Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Άκουσα από τον Τάκη ότι η Michelin έδωσε σήμερα ΙΔΙΟ λάστιχο και στις 5 ομάδες της. Δηλαδή, ίδια γόμα, ίδια χάραξη, ίδια γεωμετρία;;; Γιατί αυτό; Δεν προλάβαινε να ετοιμάσει 5 διαφορετικά; Αν ναι, αυτό δεν είναι άδικο για τις ομάδες; Δηλαδή για να μην 'αδικείτα' (έλεοοοος) η Ferrari θα σκίσουμε όλους τους άλλους; Και κάτι ακόμα, ίσως για κάποιους υπερβολικό, αλλά λέμε)... Ο Rubens σε κάποιον από τους πρώτους γύρους (2ος ή 3ος) 'έκοψε' λίγο το πρώτο chicane, βέβαια προφανώς από λάθος φρενάρισμα και όχι από πρόθεση. Σε αυτή την περίπτωση συνεχίζει κανονικά ο αγώνας ή έπρεπε να αφήσει τον επόμενο να περάσει; Μην αρχίσετε να λέτε πάλι ότι όλοι είναι εναντίον της Ferrari, σας παρακαλώ. Απλώς ρωτάω για να δω.
Νάσο, νομίζω πως μάλλον έχεις χάσει την ψυχραιμία σου λόγω της χασούρας της ομάδας σου, αλλά και της χασούρας που υπέστη και η ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα από τη Φερράρι την οποία περιέργως και υπογείως υποστηρίζεις... Όντως ο Pascal Vasselon δήλωσε πως όλες οι ομάδες που χρησιμοποιούν Michelin, θα φορούσαν τα ίδια λάστιχα. Πρόβλημά τους. Μέχρι πρότινος γκρίνιαζαν πως δεν θα μπορούσαν καν να προλάβουν να φτιάξουν ένα τύπο ελαστικού. **Και πέραν αυτού θα πρέπει να είσαι χαρούμενος που μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν η Φερράρι θα προχωρήσει την ένσταση σχετικά με τους προηγούμενους αγώνες... **Όσο για το δεύτερο που λες για τον Μπαρικέλο, τί να σχολιάσουμε; Αλλά και να έτρωγε ποινή ο Μπαρικέλο και πάλι η ΜακΛάρεν το πρωτάθλημα θα το έβλεπε από μακριά... Οπότε γιατί σκας;
Ρε φιλαράκι, ξεκόλλα σε παρακαλώ. Θα μου πεις εσύ ότι χάνω την ψυχραιμία μου; Άμα διάβαζες καλύτερα και με λίγη σοβαρότητα (που δεν είμαι σίγουρος ότι διαθέτεις βέβαια, όπως βλέπω να εξελίσσεται κάθε συζήτηση μαζί σου) θα έβλεπες ότι κάθε άλλο παρά έχω χάσει την ψυχραιμία μου. Είμαι άνετος, δεν περίμενα κάτι παραπάνω χτες και στην τελική, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου αν πάρετε πάλι πρωτάθλημα. Όσο για την ομάδα που 'υπογείως' υποστηρίζω (μα τι φανταστική ικανότητα εξαγωγής συμπερασμάτων που έχεις...) να σου πω ξεκάθαρα για να νοιώσεις καλύτερα, ότι είναι η Williams και για να σε βγάλω απ' τον κόπο της περαιτέρω κατανάλωσης φαιάς ουσίας (μην πηγαίνει και χαμένη) σου λέω επίσης ότι υποστηρίζω το Montoya, ακόμα και πριν από τον DC, γιατί είναι τυπάς και οδηγεί με κότσια.
Τώρα τις χαζομάρες που γράφεις ότι θα έπρεπε να νοιώθω και χαρούμενος επειδή μας κάνει χάρη η μαμά Ferrari και δεν θα μας κυνηγήσει επειδή είχαμε και γαμώ τα λάστιχα στους πρώτους αγώνες και τώρα τα κατάφερε να μας τα κάνει σαν τα μούτρα της, δεν θα τις σχολιάσω καθόλου, γιατί μου φαίνονται τόσο αστείες όσο και το στυλ σου όταν γράφεις ότι έχω χάσει την ψυχραιμία μου 'λόγω της χασούρας της ομάδας μου'...
Γιάννη, εσένα αντιθέτως σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση σχετικά με το 'δις εξαμαρτείν'... Δεν το είχα υπόψη μου και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να διαβάσω όλους τους κανονισμούς για να το βρω.
Αυτό για τα λάστιχα το ήξερα, αλλά περιέργως η McLaren δεν τα βρήκε πολύ καλά. Εν πάση περιπτώσει, τελείωσε το θέμα. Ελπίζω ότι στη βδομάδα που ακολουθεί οι Γάλλοι θα φτιάξουν κάτι καλύτερο, ώστε να μπούμε πάλι στη μάχη (ο Kimi δηλαδή, γιατί η McLaren με τον DC μάλλον βγάζει μόνη της τα μάτια της. Γιατί δεν δίνουν τιμόνο στον Alex, δεν αποκλείεται να πηγαίνει καλύτερα...)
Α, και επειδή τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω χάσει πραγματικά την ψυχραιμία μου , συγχαρητήρια στο Γερμανό που έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και φυσικά μας έδωσε το highlight της ημέρας, μαζί με τον JPM.
Καλή εβδομάδα σε όλους...