-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Την διαφημιση του ορις με τον 'Λουι ντε Φινες' την εχετε δει;Τι θελει να πει ο ποιητης ;Δεν ειναι τογιοτα αλλα ορις;
O Λούης ρωτάει τον γιδοβοσκό αν είδε ένα μαύρο τογιότα. Ο γιδοβοσκός (που ξέρει ότι τα τουότα δεν στρίβουν με παραπάνω από 35χαω) λέει ότι ήταν μαύρο, αλλά όχι τουότα. Τελικά το αγγούρις (που στρίβει και με 37χαω) σταματάει μπροστά στον Λούη και αποδεικνύει ότι ένα τουότα μπορεί να είναι και αγγούρις. Και τούμπαλιν...
Αστέρη είναι άπαιχτος!!
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Λείπουν βασικά πράγματα από το αυτοκίνητο....
-
Δε γράφει για το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων,,,, απλώς για το cruise λεει...
-
Αυτή που του δώσανε είναι η φτηνή έκδοση των 36Κ... Γιατί δε βάζουνε στη διαφήμιση την ακριβή με το γαμάτο στερεοφωνικό και τις 18 αρες....
-
Δεν έχουν πλέον 7 χρόνια εγγύηση? ουτε στις διαφημίσεις της Mitsou το παίζουν,,,, Δεν το επικοινωνούν πλεόν
-
Θεωρείται ότι ειναι καλό ο Προπονητής του Παναθηναικού να διαφημίζει ένα τέτοιο μοντέλο... Εγω που είμαι γαύρος μου ξένισε...
Αλλά και την (ξεκάρφωτη) χειροφρενιά στο τέλος που τη βάζεις; Δεν πιστεύω ο Σακαράκης να απευθύνει το crv σε 'τέτοιους' οδηγούς ...
οι χειροφρενιές σε τέτοιο αμάξι και με γλύστριμα ... δεν είναι κάτι καλό.
-
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ας μας κάνει τη χάρη η τουοτα να σταματήσει επιτέλους τη διαφήμιση του Γιάρις με τους εξωγήινους. Είναι υπερηλίθια όσο και ο εμπνευστής της....pleeeaseeee
+1 απορω ποιος τις εγκρινει αυτες τις πατατες και τους πληρωνει για διαφημιστες αυτους τους ανθρωπους
-
αυτός που τα πηρε
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Την διαφημιση του ορις με τον 'Λουι ντε Φινες' την εχετε δει;Τι θελει να πει ο ποιητης ;Δεν ειναι τογιοτα αλλα ορις;
O Λούης ρωτάει τον γιδοβοσκό αν είδε ένα μαύρο τογιότα. Ο γιδοβοσκός (που ξέρει ότι τα τουότα δεν στρίβουν με παραπάνω από 35χαω) λέει ότι ήταν μαύρο, αλλά όχι τουότα. Τελικά το αγγούρις (που στρίβει και με 37χαω) σταματάει μπροστά στον Λούη και αποδεικνύει ότι ένα τουότα μπορεί να είναι και αγγούρις. Και τούμπαλιν...
Αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν το βαλιτσακι με τα εργαλεια στα 37 χαω καθεται στη θεση του
-
απιστευτο videaki απο την AUDI, τα λόγια ειναι φτώχια...
http://www.hybridcars.gr/smf/index.php? ... 160#msg160
Δυναμώστε τα ηχεία και απολαυστε το
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'Χρειάζονται 80 χρόνια για να ανθίσει το Αmorphophallus Titanum. Και μόλις ανθίσει μυρίζει σαν χαλασμένο αυγό'Seat Freetrack.
Σκέφτονται πολύ εκεί στη Seat, πρίν δημιουργήσουν;
To ibiza μετά τον σκίουρο επιστράτευσε και το hotdog . Καθόλου επιτυχημένη η διαφήμιση της seat με την γυναίκα που βαστάει ένα hotdog και το...λουκάνικο της λέει για την σχετική προσφορά. Πιθανώς η διαφημιστική στρατηγική ακολουθεί την σχεδιαστική.
+oo
Aν η Seat πληρωνει για αυτες τις διαφημισεις, εγω
Μονη εξηγηση να τις κανουν δωρεαν για πρακτικη φοιτητες του ΤΕΙ διαφημισης (αν και ακομα και φοιτητες, καλυτερη δουλεια θα εκαναν). -
Σήμερα άκουσα και μια ραδιοφωνική που κυμαινόταν στα γνωστά ... ηψίπεδα
-
Η διαφημιση με την Ολγα Φαρμακη πως σας φανηκε?Νομιζω για το Ματιζ ειναι!
-
Πολυ καλοστημενο αμαξι. Αν και νομιζα οτι στις διαφημισεις δε βαζουν βελτιωμενα
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Η διαφημιση με την Ολγα Φαρμακη πως σας φανηκε?Νομιζω για το Ματιζ ειναι!ειδικά τα πλάνα ant-eye-view
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Η διαφημιση με την Ολγα Φαρμακη πως σας φανηκε?Νομιζω για το Ματιζ ειναι!φαρμάκι
-
Πωπωωωωω........
Και εγώ που νόμισα ότι ήταν για το Aygo...
Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να προσέξω και λίγο το αμάξι. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πωπωωωωω........
Και εγώ που νόμισα ότι ήταν για το Aygo...
Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να προσέξω και λίγο το αμάξι.Δωσε βαση στο φανταστικο bodykit......που επιμεληθηκε η ελληνικη αντιπροσωπια της chevrolet!
-
Καλά, η Όλγα είναι η σεξομανής γειτόνισα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε...
http://www.siteseein.gr/2007/02/blog-post_5474.html
Υ.Γ. Στην διαφήμιση με τις Toyota Κοκορόλες, που δείχνει όλα τα μοντέλα της τελευταίας εικοσαετίας, στη λεζάντα 'Μεγαλώσαμε με κοκορόλα...', ποιά θεωρείτε την σωστή συνέχεια?
Α. Καλά να πάθετε..
Β. Και μυαλό δεν βάλατε...
Γ. Δεν πειράζει, θεραπεύεται... -
Η αγορά επιβραβέβει τους συνεπείς και τιμωρεί τους αεριτζήδες.
-
καλά... τωρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας....
Εμενα γιατί μου φαίνονται όλοι αεριτζίδες
-
Δεν ξέρω τι τιμωρεί η αγορά, αλλά το να οδηγούσες κορόλα του 90, αυτό κι αν ήταν τιμωρία... Οπότε το 'Μεγαλώσαμε με κορόλα...', λες και τι έχουν να θυμούνται όσοι μεγαλώσανε σε τέτοια αμάξια, το βλέπω εντελώς άστοχο. Σαν να έβγαζε η Fiat διαφήμιση για το Bravo, του στυλ 'Αέναη ιταλική αξιοπιστία...', το ίδιο χαζό θα μου ακουγόταν...
-
Το βαλιτσακι!!! Το βαλιτσακι!!!
-
Εγώ θυμάμαι πόσα fiat 128 κυκλοφορούσαν τότε και σε τι ποσοστά έπεσε η fiat στις μέρες μας.
Καλά αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά, καλές-συνεπείς αντιπροσωπείες λίγες.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων