-
Καλα τη Λαντσια πανε να τη κλεισουν...
Κριμα μια τοσο ιστορικη φιρμα και να ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτη εδω και χρονια.Με ενα ουσιαστικα μοντελο να φυτοζωει... -
Eντάξει ηρεμα!
Είπαμε μην βγαζουμε συμπερασματα πριν να δουμε τα επισημα!Και το μπράβο αρχικά ηταν πατατα και τωρα βγηκε παρα πολυ ωραιο !
Υπομονη, συντομα η GT θα γίνει Delta
-
Εμένα πάντος το σχέδιο μου αρέσει
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σαν 3αρα με μασκα λαντσια
-
να ηταν το μονο που παει να γινει τριαρα
-
Εμενα πιο πολυ κινεζικο μου φαινεται η μετωπη της παρα τα φαναρια της. Μου κανει κατι σε Brilliance.
http://img46.imageshack.us/img46/1142/c ... nerel6.jpg
-
Μάλλον πως το Brilliance ξεσήκωσε το Υ...
-
Εμένα μου αρέσει απίστευτα αυτό που βλέπω στη φώτο. Το πλάι με ξενερώνει που είναι αρκετά μακρόστενο στα πρότυπα του Α3 Sportsback...
-
Ημουν αμετανοητος Ιταλος. Αλλα η σχεδιαση του πισω μερους, κατι κακο μου θυμιζει
-
Νέα Delta... στο βάψιμο...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Νέα Delta... στο βάψιμο...ωχχχ....
Τελικα κρατάνε αυτο που ειχαν παρουσιάσει ως Concept
Ειδικα το πισω μέρος...Χιλιες φορες να κολλουσαν σηματακια Lancia πανω σε ενα Bravo, και να ριχνανε Αλκανταρες κλπ κλπ...
-
Μακάρι να βάλουν και τα φρένα του Bravo!
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Μακάρι να βάλουν και τα φρένα του Bravo!και την σαπιλλα των Ford
-
Δε με χαλάει.
-
Ελπιζω να διαβασατε το αρθρο του power techniques σχετικα με το τεστ φρενων ετσι?
-
Όσο είδα στο διαδίκτυο, ναι. Το περιοδικό δεν έχει έρθει ακόμα στα Χανιά.
-
καλα δεν εχει ερθει ακομα το τευχος δεκεμβριου εκει?
-
Για του Ιανουαρίου λέω. Του Δεκεμβρίου το'χω.
-
Μου αρεσε το πως ρελιλεψε το auto τριτη με τα 'μικρα φρενα του bravo'
-
Το Auto Τρίτη δεν έχει ανάγκη το Power Techniques για να γίνει ρεζίλι. Τα καταφέρνει μια χαρά και μόνο του, αρκεί ο αναγνώστης να έχει IQ μεγαλύτερο από το νούμερο των παπουτσιών του - κάτι που, φευ, δεν ισχύει πλέον για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας...
Lancia Delta 2008