-
Ωραία παρουσίαση του Audi 100 C1 στο site των 4Τ:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=271&page_id=3161 -
(τι έχω ν'ακούσω από τον Αλέξανδρο!!!)
-
Εύκολο! Τα προσκέφαλα της Μερκ ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μεσα στο γάλα
-
Tip: η Mercedes έχει κατακόρυφες ραφές στις πλάτες...
Καλά, τι διαφημίσεις είναι αυτές, τώρα; -
Η πόρτα και το χερούλι της είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο αναγνώρισης.
Όσο για το πνεύμα της διαφήμισης για διαβάστε το λινκ της παρουσίασης των 4Τ classic που έβαλα πιο πάνω!Και για να σας διαολίσω λίγο περισσότερο:
-
Ωραία παρουσίαση! Ευχαριστούμε!
-
Ο χρήστης ieron έγραψε:
Δεν είχα όμως δεί πως υπήρχε το ίδιο θέμα στην προηγούμενη σελίδα, με επίσης πολύ ωραία παρουσίαση και πολλές πληροφορίες. Επιφυλάσσομαι για κάτι ξεχωριστό, στην επόμενη εξεύρεση χρόνουΙέρων
Πολύ ωραία! Το περιμένουμε!
-
Μηπως να φτιαξω και το δικο μου 100 ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Μηπως να φτιαξω και το δικο μου 100 ;NAI NAI NAI NAI NAI!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μηπως να φτιαξω και το δικο μου 100 ;
NAI NAI NAI NAI NAI!!!!!
ΟΧΙ OXI OXI
θα φτιάξει την Traction!!!!!!! -
Ολα με τη σειρα τους , μετα την Traction
Νικολα η αναρτηση του κατι εχει , αρχισε το αμαξι να κανει το βατραχο , τι ειναι ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ολα με τη σειρα τους , μετα την TractionΝικολα η αναρτηση του κατι εχει , αρχισε το αμαξι να κανει το βατραχο , τι ειναι ;
Αudi με αναρτήσεις DS! Τι άλλο να ζητήσεις από τη ζωή!!!!!
-
Σοβαρα , το αμαξι εχει κατσει πισω , γιατι ;
-
Δεν ακούγεται λογικό... Να αρχίσω ανάποδα, μήπως για κάποιο λόγο το σήκωσες εμπρός (με γρύλο κλπ.)? Μήπως τελικά η εμπρος ανάρτηση δεν 'κάθισε' στη θέση της?
-
Μηπως σαπισε το πισω μερος η η αναρτηση ;
-
Κι εμένα είναι λίγο καθισμένο. Μέχρι τον Αύγουστο του 73 η πίσω ανάρτηση ήταν άκαμπτος άξονας με αμορτισέρ χωρίς ελατήρια και διαγώνια ράβδο πανάρ. Όλα καθόντουσαν με τον καιρό και χρειαζόταν κούρδισμα ο άξονας. Μου έχουν πει όμως ότι είναι μία διαδικασία κάπως επίφοβη και δαπανηρή. Επίφοβη είτε γιατί αν ο άξονας είναι σκουριασμένος ίσως είναι δύσκολο να βγει και να ξαναμπει, ή γιατί αν κουρδιστεί λίγο περισσότερο τότε το αυτοκίνητο θα μπρουμυτιάσει και θα θέλει σήκωμα η ανάρτηση εμπρός για να έλθει στα ίσια του. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να το κάνω...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μέχρι τον Αύγουστο του 73 η πίσω ανάρτηση ήταν άκαμπτος άξονας με αμορτισέρ χωρίς ελατήρια και διαφώνια ράβδο πανάρ.Σούστα έχει πίσω??? Νόμιζα ότι είχε κανονικά γόνατα και υπέθεσα σάπισμα στους θόλους αλλά δεν το ανέφερα μην τρομάξει ο GeoKy!!!
-
Το δικό μου είναι έτσι:
Εσένα είναι περισσότερο καθισμένο;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το δικό μου είναι έτσι:
Εσένα είναι περισσότερο καθισμένο;
Φοβερό το Αudi
-
Το βρήκα κάπου ράβδους στρέψης έχει πίσω (ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ) άρα κουρδίζεται.
Οπότε άκυρο αυτό που είπα περί σηκώματος εμπρός, η ανάρτηση με ράβδους στρέψης έχει την τάση με τον καιρό να χαμηλώνει (ιδιαίτερα αν έχει φάει φόρτωμα).
Οπτικά πάντως δε βγαίνει συμπέρασμα το σωστό είναι να μετρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Classic Audi Forum