-
Ενας γνωστος μου εωαλε το 1242 στον τσιγκο του και παει αρκετα καλα
-
Σήμερα με τη βροχή ανακάλυψα κάτι...όταν έχω ανοιχτούς τους υαλοκαθαριστήρες στη μεσαία σκάλα και κινούμαι με κάποια ταχύτητα, δουλεύουν συνεχώς...όταν σταματάω, δουλεύουν αυτόματα διακεκομμένα!!!
Είναι άχρηστο βασικά...και αντί να βάλουν υδραυλικό τιμόνι στο αυτοκίνητο έχουν βάλει αυτή τη χαζομάρα σε ένα αυτοκίνητο με τέτοιες βασικές ελλείψεις από τον εξοπλισμό του!!
Απάλευτοι είναι...
-
Καθόλου άχρηστο δεν είναι, ενώ είναι απλούστατο στην υλοποίησή του.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενας γνωστος μου εωαλε το 1242 στον τσιγκο του και παει αρκετα καλαΚαι που να δεις πως πάει άμα το πας και στα 2bar...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και που να δεις πως πάει άμα το πας και στα 2bar...
Ευθεία?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καθόλου άχρηστο δεν είναι, ενώ είναι απλούστατο στην υλοποίησή του.Θεωρώ ότι είναι εντελώς άχρηστο για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει υδραυλικό τιμόνι, αερόασκο συνοδηγού και κάποιες άλλες βασικές ελλείψεις! Η ταχύτητα των υαλοκαθαριστήρων μας μάρανε...
-
Μα είναι κάτι το πολύ απλό (και πολύ απλό), σε σχέση με αυτά που αναφέρεις.
-
μονο εξατμιση εχει πανω ρε!
Εχει ενα 75 καλο για γκαζια!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σήμερα με τη βροχή ανακάλυψα κάτι...όταν έχω ανοιχτούς τους υαλοκαθαριστήρες στη μεσαία σκάλα και κινούμαι με κάποια ταχύτητα, δουλεύουν συνεχώς...όταν σταματάω, δουλεύουν αυτόματα διακεκομμένα!!!Είναι άχρηστο βασικά...και αντί να βάλουν υδραυλικό τιμόνι στο αυτοκίνητο έχουν βάλει αυτή τη χαζομάρα σε ένα αυτοκίνητο με τέτοιες βασικές ελλείψεις από τον εξοπλισμό του!!
Απάλευτοι είναι...
Να είσαι σίγουρος ότι αν το τιμόνι έκανε και αυτό 5
-
asteris
η fiat φταιει λεμεεεεεεε! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευθεία?
Μόνο ευθεία εννοείται (που να στρίψεις τιμόνι με την τουρμπίνα να σπρώχνει 30 κιλά ροπή σε τέτοιο σασί), αλλά και η αξία του να δεις τη φάτσα οδηγού του πορσικού που μόλις έφαγε κολώνα από τον τσίγκο, φαντάζομαι ανεκτίμητη...
-
Ποιός, ο William με το Turbo America? Κολοψημένος να τον τουρμπίσει τον τσίγκο είναι κι αυτός...
-
μπαρδόν?
-
Σήμερα με τη βροχή ανακάλυψα κάτι...όταν έχω ανοιχτούς τους υαλοκαθαριστήρες στη μεσαία σκάλα και κινούμαι με κάποια ταχύτητα, δουλεύουν συνεχώς...όταν σταματάω, δουλεύουν αυτόματα διακεκομμένα!!!
Είναι άχρηστο βασικά...και αντί να βάλουν υδραυλικό τιμόνι στο αυτοκίνητο έχουν βάλει αυτή τη χαζομάρα σε ένα αυτοκίνητο με τέτοιες βασικές ελλείψεις από τον εξοπλισμό του!!
Απάλευτοι είναι...
Να είσαι σίγουρος ότι αν το τιμόνι έκανε και αυτό 5
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μία φορά στο έκανε ή γίνεται συνέχεια ;Πιθανά προβλήματα:
α) Μπουκομένα ψεκαστρόνια της Bosch
β) Πρόβλημα στην αντλία βενζίνης
γ) Πρόβλημα σε κάποιο ασθητήρα (MAF, λ κτλ)
δ) Πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο που είναι κάτω από το γκάζιΔεν μου το κανει συνεχεια εν τωμεταξυ οταν παταω γκαζι μου κανει διακοπες το αυτοκινητο , η καποιες φορες δεν εχει πνοη ουτε να παει λιγα μετρα το γκαζι ειναι ψοφιο .
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σήμερα με τη βροχή ανακάλυψα κάτι..
.....
Απάλευτοι είναι...
Να είσαι σίγουρος ότι αν το τιμόνι έκανε ...
...
Χέστηκε αν το αμάξι δεν θα έχει υδραυλικό και θα ζορίζεται το μεθυσμένο εγγλεζάκι...
Κάπως έτσι σκέφτηκε λοιπόν και ο τσιφούτης το αφεντικό σου, προφανώς χέστηκε για τον αράπη που έχει υπό την εργασία του...
Σεμνάααα...
Καλά, σόρρυ, είμαι πλέον γνωστός για τα γλαφυρά παραδείγματα που φέρνω...
Υ.Γ. Αμά το πω 'Αφοδεύτηκε για τον έχρωμο υπάλληλο' σου κάθεται πιό ωραία?
-
ανακλησεις απο την fiat http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61
-
Ποιός, ο William με το Turbo America? Κολοψημένος να τον τουρμπίσει τον τσίγκο είναι κι αυτός...
Δεν ξερω με τι νικ γραφει και δεν θελω να δωσω στοιχεια για το παληκαρι μιας και δεν ειμαστε και κολητοι απλα τυχαινει και πινουμε που και που κανα καφε μαζι. Το 75 του παντως που το ξερει ενας φιλος ειναι καλο!
μπαρδόν?
?
-
Μαλλον τρυπισε η εξατμιση (τελικο) στο Punto και παμε για αλλαγη...
Υπαρχει καποιο online καταστημα να δουμε τι παιζει?
-
Υπαρχει του Ζαπατινα αν θυμαμαι καλα,τα 'γνωστα' μαγαζια τυπου ποπαυ,σκριβανου κλπ δεν εχουν.Υπαρχει και το http://www.exhaust-center.gr/ αλλα η επιλογη ειναι δικη σου..
FIAT FORUM