-
Αυτό λέω και εγώ. Λογικά πρέπει να είναι φτηνότερο και όχι ακριβότερο...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αυτό λέω και εγώ. Λογικά πρέπει να είναι φτηνότερο και όχι ακριβότερο...Eγω πιστευω να βγαινει γυρω στα 14.000 το 1.4 αλλα με περισσοτερα extra οσον αφορα στην σπορτιφ εμφανιση.
-
το αστρα το gtc δεν πωλειται ακριβοτερα?
-
Ναι, 1 χιλιάρικο περίπου ακριβότερο από το 5πορτο. Αυτό είχε κατά νου ο manosk.
Συνήθως όμως τα 3πορτα είναι φτηνότερα για ευνόητους λόγους.
-
αναλογα το αμαξωμα
-
1000 euro πανω η πιο πλουσια εκδοση. Η βασικη εινα γυρω στα 500...
-
-
να πω την αμαρτία μου;
ένα κόκκινο στην πλούσια (1,4) έκδοση θα το έπαιρνα χαλαρά...
θα πουλήσει αρκετά πάντως...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
να πω την αμαρτία μου;ένα κόκκινο στην πλούσια (1,4) έκδοση θα το έπαιρνα χαλαρά...
Παντως ακομα και η 'φτωχη' εκδοση ειναι μια χαρα... ειναι και ομορφο... Απο το να παρεις τιποτα μικρα με ψοφιο κινητηρα η τιποτα μικρομεσαια στην εντελως βασικη εκδοση και με επιδοσεις ταφου.... χιλιες φορες ενα Pro Ceed...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
να πω την αμαρτία μου;ένα κόκκινο στην πλούσια (1,4) έκδοση θα το έπαιρνα χαλαρά...
200 φορες το πατερ ημων...
-
Τελικά ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ το PRO από το 5θυρο! Ενα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχω δει τα τελευταια χρόνια στην κατηγορία. Χαλαρά το παίρνω εάν βάλουν και εφ' ορου ζωής δωρεάν σέρβις και ας πωλείται 1 χιλιάρικο παραπάνω!
Οι τιμές πώλησης του νέου μοντέλου έχουν ως εξής:
1.4 SC1: 13.100 ευρώ
1.4 SC2: 13.900 ευρώ
1.6 SC2: 15.400 ευρώ
1.6 SC3: 16.400 ευρώΓια παραγγελίες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ισχύει έκπτωση ύψους 200 ευρώ
-
Kανονι οι τιμες.. Απλα δεν υπαρχει τετοιο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα...
-
Παρα πολυ καλο.Ομορφο.
Ενα απιστευτο αυτοκινητο για τα λεφτα του.
Tο καλοκαιρι θα παρω αυτοκινητο κ το pro_ceed ειναι ηδη ενας πολυ καλος υποψηφιος εκτος των αλλων που εχω στο νου μου.
Νομιζω θα πουλησει καλα κ ελπιζω να γινει λογος για αυτο το μοντελο (ελπιζω τα πρωτα Vs με αλλα της κατηγοριας του (κ οχι) να αρχισουν να ''σκανε μυτη'' στο forum) -
Εγώ έχω πρόβλημα!
Μου αρέσει σε όλα τα χρώματα!!!!!
Και το κόκκινο φοβερό ...
Αλλά και το ασημί φέρνει κάπως προς Γερμανικό σουλούπι ...
Και το γκρι σκούρο ωραίο είναι ...Και τα δίνει όλα ... και έχει και φθηνό service και καλή εγγύηση και είναι και σύγχρονο και έχει και 5 αστέρια, και το κυριώτερο οι Κορεάτες έχουν και άμεση παράδοση και όχι 2 ή 3 ή 4 ή 5 ή 6 μήνες και...και...και...άσε άλλους να ασχολούνται με δισκόφρενα και αγωγές ...
-
ρε παιδια οταν βλεπω ceed στο δρομο γυρναω και το περιεργαζομαι.
τι να πω,το ψιλοσκεφτομαι σαν δευτερο, αλλα οτι θα γυρναγα στο δρομο να δω ΚΙΑ, αυτο ειναι απο τ'αγραφα! -
Το brochure του Ceed σε flash μορφή:
http://kia-buzz.com/archive/ceed_web_catalogue.htmlKαι το blog της ΚΙΑ : http://www.kia-buzz.com/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα!
Μου αρέσει σε όλα τα χρώματα!!!!!
Και το κόκκινο φοβερό ...
Αλλά και το ασημί φέρνει κάπως προς Γερμανικό σουλούπι ...
Και το γκρι σκούρο ωραίο είναι ...Και τα δίνει όλα ... και έχει και φθηνό service και καλή εγγύηση και είναι και σύγχρονο και έχει και 5 αστέρια, και το κυριώτερο οι Κορεάτες έχουν και άμεση παράδοση και όχι 2 ή 3 ή 4 ή 5 ή 6 μήνες και...και...και...άσε άλλους να ασχολούνται με δισκόφρενα και αγωγές ...
Αν το παρεις σε κοκκινο γλυτωνεις και 450 ευρω.Το δικο μου ηρθε σε 40 ημερες κι αυτο λογο του οτι ηταν η Μεγαλη Εβδομαδα του Πασχα
-
To κόκκινο είναι απλό όχι μεταλλικό ε;
Φαντάζομαι οτι θα είναι το κόκκινο της φωτιάς, που είχε και το Coupe ...
Πως το βλέπεις το χρώμα αντέχει;
Στους προφυλακτήρες είναι ποιοτικό; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
To κόκκινο είναι απλό όχι μεταλλικό ε;Φαντάζομαι οτι θα είναι το κόκκινο της φωτιάς, που είχε και το Coupe ...
Πως το βλέπεις το χρώμα αντέχει;
Στους προφυλακτήρες είναι ποιοτικό;Δεν ειναι της φωτιας (οπως του leon) ειναι μπορτω-κοκκινο .Το χρωματακι ειναι μια χαρα και η βαφη του ειναι αψογη.Σκεψου και το αλλο το καλο.Εχεις την δυνατοτητα τοπικης βαφης δυοτι ειναι απλο χρωμα και ειχα την τυχη να δω το χρωμα ζωντανα πρωτου το παραγγειλω (υπηρχε ενα κοκκινο στην εκθεση τοτε).Και το μαυρο μου αρεσε (δειχνει ομως λιγο πιο μικρο) αλλα ποιος καθεται να πλενει 2 φορες την εβδομαδα!!
-
Αρχιζει να μου αρεσει το c'eed... Οσο πιο πολυ το βλεπω...
Kia Cee'd 2007