-
Μπορείς να πεις και την γνώμη σου σχετικά με το τρίλλημα του φιλου σου τώρα? On topic όμως. Οχι παπαριές με Σχιστομάτικα!
-
Αν είναι ν' αλλάξεις αυτοκίνητο, να πάρεις κάτι σαφώς αναβαθμισμένο σε σχέση με ό,τι έχεις τώρα. Πχ. να πάρεις καινούργιο (Ε92) ή πολυ γρηγορότερο (Μ3 Ε46). Εσυ λες να δώσεις άλλα 20Κ για να πάρεις πρακτικά ό,τι έχεις τώρα
-
ρε νικο.. τι σε κανει να σκεφτεσαι το 328 σε σχεση με το 330? για ποιο λογο τον εχεις στο παιχνιδι?
ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που δυσκολευεσαι να αφησεις το τωρινο σου αμαξι? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε νικο.. τι σε κανει να σκεφτεσαι το 328 σε σχεση με το 330? για ποιο λογο τον εχεις στο παιχνιδι?
ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που δυσκολευεσαι να αφησεις το τωρινο σου αμαξι?Και για να βάλω ένα επίκαιρο ερώτημα, γιατί η Fiat Hellas δεν παίρνει θέση στο εν λόγω ζήτημα;
-
αυτα και αλλα πολλα, στα νεα του αντ1 στις 8 και μιση!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:inlove:Μπορείς να πεις και την γνώμη σου σχετικά με το τρίλλημα του φιλου σου τώρα? On topic όμως. Οχι παπαριές με Σχιστομάτικα!
330 ψήφισα
Πριν την δώσεις την MWB θέλω να την κάνω μια τελευταία βόλτα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@koukΑν είναι ν' αλλάξεις αυτοκίνητο, να πάρεις κάτι σαφώς αναβαθμισμένο σε σχέση με ό,τι έχεις τώρα. Πχ. να πάρεις καινούργιο (Ε92) ή πολυ γρηγορότερο (Μ3 Ε46). Εσυ λες να δώσεις άλλα 20Κ για να πάρεις πρακτικά ό,τι έχεις τώρα
Συμφωνώ σε αυτό Νίκο.
Μεταχειρισμένο δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως το καινούριο. Χώρια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρεις σε εξαιρετική κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα (χρειάζεται πολύ μεγάλη τύχη). Ειδικά τέτοια μοντέλα με ισχυρούς κινητήρες που το σκισιματάκι τους το έχουν φάει. Να το πάρεις και με μια 5ετία στην πλάτη είναι ρίσκο...
Εξάλλου το δικό σου δεν σε συμφέρει να το δώσεις καθώς κοντεύει να γίνει συλλεκτικό. Είναι η πιο γνωστή MWB της χώρας μας...
Σκέψου και αυτό που έγραψε ο Rat.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που δυσκολευεσαι να αφησεις το τωρινο σου αμαξι?Μήπως το 2.8 μοτέρ είναι καλύτερο σε διάρκεια, σε σχέση με αντοχή!
Ποιός είναι λόγος ε?
Μου αρέσει πάρα πολύ το αμάξι μου! Αλλά, δεν είναι 'μαμά'. Και αυτό με έχει κουράσει. Το ψάξιμο για να αγοράσω ένα αεραγωγό π.χ.! Μου άρεσε πάρα πολύ! Άλλωστε, έχω και τα 3 VIN ώστε να μπορώ να διαλέγψ αναλογα με το τι εξάρτημα θέλω. Αλλά, κουράστηκα.
Η ηλικία μάλλον!
-
καλα αυτα της ηλικιας ειναι του κωλου..
αν η ηλικια εχει αρχισει και σε ριχνει δεν θες 330 αλλα 3x20οπως θα σου εξηγησει και το κιντ, αυτα ειναι ημιμετρα.. αν θες να παλιμπαιδισεις mx-5, ενω αν εχεις κανει προσφατα τεστ κοπωσεως και απαντησες σωστα σε ολες τις ερωτησεις, s2000
(330 - τελος! και σου μενει και το ταξιδι γερμανια!)
-
Δεν θα εμπλακώ σε χρωματολογία ( ) απλά θα εξηγήσω γιατί είμαι πάλι μειοψηφία μιας και η πρώτη ψήφος στην 328 είναι δικιά μου. Και τα 3 αμάξια που λες πρόεδρε φαίνονται υπέρ το δεόν ικανοποιητικά στην οδήγηση οπότε (θεωρώντας πως θα μπει μπλοκέ και στο καινούργιο) αλλά η Ε36 έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα για μένα: την κακή παθητική ασφάλεια της.
Τι μένει λοιπόν? Μία μπλοκεδάτη 328!
Αν δεν σε ενδιαφέρει πάντως το θέμα της παθητικής ασφάλειας και το ότι σε λίγο δεν θα πουλιέται η Ε36 και αν δεν σου χαλάει κράτα τη, είναι και πιο όμορφη από την Ε46...
-
Δεν καταλάβατε γιατί ψάχνει ο κούκος νέο αυτοκίνητο?
Έρχονται το κρύα.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έρχονται το κρύα.....
Το είπε κι ο γιατρός
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Δεν θα εμπλακώ σε χρωματολογία ( ) απλά θα εξηγήσω γιατί είμαι πάλι μειοψηφία μιας και η πρώτη ψήφος στην 328 είναι δικιά μου. Και τα 3 αμάξια που λες πρόεδρε φαίνονται υπέρ το δεόν ικανοποιητικά στην οδήγηση οπότε (θεωρώντας πως θα μπει μπλοκέ και στο καινούργιο) αλλά η Ε36 έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα για μένα: την κακή παθητική ασφάλεια της.Τι μένει λοιπόν? Μία μπλοκεδάτη 328!
Αν δεν σε ενδιαφέρει πάντως το θέμα της παθητικής ασφάλειας και το ότι σε λίγο δεν θα πουλιέται η Ε36 και αν δεν σου χαλάει κράτα τη, είναι και πιο όμορφη από την Ε46...
Το θέμα της παθητικής δεν με ενδιαφέρει καθόλου!
Και, όντως, η Ε36 είναι πιο όμορφη από την Ε46 (και την Ε90)
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Έρχονται το κρύα.....
Το είπε κι ο γιατρός
Εσένα, βλαμένε, σε βλέπω με 17άρες!
-
330 γιατί δεν θα πληρώσω εγώ. Αν πλήρωνα, θα κρατούσα την Ε36!
Χωρίς πλάκα, 330 αν όντως η δικιά σου είναι ήδη αντίστοιχη με την 328.
-
Πολύ περίεργο...
Από τα λίγα topic που ρωτάει κανείς για 3 συγκεκριμένα αυτοκίνητα και δεν αντιπρότεινε κάποιος ένα άσχετο.
Ας το κάνω εγώ λοιπόν... Εφόσον κοιτάς για κάτι σε 3λιτρο...
Πάρε Brera
-
Πάρε μία Supra....
Ή ένα NSX...
Από τα υποδεέστερα της ψηφοφορίας 330.
-
O kouk είναι της πίσω κίνησης, οπότε μόνο BMW ή Porsche (σε 3λιτρο πάντα)!.....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
O kouk είναι της πίσω κίνησης, οπότε μόνο BMW ή Porsche (σε 3λιτρο πάντα)!.....Οι Porcshe δεν μου αρέσουν! -
...αρα BMW!!! Το ήξερα...αλλά έβαλα ''σικέ'' δίλλημα...ξέρουμε που καταλήγουμε!
Ε36 325 vs E46 330 vs E46 328 :(