θα τον τσαγιάζω...Αξία? Αντεκτίμητη!
Κοιμησου εσυ...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Πω!Πω! Μου θυμίζει τις ένδοξες ημέρες του 1999 με τον καρχαρία ...
Καγκουριά - ξεκαγκουριά, το Coupe είναι πρόκληση!!!! ...
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Eγώ τα λέω, αλλά οι 'Ιταλοί' όπου βρουν τόπικ για Κορεάτικο αυτοκίνητο, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μπαίνουν και το κάνουν χάλια το θέμα...
Κρίμα, γιατί θα μπορούσαν τα συγκεκριμένα θέματα να περιέχουν ήρεμες συζητήσεις και όχι ισοπεδωτικές απόψεις και χαβαλέδες.
Δυστυχώς, το φόρουμ έχει πάρει την κάτω βόλτα.
Οσο για το (τεράστιο) Coupe που είναι σχεδόν 5 μέτρα... αν κρίνω και από αυτά που διαβάζω σε διάφορα site του εξωτερικού, το ποιο πιθανό είναι να λανσαριστεί μόνο στις ΗΠΑ.
Εχω την εντύπωση ότι στην Ευρώπη θα βγει κάποιο άλλο σπορ, στυλ κουπέ (ίσως να είναι το Pro_Ceed σε κάποια ειδική έκδοση ή κάποιο άλλο μικρό Coupe της ΚΙΑ) ώστε να μπορεί να αποκτηθεί και περισσότερο εύκολα από τους Ευρωπαίους.
-
Μα δε χρειάζεται κάποιος να είναι ιταλόφιλος για να αντιπαθεί τα κορεάτικα. Έχω δει και πολλούς φορντάκηδες, μπεεμβεδάκηδες κλπ να τα χώνουν σ'αυτές τις οικιακές συσκευές με ρόδες.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μα δε χρειάζεται κάποιος να είναι ιταλόφιλος για να αντιπαθεί τα κορεάτικα. Έχω δει και πολλούς φορντάκηδες, μπεεμβεδάκηδες κλπ να τα χώνουν σ'αυτές τις οικιακές συσκευές με ρόδες.... ο καιρόc γαρ εγγύc. Τα cee'd και i30 είναι ΗΔΗ πολύ καλά δείγματα γραφής, ανεξάρτητα με το αν χωνεύει κανείς το design τους (προσωπικά μόνο το pro_cee'd μου αρέσει). Λες να μην ακολουθήσουν άλλα καλά αυτοκίνητα; Χλωμό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα δε χρειάζεται κάποιος να είναι ιταλόφιλος για να αντιπαθεί τα κορεάτικα. Έχω δει και πολλούς φορντάκηδες, μπεεμβεδάκηδες κλπ να τα χώνουν σ'αυτές τις οικιακές συσκευές με ρόδες.
... ο καιρόc γαρ εγγύc. Τα cee'd και i30 είναι ΗΔΗ πολύ καλά δείγματα γραφής, ανεξάρτητα με το αν χωνεύει κανείς το design τους (προσωπικά μόνο το pro_cee'd μου αρέσει). Λες να μην ακολουθήσουν άλλα καλά αυτοκίνητα; Χλωμό.
ότι γίνονταν την δεκαετία του 70-80 με τα ιαπωνέζικα...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
... ο καιρόc γαρ εγγύc. Τα cee'd και i30 είναι ΗΔΗ πολύ καλά δείγματα γραφής, ανεξάρτητα με το αν χωνεύει κανείς το design τους (προσωπικά μόνο το pro_cee'd μου αρέσει). Λες να μην ακολουθήσουν άλλα καλά αυτοκίνητα; Χλωμό.
Όχι ακριβώς. Αρκετές ιαπωνικές εταιρείες το 70-80 είχαν ήδη 40-50 χρόνια ιστορία πίσω τους, και ήδη τότε υπήρχαν πολύ καλά ιαπωνικά αυτοκίνητα. Νομίζω ότι η ανάπτυξη των κορεατών διαφέρει αρκετά από αυτή των ιαπώνων, αλλά ότι θα δώσουν κι άλλα καλά αυτοκίνητα είναι μαθηματικώς βέβαιο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι ακριβώς. Αρκετές ιαπωνικές εταιρείες το 70-80 είχαν ήδη 40-50 χρόνια ιστορία πίσω τους, και ήδη τότε υπήρχαν πολύ καλά ιαπωνικά αυτοκίνητα. Νομίζω ότι η ανάπτυξη των κορεατών διαφέρει αρκετά από αυτή των ιαπώνων, αλλά ότι θα δώσουν κι άλλα καλά αυτοκίνητα είναι μαθηματικώς βέβαιο.
μην το βλέπεις χρονικά...αλλά το πως αντιμετωπίστηκαν εδώ στην Ευρώπη...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μα δε χρειάζεται κάποιος να είναι ιταλόφιλος για να αντιπαθεί τα κορεάτικα. Έχω δει και πολλούς φορντάκηδες, μπεεμβεδάκηδες κλπ να τα χώνουν σ'αυτές τις οικιακές συσκευές με ρόδες.Έχεις συμβιώσει με κάποιο από αυτά για διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός? Αν το είχες κάνει θα είχες αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου. Το ίδιο έχουν παραδεχτεί δημόσια αρκετοί συντάκτες του ειδικού τύπου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχεις συμβιώσει με κάποιο από αυτά για διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός? Αν το είχες κάνει θα είχες αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου. Το ίδιο έχουν παραδεχτεί δημόσια αρκετοί συντάκτες του ειδικού τύπου.
Δεν χρειάζεται, ΞΕΡΕΙ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχεις συμβιώσει με κάποιο από αυτά για διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός? Αν το είχες κάνει θα είχες αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου. Το ίδιο έχουν παραδεχτεί δημόσια αρκετοί συντάκτες του ειδικού τύπου.
Εγω που εχω συμβιωσει για καποιo λιγο καιρο Youdie Accent πιανομαι; Ασε με ρε Βασιλη με τις οικιακες συσκευες σε μορφη τετρατροχου.Ημαρτον..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω που εχω συμβιωσει για καποιo λιγο καιρο Youdie Accent πιανομαι; Ασε με ρε Βασιλη με τις οικιακες συσκευες σε μορφη τετρατροχου.Ημαρτον..
Α ήταν εκείνο το διάστημα που μου έλεγες πως σε είχαν χάσει από τα συνεργεία και αναρωτιόντουσαν γιατί είχες εξαφανιστεί?
-
Ναι ναι τοτε ηταν,ειχα εξαφανιστει απ τα συνεργεια κι ετρεχα σε Μοναστηρια για προσευχες υπερ υγειας...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι ναι τοτε ηταν,ειχα εξαφανιστει απ τα συνεργεια κι ετρεχα σε Μοναστηρια για προσευχες υπερ υγειας...Τόσο κακό σου είχαν κάνει τα καμμένα λάδια που εισέπνεες από το bravo?
-
Ελα μη βγαινεις οφφ τοπικ. Για τα Youdie λεμε τωρα.
Αλλα μιας και το θιξες,οχι προσευχες μη τυχον με καταραστει κανεις και στουκαρω με το μαμιδι το αξεντ. Απο τοτε 30 μετρα αποσταση σε καθε Κορεατικο.- -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα μη βγαινεις οφφ τοπικ. Για τα Youdie λεμε τωρα.
Αλλα μιας και το θιξες,οχι προσευχες μη τυχον με καταραστει κανεις και στουκαρω με το μαμιδι το αξεντ. Απο τοτε 30 μετρα αποσταση σε καθε Κορεατικο.-Κουλέ. Λες για τον Στέλιο μετά.
Λοιπόν μόλις έρθει Ελλάδα, πάμε μαζί για test-drive το νέο coupe. Μιλάμε για μεγάλη βόλτα και όχι μερικά τετράγωνα. Να σε δω μετά τι θα λές...
-
Πλάκα-πλάκα, μετά από δύο απανωτά τροχαία ατυχήματα στα οποία ενεπλάκη προσωπικό της 115 ΠΜ, ο διευθυντής του ΓΑΠΕ (Γραφείο Ασφαλείας Πτήσεων-Εδάφους) έφερε δυο στουκαρισμένα αμάξια (ένα Youdie Accent κι ένα Skoda Favorit) και τα'βαλε μέσα απ'την κεντρική πύλη της μονάδας για να συνετίζεται ο κόσμος... Στο Accent που είχε στουκάρει πάνω σε κολώνα το τιμόνι είχε φτάσει στην πλάτη του καθίσματος του οδηγού του. Αμφιβάλλω αν την έβγαλε καθαρή.
Ε, κάποια στιγμή που τον πέτυχα του είπα 'καλή η ιδέα να μπουν αυτά τα δυο χρέπια μέσα στην κεντρική πύλη... Έτσι θα μάθει ο κόσμος να μην αγοράζει κωλάμαξα'. Μου απήντησε 'νόμιζα πως θα'λεγες να προσέχουν και να μην τρέχουν'. Η απάντησή μου ήταν 'εξαρτάται τι μήνυμα δίνετε...'.
NEO HYUNDAI COUPE