-
τωρα θες να μας πεις πως ολοι οι δασκαλοι ειναι σωστοι?
αν ηταν σωστοι δεν θα τα επερναν για να δινουν διπλωματα χωρις ο αλλος να ξερει να οδηγαει.
Μια ευθηνη για τα ατυχηματα την εχετε εσιεις το ξερετε? -
ρε δε πάτε καλά
αμέσως να βγάλετε τον άλλο ψεύτη...
τη πιθανότητα να ήταν ο δάσκαλος αφηρημένος και όταν το πήρε χαμπάρι να ήταν αργά ν'αντιδράσει τη σκέφτηκε κανείς? Ο kacey και ο κάθε kacey καλά κάνει και βγάζει την κα...α του στο αμάξι της σχολής, ο δάσκαλος είναι υποχρεωμένος να τον συγρατήσει. Ε αν τώρα δε συνέβη έτσι λυπάμαι tractioner ο συνάδελφός σου ήταν 'αλλού' -
tractioner κοιτα kacey το παρατραβάς (Moderator nass). Απο κει και περα, δεν μπορει να ειμαι και τα δυο. Ή λεω ψεμματα και δεν συνεβη ποτε, ή λεω αληθεια και ειμαι ανωριμος. Δεν ειναι πχ σαν καποιον που μπορει να ειναι και ηλιθιος, και καραγκιοζης, και κομπλεξικος, που μπορουν να συνδυαστουν ανετα (απ'οτι βλεπω δηλαδη...).
vengas
ναι ακριβως. διορθωνεις τοσο που σου γυρναει απο την αλλη ξαφνικα και μετα ο Χαρης ψαχνει να αποφυγει τον τοιχο -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ililias
Αν πανω στο ντριφτ ξαφνικα μεινεις χωρις δυναμη (ποσω δε μαλλον αμα δεν το περιμενεις κιολας), βρισκουν ξαφνικα προσφυση οι τροχοι, γατζωνουν κατω και τρως μια σφαλιαρα προς την πλευρα του αναποδου τιμονιου, αξεχαστη. Και καταληγεις δεξια στα παρκαρισμενα οπως εγραψε και ο Nasos, δεδομενου οτι την πλατεια την κανεις αριστεροστροφα = το αναποδο τιμονι κοιταει δεξια.Αν ξέρεις τι κάνεις, ό, τι κι αν σου συμβεί πάνω στο ντριφτ μπορείς να το γλιτώσεις. Αλλίμονο αν μπαίνεις μόνιμα σε καταστάσεις δίχως αύριο.
Αν το έχεις παρακάνει και δεν μπορείς να διορθώσεις, τότε δεν ξέρεις τι κάνεις. Το 'έχεις' γενικά, όχι προσωπικά.
Στην περίπτωση που περιέγραψες, ο δάσκαλος ήταν βλάκας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάτι θα είχε κάνει πριν τελειώσει η πλατεία για να σε σταματήσει.
Σε κάθε περίπτωση, η 'μαγκιά' που έκανες συγχωρείται (αν και όσο συγχωρείται) μόνο από το νεαρό της ηλικίας. Άλλωστε το συγκεκριμένο δάσκαλο εσύ τον επέλεξες.
Φιλικά,
Ηλίας -
δασκαλοι οδηγησης
το 90% ειναι ανεκδοτα
ευ8υνονται στο 90% για τα διπλωματα 'νυχτας' και τα 'λαδωματα' απο τα οποια μιζαρονται και οι ιδιοι.
ευθυνονται για την ελλειψη οδηγικης παιδειας και κουλτουρας
ευθυνονται για τα ατυχηματααυτα βλεπει ο κοσμος και σου λεει σιγα μην κατσω να περιμενω τον λαδεμπορα να μου μα8ει να οδηγω...
τα λεω οντας αν8ρωπος ο οποιος πριν παρει διπλωμα δεν ειχε πιασει ποτετιμονι στα χερια του...
επεσα ομως σε πολυ καλο και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟ δασκαλο ο οποιος ειχε ενα απιθανο τροπο για να με γαλουχισεικαθε φορα που εκανα λαθος με χρεωνε 100 δραχμες...
πχ καθε φορα που ξεχναγα να βγαλω φλασ...δυστυχως ομως απο τους 6-8 δασκαλους στην περιοχη μου ειναι ο μονος που αξιζει και ειναι ευσυνειδητος...ολοι οι αλλοι ειναι πως 8α βγουμε με το γκομενακι για φαγητο, πως θα περασουν 45 βολταρωντας χωρις αγχος κλπ κλπ και φυσικα πως θα τσεπωσουμε την μιζα του πληρωμενου διπλωματος...
καπως ετσι ειναι και το συνολο του κλαδου οπου το 80-90% ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν ξέρεις τι κάνεις, ό, τι κι αν σου συμβεί πάνω στο ντριφτ μπορείς να το γλιτώσεις. Αλλίμονο αν μπαίνεις μόνιμα σε καταστάσεις δίχως αύριο.
Αν το έχεις παρακάνει και δεν μπορείς να διορθώσεις, τότε δεν ξέρεις τι κάνεις. Το 'έχεις' γενικά, όχι προσωπικά.
Το οτι μπορει να γινει ΜΙΑ στραβη καποτε, δεν σημαινει ουτε οτι δεν ξερω τι κανω ουτε οτι μπαινω χωρις αυριο. Οχι μονιμα, αλλα ποτε. Απο κει και περα αμα στο παραπανω σεναριο ξαφνικα εμενες χωρις δυναμη εντελως απροειδοποιητα επειδη καποιος αλλος σου πατησε συμπλεκτη = γατζωνουν τα λαστιχα ενω εσυ δεν εχεις καμμια ενδειξη οτι θα γινει κατι τετοιο = δυσκολα προλαμβανεις την υπερδιορθωση.
Αμα σε εσενα εκει που στριβεις σου τραβηξει το χειροφρενο ο συνοδηγος χωρις να σου πει τιποτα, δεν θα φερεις επι τοπου τετακε ?
-
Α και κατι αλλο.
Σε κάθε περίπτωση, η 'μαγκιά' που έκανες συγχωρείται (αν και όσο συγχωρείται) μόνο από το νεαρό της ηλικίας.
Σιγα το εγκλημα ρε συ. Δεν μας αφηνετε πια με τις politically correct αηδιες. Για ρωτα ολους τους οδηγους αγωνων, που εμαθαν να οδηγανε, και πηγαινε ζητα τον λογο απο τον Στρατισσινο οταν ειχαν κανει 'αφιερωμα στις πιο γνωστες πλατειες της Αττικης' με MX5...
Τρεχεις σε αδειο δρομο, μπορει προσγειωθει ιπποποταμος και πως θα τον αποφυγεις? Κανεις ντριφτ στην πλατεια, ενοχλουνται τα περιστερια και τους διακοπτω την σεξουαλικη ζωη. Αντε πια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κανεις ντριφτ στην πλατεια, ενοχλουνται τα περιστερια και τους διακοπτω την σεξουαλικη ζωη. Αντε πια.Αν αντί για τη σεξουαλική ζωή τους προκαλούσες δυσκοιλιότητα δεν θα διαμαρτυρόταν κανείς.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α και κατι αλλο.Σε κάθε περίπτωση, η 'μαγκιά' που έκανες συγχωρείται (αν και όσο συγχωρείται) μόνο από το νεαρό της ηλικίας.
Σιγα το εγκλημα ρε συ. Δεν μας αφηνετε πια με τις politically correct αηδιες. Για ρωτα ολους τους οδηγους αγωνων, που εμαθαν να οδηγανε, και πηγαινε ζητα τον λογο απο τον Στρατισσινο οταν ειχαν κανει 'αφιερωμα στις πιο γνωστες πλατειες της Αττικης' με MX5...
Τρεχεις σε αδειο δρομο, μπορει προσγειωθει ιπποποταμος και πως θα τον αποφυγεις? Κανεις ντριφτ στην πλατεια, ενοχλουνται τα περιστερια και τους διακοπτω την σεξουαλικη ζωη. Αντε πια.
Ωπ! Λάθος!
Οι οδηγοί αγώνων δεν έμαθαν ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουν, να οδηγούν με πλαγιολισθήσεις σε πλατείες! Αυτοί που αναφέρεις έκαναν ότι έκαναν οι περισσότεροι, τότε, με τα αυτοκίνητά τους σε νεαρές ηλικίες!
Η αγωνιστική οδήγηση δεν έχει καμία σχέση με τα παντιλίκια!
Αν το νομίζεις, κάνεις λάθος.
Και βέβαια, ξεχνάς, ότι στην εποχή που αναφέρεσαι, όλοι έκαναν τις ίδιες μαγκιές, αλλά....τα αυτοκίνητα ήταν πολύ λιγότερα, όπως και ο κόσμος!
Και άσε την καραμέλλα με τα politically correct.
έχεις μια άποψη. Κάποιοι την θεωρούν λάθος! Απλό είναι! -
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για την ακριβεια, καποιος κυριος ΤρελοΟδηγος εχει καρφωθει σε παρακειμενο τοιχο δεξια οταν τελειωσε το βρεγμενο κομματι και βρεθηκε ξαφνικα σε στεγνο με οχι αρκετο γκαζι για να συνεχισει να γλυστραει
Στη γέφυρα Βαρυμπόπης μιλάς;
-
Εντάξει εδώ που τα λέμε ο kacey έχει ένα δίκιο..
Πόσοι από μας δεν έκαναν ποτέ μαλακία με το αμάξι του πατέρα τους, να παίξουν λίγο με το χειρόφρενο, να φάνε και κανα κράσπεδο??
Όλα μες στο παιχνίδι είναι.. απλά είναι θέμα κοινής λογικής κυρίως το ΠΟΥ θα κάνεις τις μλκίες και κατά το πόσο καταλαβαίνεις και δε βάζεις τη ζωή σου και των άλλων σε κίνδυνο..
Όσοι από μας ήταν και τυχεροί και έμαθαν με πισωκίνητο έιναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στο παιχνίδι! (Α ρε κορολίτσα αθάνατη..)
Άσε που παίζοντας με την πρόσφυση του αυτοκινήτου γίνεσαι και καλύτερος οδηγός..
Βέβαια όλα αυτά ιδανικά πρέπει να γίνονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον (πίστες, αλάνες κλπ), αλλά στην Ελλάδα τπτ δεν είναι ιδανικό...
Οπότε μας μένει η κοινή λογική... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πόσοι από μας δεν έκαναν ποτέ μαλακία με το αμάξι του πατέρα τους, να παίξουν λίγο με το χειρόφρενο, να φάνε και κανα κράσπεδο??
Όλα μες στο παιχνίδι είναι.. απλά είναι θέμα κοινής λογικής κυρίως το ΠΟΥ θα κάνεις τις μλκίες και κατά το πόσο καταλαβαίνεις και δε βάζεις τη ζωή σου και των άλλων σε κίνδυνο..
Όσοι από μας ήταν και τυχεροί και έμαθαν με πισωκίνητο έιναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στο παιχνίδι! (Α ρε κορολίτσα αθάνατη..)
Άσε που παίζοντας με την πρόσφυση του αυτοκινήτου γίνεσαι και καλύτερος οδηγός..
Βέβαια όλα αυτά ιδανικά πρέπει να γίνονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον (πίστες, αλάνες κλπ), αλλά στην Ελλάδα τπτ δεν είναι ιδανικό...
Οπότε μας μένει η κοινή λογική...Φυσικά. Όλοι έχουμε κάνει τα ίδια και χειρότερα.
Η δική μου παρατήρηση αφορούσε το '...πως νομίζεις ότι έμαθαν να οδηγούν οι οδηγοί αγώνων..'.
Αλλιώς, ξέρουμε την φιλοσοφία του Κώστα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και βέβαια, ξεχνάς, ότι στην εποχή που αναφέρεσαι, όλοι έκαναν τις ίδιες μαγκιές, αλλά....τα αυτοκίνητα ήταν πολύ λιγότερα, όπως και ο κόσμος!Καλά αυτο ακουω να το λένε απο οταν ειμουν μικρό παιδι. Τα λεγε η γενια του παππου μου , μετα τα λεγε του πατερα μου και τωρα βλέπω και τα λέει κι η δικια μου (ειμαι 33 χρονων).
Σωστο ειναι βέβαια, αλλα ξεχνανε να αναφερθουν και στο πόσους περισοτερους & φαρδυτερους δρομους εχουμε ... -
Προφανως δεν εννοουσα 'που εμαθαν να οδηγουν αγωνιστικα', αλλα που εμαθαν να πηγαινουν γρηγορα, πολυ πιο γρηγορα απο το νομιμο. Και φυσικα εννοειται οτι ολοι τους κανουν τα ιδια και χειροτερα. Ειπες για καραμελα, ε αυτη η καραμελα 'οι οδηγοι αγωνων δεν τρεχουν στον δρομο αλλα μονο στην πιστα' να σταματησει επισης. Ειναι τουλαχιστον αστειο ως δηλωση αυτο το πραγμα.
ρε συ, ο black rider εισαι εσυ? Ε μα τον μλκ, τοσο ωραιο drift 3 αυτοκινητα απολυτα συγχρονισμενα και ο αλλος πηγε και μπηκε στην μαντρα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@pg220ρε συ, ο black rider εισαι εσυ? Ε μα τον μλκ, τοσο ωραιο drift 3 αυτοκινητα απολυτα συγχρονισμενα και ο αλλος πηγε και μπηκε στην μαντρα...
Ναι εγώ είμαι...Μην το λες δυνατά..
Φοβερές εποχές..
Κάνετε τίποτα παρόμοιο πλέον; -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πόσοι από μας δεν έκαναν ποτέ μαλακία με το αμάξι του πατέρα τους, να παίξουν λίγο με το χειρόφρενο, να φάνε και κανα κράσπεδο??... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πόσοι από μας δεν έκαναν ποτέ μαλακία με το αμάξι του πατέρα τους, να παίξουν λίγο με το χειρόφρενο, να φάνε και κανα κράσπεδο??...Nαι.. δηλώνω ένοχος!
-
Αλλού το πήγαινα, βρε.
Με το αμάξι του πατέρα μου, ένα NSU για όποιον θυμάται, έκανα 3 χλμ χωματόδρομο δίχως να ισιώσει πουθενά. (Και είχα και 4 - 5 ημιαξόνια στην καβάτζα, καλού - κακού)
-
Ολοκαινουργιο VW BEETLE εγραφε πανω στο 'πορτ παγκαζ': ΚΑΤΡΟΥΛΙΝΙ'
εδιτ: Ηταν γραμμενο με αυτοκολλητα γραμματα.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]