-
Ta έχει συγκριτική δοκιμή το Drive
-
Δες και το απλό φόρεστερ, μπορεί να σου φτάνουν τα άλογα του και θα έχεις και κοντά που δεν τα έχει το τούρμπο. Το τούρμπο μου παραφαίνεται κτηνώδες και στους 4Τ έλεγαν (ειρωνικά φυσικά) πως το απλό θα είναι γρηγορότερο σε ταξίδι μιας και το τούρμπο θα σταματά συνέχεια για βενζίνη!!
Μεταξύ των δύο και χωρίς να έχω οδηγήσει το μάζντα και το φόρεστερ σε έκδοση τούρμπο, μάζντα για πουλ μουρ και άνεση και σκούμπυ για ...τρομοκρατία. Επειδή λοιπόν ποτέ δεν πίστεψα στα γρήγορα τζίπ πάρε μάζντα που είναι και πουλ μουρ...
-
Το Forester turbo έχει λίγο πιο κοντή πρώτη (αν θυμάμαι καλά) και πολλή περισσότερη ροπή στις χαμηλομεσαίες στροφές έτσι ώστε τελικά να μην υστερεί καθόλου σε ροπή στις ρόδες από το απλό με τις κοντές.
Το Subaru είναι παλιό, υστερεί σε χώρους, κυρίως επιβατών αλλά έχει καλή τετρακίνηση και είναι δοκιμασμένη ασύμμετρη απειλή! Το Mazda είναι ωραίο φρέσκο σχήμα μάλλον καλοτάξιδο. Διαφορετικοί χαρακτήρες και θα τα ήθελα όλα οπότε ειλικρινά χαίρομαι που δεν πρέπει να επιλέξω, -
Ειμαι κατοχος ενος 2.5 ΧΤ για 18 μηνες τις εντυπωσεις μου θα τις δεις εδω....
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight=εχω ενα σκαφος που μαζι με το τρειλερ ζυγιζει 2.5 τονους ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα ανελκυσης .... ισα που ακουμπας το γκαζι....
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ (ειναι μια χαρα το κιβωτιο εχει και χειροκινητες αλλαγες) ...Το ΜΑΖDA ειναι πολυ πιο ομορφο, πιο μεγαλο, και πιο συγχρονο...
Αλλα αν θες και γκαζια (και υπαρχουν πολλα απο δαυτα) θα πρεπει να παρεις forester...Oσο για το ποσο γρηγορο ειναι.... μεχρι τα 220 ..... αντε γεια ...... οι συγκρισεις ταχυτητας με το 2 λιτρο μονο γελια μπορουν να προκαλεσουν ...
-
Το cx-7 το περιμένει φίλος τον Ιανουάριο. Είδε και το forester 2.5 xt αλλά τον έκραξε η γυναίκα του και γι'αυτό έκλεισε το mazda!
Τελικά σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν μια απέχθεια στο forester. -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Το cx-7 το περιμένει φίλος τον Ιανουάριο. Είδε και το forester 2.5 xt αλλά τον έκραξε η γυναίκα του και γι'αυτό έκλεισε το mazda!
Τελικά σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν μια απέχθεια στο forester.Προς τα subaru γενικοτερα...Τη δικια μου τη τραβαγα για να παμε να δουμε το OUTBACK...
-
Πράγματι τελικά οι γυναίκες έχουν διαφορετικά αισθητικά πρότυπα. Και η δικιά μου κοπέλα ούτε ζωγραφιστό να το βλέπει δεν θέλει το forester από την άλλη εμένα μου αρέσει. Θα ήταν ενδιαφέρουσα η άποψη κάποιας γυναίκας εδώ μέσα.
-
Οι γυναίκες προτιμούν αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται 'συμπαθητικούλια', 'ομορφούλια' στην εμφάνιση
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Οι γυναίκες προτιμούν αυτοκίνητα που χαρακτηρίζονται 'συμπαθητικούλια', 'ομορφούλια' στην εμφάνισηNαι αλλά η αλήθεια είναι ότι το Forester δεν είναι και σπουδαίο αισθητικά. Τόσο τα Impreza όσο και τα Forester είναι επιεικώς μέτρια αισθητικά με όποια κριτήρια κι αν τα δείτε, αλλού είναι που αξίζουν. Τα Legacy τα τελευταία είναι όμορφα αλλά λίγα σε αριθμό. Βέβαια αν τα Subaru ήταν όσο όμορφα είναι άλλα αντίπαλα αυτοκίνητά θα είχαν σοβαρό πρόβλημα να καλύψουν την ζήτηση...
Αντίθετα το CX7 μπορεί να χαρακτηριστεί όμορφο, κουκλί, συμπαθητικούλι, επιθετικό, υπεροπτικό, κακό έστω και υπερβολικό αλλά δύσκολα και μόνο από πολύ λίγες άσχημο.... Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε γύρω μας πόσο καλά πουλάνε μερικά αυτοκίνητα χάρη στην εμφάνισή τους. Αντίθετα άλλα εξίσου καλά ξεμένουν... Θέλοντας και μη παίζει το ρόλο της η εμφάνιση. Όσες εταιρείες το λαμβάνουν υπόψη τους μόνο κερδισμένες θα βγούνε. -
CX7 και για μένα.
Όχι μόνο είναι πανέμορφο σε συγκριση με το Forester, αλλά δεν είναι και καθόλου μα καθόλου κακό. -
παρε το σουμπαρου ασυζητητη!!μονο αν σε ενδιαφερει να βαζεισ φουσκωτο σε γλιστρα παρε το σιγουρα αυτοματο..ειναι κορυφαιο στο δρομο..εχω το 2,5 αυτοματο..το πηρα μεταχειρισμενο...τωρα και καινουριο να παιρνα παλι το ιδιο θα επαιρνα.....κατα τι γνωμη μου μεχρι 50,000 ευρω ειναι το καλυτερο αμαξι...αν θες προτιμησε το2λιτρο μονο για λογους καταναλωσης
CX-7 vs FORESTER 2.5 XT