-
Αν δεν έχουν ξαναμπεί...
Η τηλεοπτική διαφήμιση του 308 (soundtrack specially composed by Erwann Kermorvant) και πως κινηματογραφήθηκε.
Η κάμερα είναι τηλεχειριζόμενη πάνω σε Hummer
-
Εγώ θέλω ένα δίλιτρο ΗDi με το ρομποτικό 6αρι...
Πολύ καλή η διαφήμιση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ θέλω ένα δίλιτρο ΗDi με το ρομποτικό 6αρι...Αυτό το ρομποτικό 6άρι... αν λειτουργεί όπως στην πικάσο...
-
πώς λειτουργεί στο πικάσο δηλαδή; Ή μάλλον, επειδή ξέρω πως λειτουργεί, τι δεν σου άρεσε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πώς λειτουργεί στο πικάσο δηλαδή; Ή μάλλον, επειδή ξέρω πως λειτουργεί, τι δεν σου άρεσε;Κάνει πολλή ώρα ν' αλλάξει ρε συ.
Και, αν δεν αφήσεις γκάζι στην αλλαγή, είναι λίγο δυσάρεστο το κλώτσημα. Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν όλοι ένα DSG; -
Στο αυτόματο λες;
Σίγουρα dsg δεν είναι, καμία απολύτως σχέση. Αλλά στο χειροκίνητο που το δοκίμασα μου άρεσε αρκετά, αν το μάθεις είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο αυτόματο λες;Σίγουρα dsg δεν είναι, καμία απολύτως σχέση. Αλλά στο χειροκίνητο που το δοκίμασα μου άρεσε αρκετά, αν το μάθεις είναι μια χαρά.
Eαν χρειάζεται να το μάθεις... τότε ποιός ο λόγος να πάρεις το αυτόματο ;
-
Ορίστε;
-
Το κιβωτιο αυτο μου αφησε πολυ μετριες εντυπωσεις...
Ημουν επιβατης σε ενα ταξι πικασο στην Αυστρια, diesel, και τις αλλαγες τις ενιωθες αρκετα και σχετικα δυσαρεστα.Αφηστε που στα πλακοστρωτα ετριζε,με 23000 χμ. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν όλοι ένα DSG;Ζητάει πολλά η BorgWagner φαίνεται...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν όλοι ένα DSG;
Ζητάει πολλά η BorgWagner φαίνεται...
Όταν φτιάξουν, η VW θα έχει ήδη TSG (με 3 συμπλέκτες)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν όλοι ένα DSG;
Ζητάει πολλά η BorgWagner φαίνεται...
Όταν φτιάξουν, η VW θα έχει ήδη TSG (με 3 συμπλέκτες)
Ετοιμάζει καινούργιο κιβώτιο η BorgWagner. Kαλή φάση
-
To ειδα το 308 στην ιταλια!
-
Ο,τι πληρωσεις (λιγα) παιρνεις (φτηνο γαλλικο)
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ο,τι πληρωσεις (λιγα) παιρνεις (φτηνο γαλλικο)...ενώ στην Seat δεν ισχύει αυτό ε;
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...ενώ στην Seat δεν ισχύει αυτό ε;
Ε όχι βέβαια, στη Seat δεν παίρνεις φτηνό γαλλικό, αλλά φτηνιάρικο ισπανικό, με μια δόση μεσογείου και μια πρέζα σπορ χαρακτήρα...
-
...ενώ στην Seat δεν ισχύει αυτό ε;
Φτηνο γαλλικο απο τη Seat?Ξερεις κατι για το ιδιοκτησιακο καθεστως της seat?
Τεσπα απ'οτι φαινεται στο δρομο καποιοι βολευονται με τις γαλλοιταλικες ημιακαμπτες μετριοτητες,αρκει να μπορουν μετα να βγαλουν την κομπλα τους σε καποιο φορουμ... και να αναλυουν για ωρες την ανεση και τα στριφτερα τιμονια,και μετα για καφεδακι και κοψιδια!
(φυσικα δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω,στο μετρο που μου αναλογει)
-
Έχεις κάτι να πεις επί του θέματος ή όχι;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Τεσπα απ'οτι φαινεται στο δρομο καποιοι βολευονται με τις γαλλοιταλικες ημιακαμπτες μετριοτητες... και κάποιοι άλλοι με άκαμπτες γενικότητες
αρκει να μπορουν μετα να βγαλουν την κομπλα τους σε καποιο φορουμ...
Προσβολή ή αυτοκριτική;
και να αναλυουν για ωρες την ανεση και τα στριφτερα τιμονια,και μετα για καφεδακι και κοψιδια!
Σ' όποιον αρέσει. Σ' όποιον δεν, έχει κι αλλού.
(φυσικα δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω,στο μετρο που μου αναλογει)
Εγώ τον βγάζω τον εαυτό σου απέξω. Στο επόμενο προκλητικό ποστ. Άντε, γιατί έχει παραγίνει η κατάσταση.
Peugeot 308