-
Να το παρει! Και αν μπορει να δωσει καποια λεφτα παραπανω για το 1,6 ακομα καλυτερα.
Και για να μην ξεχνιομαστε, ας δει κ το Grande Punto Τ-Jet (εκτος κ αν του φαινεται μικρο)
-
αμα ειναι να το πουλησει μη το παρει...
δε σε δουλευω αλλα αυτη η φαση μεταπωληση ειναι δικοπο μαχαιρι...ας παρει οτι του αρεσει και βλεπουμε..
-
Όχι ότι τέθηκε πραγματικά θέμα σύγκρισης από κάποιον, απλά επειδή ζω σχεδόν καθημερινά ένα C4 1.6 και ένα Golf TSI (αυτοκίνητα κολλητών), μπορώ να πω πως η αξιοπιστία τον πρώτο χρόνο είναι υπέρ του C4, ενώ η ποιότητα υπέρ του Golf (στις λεπτομέρειες μεν, αλλά είναι σαφές το προβάδισμα). Μη με ρωτάτε βέβαια τι θα αγόραζα- είμαι πολύ συγκινημένος από τα νέας γενιάς τούρμπο...
Πάντως, αν C4, τότε 1.6... κρίμα είναι!
-
Εμένα πάντως στη C4 δεν μου αρέσουν τα εξής:
- Πίνακας οργάνων-χαφιές. Γιατί πρέπει ΟΛΟΙ οι επιβάτες να βλέπουν με πόσο τρέχω;
- Δάπεδο από Peugeot 307 (το οποίο είναι κάμποσα βήματα πίσω σε σχέση με αυτό των Xsara/306).
-
To C4 είναι αρκετά καλύτερο απο το 307 στον δρόμο. Ο πίνακας οργάνων είναι όλα τα λεφτά...ας βλέπουν με πόσο τρέχω όλοι, με εμπιστεύονται
Κατα τα αλλά δεν υπάρχουν ζητήματα αξιοπιστίας με το C4 το κόστος συντήρησης είναι σε λογικά επίπεδα, για την μεταπώληση δεν ξέρω, δεν είμαι μελλοντολόγος. Α και ας πάρει το 1.6 καλύτερα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To C4 είναι αρκετά καλύτερο απο το 307 στον δρόμο. Ο πίνακας οργάνων είναι όλα τα λεφτά...ας βλέπουν με πόσο τρέχω όλοι, με εμπιστεύονται
Κατα τα αλλά δεν υπάρχουν ζητήματα αξιοπιστίας με το C4 το κόστος συντήρησης είναι σε λογικά επίπεδα, για την μεταπώληση δεν ξέρω, δεν είμαι μελλοντολόγος. Α και ας πάρει το 1.6 καλύτεραΣτα υπόλοιπα, +1.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το AMS θα έλεγε ότι το Golf είναι καλύτερο από τη C4 απλά... γιατί είναι GolfΔεν ξέρω τι κάνει το AMS, το αδελφάκι του όμως, το Auto Τρίτη, ήταν το μόνο περιοδικό που ξεκάθαρα τοποθετούσε το C4 στα κορυφαία της κατηγορίας, ένα μόλις κλικ κάτω από το Golf (τον καιρό που βγήκε, δεν ξέρω τώρα)
@νδρέας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tας βλέπουν με πόσο τρέχω όλοι, με εμπιστεύονταιΚαλά, ας είχες για συνεπιβάτιδες χανιώτισσες και τα λέγαμε... Στα Χανιά ξέρεις οδηγούν πιο αργά κι απ'το αργά (απρόσεκτα πάντα) και το Όγδοο Θανάσιμο Αμάρτημα είναι το... προσπέρασμα.
-
Να τις εκπαιδεύσεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κατα τα αλλά δεν υπάρχουν ζητήματα αξιοπιστίας με το C4 το κόστος συντήρησης είναι σε λογικά επίπεδα, για την μεταπώληση δεν ξέρω, δεν είμαι μελλοντολόγος. Α και ας πάρει το 1.6 καλύτεραΣτα υπόλοιπα, +1.
μας εκανε και γελασαμε παλι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να τις εκπαιδεύσειςΜάταιος κόπος. Όσο και να τις εκπαιδεύσεις, μετά από λίγο καιρό απουσίας σου (λόγω άλλης γυναίκας, λόγω υποχρεώσεων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) έχουν ξαναμάθει στη χανιωκουλομαρίαση και φτου κι απ'την αρχή.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα πάντως στη C4 δεν μου αρέσουν τα εξής:- Πίνακας οργάνων-χαφιές. Γιατί πρέπει ΟΛΟΙ οι επιβάτες να βλέπουν με πόσο τρέχω;
Η πλάκα είναι ότι το βλέπουν και οι επιβάτες των διπλανών αυτοκινήτων
Citroen C4