-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ποιό Λεωνίδα, πόσο και από πού. Θα τα πείς όλα εδώΑπό το e-shop, asus z53m. Λεπτομέρειες δεν κοίταξα, 1ΜΒ/80GB και σημαντικό: firewire.
Ήδη το windows media player (η τελευταία αναβάθμιση στα ΧΡ - δεν θυμάμαι τι έκδοση) δεν συνδέεται με το παλιό μου creative jukebox 100GB γιατί δεν υποστηρίζει η συσκευή DRM
Ποιος ξέρει τα κωλο-vista τι περιορισμούς θα έχουν.
-
Με γειές φίλε! Καλώς να το δεχθείς! Δεν ήξερα ότι τα vista έχουν περιορισμούς?
-
Στη μουσική είναι ΑΓΡΙΑ τα πράγματα. Εδώ στα ΧΡ η επαναφορά ΔΕΝ διαγράφει οτιδήποτε DRM έβαλες (digital rights management). Αν μπήκε ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Πιστεύω στα Vista θα είναι ακόμα χειρότερα - θα δούμε
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΥΓ: Για τα VIsta: δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα βάλει κάποιος, αλλά υπάρχουν λόγοι να τα δοκιμάσει.
Παρήγγειλα notebook (το πιο φτηνό που βρήκα με firewire) αλλά δεν υπήρχε κανένα με XP, μόνο Vista.
**Μου είπαν ότι χάνεται η εγγύηση αν βγάλω τα Vista επειδή είναι προεγκατεστημένα. **:hmmm:
Χμμ, την πάτησα τότε.
Βάλε ό,τι θες, απλώς αν τους το πας για επισκευή (τοκ-τοκ), ξαναπέρνα τα Vista έχοντας κρατήσει με το Acronis True Image Home την εγκατάσταση του λειτουργικού σου.
To πρόβλημα είναι να βρεις οδηγούς για τις συσκευές του φορητού. Ψάξε στη σελίδα του κατασκευαστή για οδηγούς άλλων φορητών που έχουν προεγκατεστημένα τα XP. Το πιθανότερο είναι να βρεις οδηγούς έτσι, τουλάχιστον για τα περισσότερα υποσυστήματα.Edit:
με τόσους πολλούς και καλούς media player, γιατί μπλέκεστε με τον WMP;
Media Player Classic, VLC, BSplayer, JetAudio, Winamp κλπ κλπ κλπ... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΓ: Για τα VIsta: δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα βάλει κάποιος, αλλά υπάρχουν λόγοι να τα δοκιμάσει.
Παρήγγειλα notebook (το πιο φτηνό που βρήκα με firewire) αλλά δεν υπήρχε κανένα με XP, μόνο Vista.
Μου είπαν ότι χάνεται η εγγύηση αν βγάλω τα Vista επειδή είναι προεγκατεστημένα.
Χμμ, την πάτησα τότε.
Βάλε ό,τι θες, απλώς αν τους το πας για επισκευή (τοκ-τοκ), ξαναπέρνα τα Vista έχοντας κρατήσει με το Acronis True Image Home την εγκατάσταση του λειτουργικού σου.
To πρόβλημα είναι να βρεις οδηγούς για τις συσκευές του φορητού. Ψάξε στη σελίδα του κατασκευαστή για οδηγούς άλλων φορητών που έχουν προεγκατεστημένα τα XP. Το πιθανότερο είναι να βρεις οδηγούς έτσι, τουλάχιστον για τα περισσότερα υποσυστήματα.μα δεν χρειάζεται ούτε καν αυτό...μαζί με το λαπτοπ σου δίνουν και τα cds ανάκτησης (το λειτουργικό, οι drivers και μερικές εφαρμογές φορτωμένα σε ghost μορφή).
-
ψευτουλίνι leonp δεν πήρες το πιο φτηνό με firewire.
πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900277 με 949 και σε 17 με 969 -
Να έχει κρατήσει την εγκατάσταση του δικού του λειτουργικού γράφω, για να το επαναφέρει μετά αμέσως.
-
α σόρι ...
-
Ερώτηση κρίσεως:
Υπάρχει προγραμματάκι που κάνει μετατροπή pdf σε word; -
ψάξε pdf2word, pdftoword, pdf to word και θα βρεις πράμα
-
ABBYY PDF Transformer
-
dmitspan τα έψαξα αυτά αλλά κανένα δεν δουλεύει.
Γενικά υπάρχουν πολλά προγράμματα που λένε ότι κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν την κάνουν.
Το να μετατρέψεις ένα ελληνικό pdf σε word, το έχει κάνει ποτέ κανείς;
Δεν ξέρω αν δουλεύει το ABBYY. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
dmitspan τα έψαξα αυτά αλλά κανένα δεν δουλεύει.
Γενικά υπάρχουν πολλά προγράμματα που λένε ότι κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν την κάνουν.
Το να μετατρέψεις ένα ελληνικό pdf σε word, το έχει κάνει ποτέ κανείς;
Δεν ξέρω αν δουλεύει το ABBYY.Αδοβε ακροβατ προ.
Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πολύ απο το αρχικό έγγραφο, πριν μετατραπεί σε pdf. Γιατι πχ, αν έχει υδατογράφημα. τότε το κείμενο θα βγεί χάλια όπου πέφτει πάνω του. Γενικά αυτές οι μετατροπές σου περιορίζουν τη δουλειά, δεν την εξαφανίζουν τελείως.. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχει κανείς εμπειρία από ασύρματα ποντίκια?Εχω το Desktop 6000 v2.0 της MS (ναι, ξέρω), το οποίο έχει το Laser Mouse 5000 v1.0.
Αυτό λοιπόν εδώ και κάμποσο καιρό κάνει το εξής: το αριστερό κλικ (κυρίως, αλλά κάποιες φορές και το δεξί) δεν ανταποκρίνονται, ΕΚΤΟΣ κι αν την ώρα που το πατάω, κουνώ και το ποντίκι (ώστε να λειτουργεί ο αισθητήρας laser).
Αν κάνω συγχρονισμό με τη βάση φτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια...
Εχω αλλάξει/δοκιμάσει ένα σωρό μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες και μη.
Επίσης έχω δοκιμάσει διάφορες συχνότητες στο ασύρματο router (Sagem F@st 1500WG) αλλά δε δείχνει να έχει διαφορά...
-
έχεις δοκιμάσει με άλλο ασύρματο?
δοκίμασες να βγάλεις τους drivers και να τους ξαναπεράσεις? -
Δεν έχει drivers.
Δηλαδή έχει, αλλά επειδή με τους drivers δε λειτουργούν σωστά τα multimedia πλήκτρα στο πληκτρολόγιο ( ) το λειτουργώ χωρίς να έχω περάσει τους drivers.
Εχω άλλο ένα ασύρματο σετ, πάμφθηνο της Turbo-X, στο ίδιο δωμάτιο (σε άλλο pc), το οποίο δουλεύει τέλεια. Δηλαδή όχι ακριβώς τέλεια, γιατί το ποντίκι 'τρώει' τη μπαταρία είτε λειτουργεί είτε όχι.
-
Παίδες εχω μια ερώτηση προς τους κατόχους Apple.
Εδώ κι ένα χρονο εχω ενα MacBook 13άρι απο το οποίο έχω μείνει υπερευχαριστημένος (δουλεύει σχεδόν 24/7).
Δυστυχώς όμως το combo drive του (CD-RW/DVD) τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να κάνει τα δικά του και πλέον τα έχει φτύσει - ότι δισκάκι και να του βάλεις προσπαθεί να το διαβάσει και τελικά το κάνει eject μετά απο λίγο.
Ειναι ενα slot loading drive της Matsushita. Ήμαρτον αυτή η εταιρία.
Ευτυχώς ειμαι ακόμα εντός εγγύησης ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε οτι έχουμε να κάνουμε με την απαράδεκτη RAINBOW.
Έχει κανείς κάποια πρόσφατη εμπειρία απο το σέρβις τους; Παίζει να μου κρατήσουν το μηχανημα κανα μήνα;
-
Θέμη, γιατί δεν το αλλάζεις μόνος σου?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μου είπαν ότι χάνεται η εγγύηση αν βγάλω τα Vista επειδή είναι προεγκατεστημένα.
Εάν θές απαραιτήτως τα ΧΡ τότε στην υπογραφή μου είναι σύνδεσμοι για ένα πρόγραμμα και ένα site που ειδικεύεται σε αυτή την δουλειά. Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την Microsoft ( μάλιστα ενδέχεται να μπει στα support tools ) και το site είναι πολύ καλό και επαγγελματικό. Θα με δεις και εμένα εκεί ως mod.
-
Ρε παίδες μια ερώτηση. Ψάχνω για ένα laptop καιρό τώρα και έχω μια απορία όσον αφορά τις κάρτες γραφικών. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι άσχετος. Αυτή η ATI Radeon2600 (up to 1Gb) είναι καλή; Έχει μεγάλη διαφορά από τη GeForce 8600 (απλή ή GT αναφέρετε και τις 2 περιπτώσεις). Όποιος θέλει ας προτείνει και κανά laptopάκι. Α και ένα τελευταίο. Αυτοί οι Turbo που βγάζει το ΠΛΑΙΣΙΟ καλοί είναι; Ακούγονται πολύ καλοί και με εξαιρετικές τιμές. Ή να πάω σε επώνυμη λύση για σιγουριά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]