-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Εννοειται πως την 'γενικοτερη' αποψη δεν μπορω να την αποδειξω και γι'αυτο την εβαλα σε εισαγωγικα.Δε χρειάζεται να την αποδείξεις, απλά ήθελα να ξέρω πως την προσδιορίζεις (είναι π.χ. η άποψη των περισσότερων από τους φίλους και γνωστούς σου με τους οποίους το έχεις συζητήσει? Προέρχεται από κάτι που έγραψε κάποιος σε ένα περιοδικό? κλπ).
ειμαι σιγουρος οτι μπορει και εκατο ατομα να βγουν και να πουν οτι το νεο ΤΤ ειναι πιο ομορφο. Αλλα αν πληρωναν αυτοι αμφιβαλλω αν τελικα θα το προτιμουσαν.
Σε σχέση με το παλιό, γιατί να μην το προτιμήσουν? Σε τι είναι χειρότερο?...
-
Αν και θα προτιμούσα τις 'χαμηλές πωλήσεις' για να μην γίνουμε 'πολλές' ... δεν βλέπω ούτε ένα λόγο για να μην πουλήσει το mkII όσο το mkI.
Σίγουρα, σαν σχέδιο, δεν είναι όσο προτοποριακό ήταν το 1ο για την εποχή του, αλλά είναι αναμφίβολα όμορφο και αν το βάλεις δίπλα στο προηγούμενο δείχνει πιο εντυπωσιακό και πιο άγριο, παραμένοντας όμως αναγνωρίσιμο ως ΤΤ.
Μην το βλέπετε ως άλλο μοντέλο, δείτε το ως... ΤΤ.
Καλώς ή κακώς το ΤΤ έχει δημιουργήσει τους δικούς του 'πιστούς' οι οποίοι ακόμη και σήμερα θα αγόραζαν το mkI (τουλάχιστον όσον αφορά στο design) και οι οποίοι εκτιμούν αφάνταστα το γεγονός οτι η audi κράτησε τις βασικές φόρμες αναλλοίωτες στο mkII βελτιώνοντας το εκεί που υστερούσε (σχεδιαστικά και μηχανολογικά).Όσον αφορά στους κινητήρες, όποιος έχει οδηγήσει τον 'μικρό' 2.0Τ στο ελαφρύ αμάξωμα του ΤΤ έχει εντελώς αντίθετη άποψη.
Μόνο το ότι είναι αισθητά ταχύτερο απο το 225 mkI πιστεύω λέει αρκετά.
Για τον 3.2 έχω κάποιες ενστάσεις (μεγάλο βάρος - μέτρια απόδοση) αλλά ευελπιστώ την αντικατάσταση (?) του απο τον 3.6... -
Καλος και χρυσός ο TFSI είτε πρόκειται για 200 ή 265+ ίππους , αλλα σε θέμα ήχου ο 3.2 είναι σε αλλο επίπεδο.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
στα δικα μου τα ματια το καινουριο ειναι πιο ομορφο απο το παλιοΣυμφωνω!
Το προβλημα ειναι στους κινητηρες!
Τωρα παιζουν δυο, ο εξης ενας ο 2.0Τ!Στο παλιο 1.8 με 150, 180, 225 και οι δυο τελευταιοι και σε quattro......
Oποτε σιγουρα υπηρχαν πιο πολλες επιλογες! -
Διάβασα 51 σελίδες (συν όλα τα links άλλες τόσες) σχετικά με το νέο ΤΤ... σκέφτομαι να το αγοράσω, όμως φοβάμαι την αξιοπιστία του. Ξέρω ότι τα Audi είναι κάπως ζημιάρικα. Ισχύει το ίδιο για το ΤΤ;
Τώρα έχω ένα RAV4 του 2002. Σκέφτομαι ότι αν το αντικαταστήσω με ένα πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο (όπως το ΤΤ) και καταλήξω με βλάβες θα πρέπει να πάω να φουντάρω!
-
-
Θα ρίξω μια ματιά και τα ξαναλέμε.
-
Οι βλάβες που έχουν βγάλει τα ΜΚΙΙ είναι λίγες, ξεκινάω από τις πιο σοβαρές :
- κραδασμός από DSG κιβώτια
- μηχανισμός πίσω αεροτομής
- διάφορα ηλεκτρικά, όχι κάτι σημαντικό
Συνήθως τα αυτοκίνητα που βγαίνουν τον πρώτο χρόνο παραγωγής έχουν προβληματάκια όπως ηλεκτρικά. Όμως από το εργοστάσιο αυτά διορθώνονται σιγά σιγά. Περίμενα να δω προβλήματα από τη νέα ανάρτηση magnetic ride, όμως φαίνεται να είναι οκ, εκτός κι αν επειδή δεν είναι στανταρ δεν την επιλέγουν πολλοί. Εγώ θα τη επέλεγα οπωσδήποτε.
-
TT S...!! 280 Αλογακια απο τον διλιτρο του S3 και εχει και συνεχεια!!
-
ασχημο...
-
-
Γ-@-Μ-@-Τ-Ο!
-
???
-
ψσσστ, βγηκε...
ξερει αυτος....
-
του πάει πολύ το άσπρο. το κόκκινο δεν του πάει καθόλου!
-
Περισσοτερες πληροφοριες:
http://www.worldcarfans.com/9071016.013 ... -headlamps
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Συγνώμη που θα την 'χαλάσω' σε μερικούς-μερικούς (αντρες) αλλά το επόμενό μου αυτοκίνητο θα είναι ΤΤ...ίσως και μέσα στις αρχές του 2008!
Χρόνια καψούρα, απλά λίγο... φοβιτσιάρα ως προς τα... σχόλια γενικότερα! Θα το τολμήσω όμως, και θα σας πώ τα νεότερα!
-
anna1976gr
Γιατι να μας το χαλασεις???Ισα ισα το αντιθετο... -
Μου άρεσε πάντα σαν αυτοκίνητο (ακόμα και σαν ιδέα!) το ΤΤ.
Σχήμα έξω από τα συνηθισμένα, από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που αρκεί το περίγραμμά του να δώσει το στίγμα του. Το καινούργιο έφερε έναν αέρα ανανέωσης και είναι πραγματικό κουκλί.
Έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες και κυκλοφορεί στους δρόμους των Βρυξελλών. Από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που το άσπρο τους πάει τόσο πολύ!!!
Anna δεν ξέρω τι χρώμα θα το διαλέξεις αλλά σκέψου το και το άσπρο.
Γράφω το παρόν ποστ γιατί σήμερα το πρωί καθώς έφευγα για τη δουλειά έξω από το διπλανό σπίτι είχε παρκάρει ένα νέο ΤΤ στο χειρότερο χρώμα που έχω δει πάνω του!
Μα...κοραλλί??? Αν είναι δυνατόν! Μου θύμισε κάτι Corolla που βγαίνανε δέκα χρόνια πριν!
Κρίμα το αυτοκίνητο... -
Κοραλλί ειναι το πορτοκαλοκοκκινο?
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)