-
Το 'παγκόσμια' μου άρεσε! Ναι, όντως κάνει παρουσιάσεις σε διάφορα κουλά events η Καγιά.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...κάποιος από τα ανώτατα στελέχη αυτής ενθουσιάστηκε από την ομορφιά της...Πως να τον ενθουσίασε άραγε... (η ομορφιά της)
_
-
Ομορφιά + στυλ + τσακπινιά
Αμέσως να πάει το μυαλό στο 'κακό'... τσ τσ τσ τσ
-
πως σας φάνηκε του crv με τον Ομπράντοβιτς?
-
To ibiza μετά τον σκίουρο επιστράτευσε και το hotdog . Καθόλου επιτυχημένη η διαφήμιση της seat με την γυναίκα που βαστάει ένα hotdog και το...λουκάνικο της λέει για την σχετική προσφορά. Πιθανώς η διαφημιστική στρατηγική ακολουθεί την σχεδιαστική.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
To ibiza μετά τον σκίουρο επιστράτευσε και το hotdog . Καθόλου επιτυχημένη η διαφήμιση της seat με την γυναίκα που βαστάει ένα hotdog και το...λουκάνικο της λέει για την σχετική προσφορά. Πιθανώς η διαφημιστική στρατηγική ακολουθεί την σχεδιαστική.Mάλλον....πάντως με τέτοιες ιδέες και τέτοια προϊόντα, θα βάλουν λουκάνικο και αυτοκίνητα στον κ λο τους στο τέλος!
Α, και για το φίλο που μπερδεύτηκε: η τραγουδίστρια είναι η Gianna Nannini και είναι γυναίκα. Ο αδερφός της Alessandro ήταν οδηγός αγώνων!
-
http://www.youtube.com/watch?v=TxhhTx-r ... 1102%2Easp
Λείπουν βασικά πράγματα από το αυτοκίνητο....
-
Δε γράφει για το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων,,,, απλώς για το cruise λεει...
-
Αυτή που του δώσανε είναι η φτηνή έκδοση των 36Κ... Γιατί δε βάζουνε στη διαφήμιση την ακριβή με το γαμάτο στερεοφωνικό και τις 18 αρες....
-
Δεν έχουν πλέον 7 χρόνια εγγύηση? ουτε στις διαφημίσεις της Mitsou το παίζουν,,,, Δεν το επικοινωνούν πλεόν
-
Θεωρείται ότι ειναι καλό ο Προπονητής του Παναθηναικού να διαφημίζει ένα τέτοιο μοντέλο... Εγω που είμαι γαύρος μου ξένισε...
-
-
Ας μας κάνει τη χάρη η τουοτα να σταματήσει επιτέλους τη διαφήμιση του Γιάρις με τους εξωγήινους. Είναι υπερηλίθια όσο και ο εμπνευστής της....
pleeeaseeee
-
Την διαφημιση του ορις με τον 'Λουι ντε Φινες' την εχετε δει;Τι θελει να πει ο ποιητης ;Δεν ειναι τογιοτα αλλα ορις;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=TxhhTx-rhA4&eurl=http%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Fhtml%2Fent%2F102%2Fent.201102.aspΛείπουν βασικά πράγματα από το αυτοκίνητο....
-
-
Αυτή που του δώσανε είναι η φτηνή έκδοση των 36Κ... Γιατί δε βάζουνε στη διαφήμιση την ακριβή με το γαμάτο στερεοφωνικό και τις 18 αρες....
-
Δεν έχουν πλέον 7 χρόνια εγγύηση? ουτε στις διαφημίσεις της Mitsou το παίζουν,,,, Δεν το επικοινωνούν πλεόν
-
Θεωρείται ότι ειναι καλό ο Προπονητής του Παναθηναικού να διαφημίζει ένα τέτοιο μοντέλο... Εγω που είμαι γαύρος μου ξένισε...
Αλλά και την (ξεκάρφωτη) χειροφρενιά στο τέλος που τη βάζεις; Δεν πιστεύω ο Σακαράκης να απευθύνει το crv σε 'τέτοιους' οδηγούς ...
-
-
χειροφρενιά του κώλου αλλά τέσπα...
-
Τελευταία, πολλά Suvoειδή και Pick-up κάνουν χειροφρενιές σε διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελευταία, πολλά Suvoειδή και Pick-up κάνουν χειροφρενιές σε διαφημίσεις.ναι ναι....σαν το άγριο Sportage....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την διαφημιση του ορις με τον 'Λουι ντε Φινες' την εχετε δει;Τι θελει να πει ο ποιητης ;Δεν ειναι τογιοτα αλλα ορις;O Λούης ρωτάει τον γιδοβοσκό αν είδε ένα μαύρο τογιότα. Ο γιδοβοσκός (που ξέρει ότι τα τουότα δεν στρίβουν με παραπάνω από 35χαω) λέει ότι ήταν μαύρο, αλλά όχι τουότα. Τελικά το αγγούρις (που στρίβει και με 37χαω) σταματάει μπροστά στον Λούη και αποδεικνύει ότι ένα τουότα μπορεί να είναι και αγγούρις. Και τούμπαλιν...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Την διαφημιση του ορις με τον 'Λουι ντε Φινες' την εχετε δει;Τι θελει να πει ο ποιητης ;Δεν ειναι τογιοτα αλλα ορις;
O Λούης ρωτάει τον γιδοβοσκό αν είδε ένα μαύρο τογιότα. Ο γιδοβοσκός (που ξέρει ότι τα τουότα δεν στρίβουν με παραπάνω από 35χαω) λέει ότι ήταν μαύρο, αλλά όχι τουότα. Τελικά το αγγούρις (που στρίβει και με 37χαω) σταματάει μπροστά στον Λούη και αποδεικνύει ότι ένα τουότα μπορεί να είναι και αγγούρις. Και τούμπαλιν...
Αστέρη είναι άπαιχτος!!
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Λείπουν βασικά πράγματα από το αυτοκίνητο....
-
-
-
-
Αλλά και την (ξεκάρφωτη) χειροφρενιά στο τέλος που τη βάζεις; Δεν πιστεύω ο Σακαράκης να απευθύνει το crv σε 'τέτοιους' οδηγούς ...
οι χειροφρενιές σε τέτοιο αμάξι και με γλύστριμα ... δεν είναι κάτι καλό.
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ας μας κάνει τη χάρη η τουοτα να σταματήσει επιτέλους τη διαφήμιση του Γιάρις με τους εξωγήινους. Είναι υπερηλίθια όσο και ο εμπνευστής της....pleeeaseeee
+1 απορω ποιος τις εγκρινει αυτες τις πατατες και τους πληρωνει για διαφημιστες αυτους τους ανθρωπους
-
αυτός που τα πηρε
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
O Λούης ρωτάει τον γιδοβοσκό αν είδε ένα μαύρο τογιότα. Ο γιδοβοσκός (που ξέρει ότι τα τουότα δεν στρίβουν με παραπάνω από 35χαω) λέει ότι ήταν μαύρο, αλλά όχι τουότα. Τελικά το αγγούρις (που στρίβει και με 37χαω) σταματάει μπροστά στον Λούη και αποδεικνύει ότι ένα τουότα μπορεί να είναι και αγγούρις. Και τούμπαλιν...
Αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν το βαλιτσακι με τα εργαλεια στα 37 χαω καθεται στη θεση του
-
απιστευτο videaki απο την AUDI, τα λόγια ειναι φτώχια...
http://www.hybridcars.gr/smf/index.php? ... 160#msg160
Δυναμώστε τα ηχεία και απολαυστε το
Διαφημίσεις αυτοκινήτων