-
τι ουστ.... όταν έπεφτε τον Αυγουστο εμένα που πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην επαρχία.... 104 έδινα για 95αρα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι ουστ.... όταν έπεφτε τον Αυγουστο εμένα που πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην επαρχία.... 104 έδινα για 95αραμε το ταπερ?
ε, σε ειδαν για λεφτα... -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Χθες έβαλα στην Αλεξ/πόλη 0.968...Αλλά απ΄οτι μου είπε ο βενζινάς θα ανέβει
Πρεπει να ειναι κανα 8μηνο ισως και πιο πολυ που ειχε παει η 95ρα 1,10+ και ρωταω εναν βενζινα, καλα ρε γμτ ποτε θα πεσει η βενζινη?λα ομου απανταει...αχαχαχαχα, το ανεκδοτο της ημερας!
Παρ'οτι μου γαμησε την ψυχολογια ηταν πολυ καλο το αστειο του
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι ουστ.... όταν έπεφτε τον Αυγουστο εμένα που πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην επαρχία.... 104 έδινα για 95αρα
με το ταπερ?
ε, σε ειδαν για λεφτα...δε ξέρουν αυτοί ότι είναι ταπερ.... Νομίζουν ότι κόλλησα αυτοκόλλητα σαν τα Μ κάτι που κολλάνε σε όλες τις BMW στη Θεσσαλία....
Αμα είχα πολλά λεφτά θα έβαζα 100αρα....
(η Αλήθεια είναι οτι δε την βάζω γιατί πιστεύω ότι θα μου βγεί 95αρα)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χθες έβαλα στην Αλεξ/πόλη 0.968...
Αλλά απ΄οτι μου είπε ο βενζινάς θα ανέβει
Πρεπει να ειναι κανα 8μηνο ισως και πιο πολυ που ειχε παει η 95ρα 1,10+ και ρωταω εναν βενζινα, καλα ρε γμτ ποτε θα πεσει η βενζινη?λα ομου απανταει...αχαχαχαχα, το ανεκδοτο της ημερας!
Παρ'οτι μου γαμησε την ψυχολογια ηταν πολυ καλο το αστειο του
Λα ομου?
Στα σουαχιλι ηταν το αστειο? -
και μου
-
Γέμισα με Aegean 0,919, είδα όμως και Cyclon με 0,912 (στην Πειραιώς όλα αυτά).
-
πολλες φορες οσο πιο φθηνα εχει ενα πρατηριο τη βενζινη,
τοσο περισσοτερο κλεβει η μανικα.
το εχω δοκιμασει μερικες φορες. -
Αφού εντοπίζετε τιμές και τις αναφέρετε εδώ γιατί δεν τις περνάτε και στο gasprice.gr;
Σε ένα φόρουμ θα πρέπει να διαβάσεις όλα τα μηνύματα για να σημειώσεις κάποια τιμή και παρόμοια για να σχηματίσεις μια άποψη για ένα πρατήριο θέλει ψάξιμο.Το gasprice φτιάχτηκε γιαυτό. Εισάγεις τιμές, στοιχεία πρατηρίων, κριτική γιαυτά και μετά εντοπίζεις εύκολα ότι θέλεις σε όλη την Ελλάδα.
Δεν το κάνω για διαφήμιση αλλά θεωρώ ότι είναι ένα εργαλείο υπέρ του καταναλωτή στα καύσιμα, κάτι που είμαστε όλοι.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
πολλες φορες οσο πιο φθηνα εχει ενα πρατηριο τη βενζινη,
τοσο περισσοτερο κλεβει η μανικα.
το εχω δοκιμασει μερικες φορες.κάτι τέτοιο φοβάμαι κι εγω,,,, υπολογίζω ότι με κλέβουν γύρω στο 1-2 λιτρα κάθε φορά.... Γιατί ξέρω ότι λαμπάκι δεν έχει ανάψει και μου βάζουν 42 λιτρα.... (42+8=50 για μένα)
Ετσι δε μπορείς να τους πεις τίποτα γιατί λένε....
Ρε φίλε είναι και ο σωλήνας σου,,.... κλπ.... Ο μόνος τρόπος να τους πιάσεις είναι να τα βάζεις σε μπιτόνι πρώτα
-
Μα ο σωληνας στα περισσοτερα αυτοκινητα χωραει 1,5-2 λιτρα καυσιμο... Και οι μετρησεις χωρητικοτητας στο ρεζερβουαρ δεν συμπεριλαμβανουν και αυτον το μικρο ογκο καυσιμου!! Επομενως ειναι λογικο να χωρεσει το ρεζερβουαρ σου αυτη την εξτρα ποσοτητα καυσιμου....
Το αναφερει και ο Clarkson στο Audi A8 Fuel Challenge οταν κληθηκε να οδηγησει ενα Α8 απο το Λονδινο στο Εδιμβουργο και πισω!!
http://www.youtube.com/watch?v=b7AKJAu3 ... ed&search= -
The Future of Fuel
Το βιντεακι ανοιγει σε ξεχωριστο window μεσα απο το λινκ -
Στα 84,44 δολ. το πετρέλαιο όταν μόλις το Ιανουάριο ήταν κάτω από τα 50 δολ. (12/1 στα 48,99 δολ.)
-
90
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
90http://www.naftemporiki.gr/markets/quote.asp?id=BRT-
και 88,6
http://financial.kathimerini.gr/?page=n ... w_id=25872
αμα βγάλουν άκρη αυτοί...θα βγάλουμε κ εμείς...
-
90 χτες... το ειπαν στις ειδήσεις
-
Στιμιαία στις διαπραγματεύσεις πήγε 90.
Οι άλλες τιμές είναι τιμές κλεισίματος. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Στιμιαία στις διαπραγματεύσεις πήγε 90.
Οι άλλες τιμές είναι τιμές κλεισίματος.ολα τα Ελληνικά πρατήρια αγοράσανε σε αυτή την τιμή....
-
Το φρέσκο πράγμα κοστίζει.
-
Δηλαδή σκεφτείτε τι πανηγύρι είχε να γίνει αν η αντιστοιχία
Βενζίνη ώρα μηδέν!