Βρε,αθωα πλάσματα ειναι όλα,και αυτα του εκτροφειου.Αλλα όπως όλα τα πλάσματα,ανηκουνε στην τροφικη αλυσιδα που στην κορυφη της (σχεδον) βρισκεται ο ανθρωπος.
Ειναι ανοησία να κατηγορεις εναν ανθρωπο για το φαγητο του.Ούτως ή άλλως θα φαει.Αυτο που καρπώθηκα και έφαγα απο το δασος,γλύτωσε άλλες ψυχες του σφαγείου.
Ακου,'σκοτωνεις αθωα πλασματα για την πλάκα σου'
Εφ'όσων τα θηραματα τα τρωω,κανω αυτο ακριβώς που κανεις και εσυ.Εσυ πληρωνεις τον εκτελεστη,και νομίζεις οτι δεν εχεις αιμα αθωων πλασματων στα χερια σου. Αγαπάς τα ζωα,και λοιπά δακρυβρεχτα.Εμενα να δεις,πόση λίγη διαφορα μου κανει το πώς βαφτιζεις τις διατροφικες σου συνηθειες (που δε με ενδιαφερουν καν αλλωστε)
Αυτο που μενει να επισημανω,ειναι η ευαισθησία που νομίζει ο καθενας οτι δειχνει απέναντι στα ζωα,αρκουμενος στο να αναμασα (η αρχη της ελαχιστης προσπάθειας και πάλι) τα λόγια των δημοσιογραφων ή 'οικολόγων' κατηγορωντας τους 'κακους κυνηγούς' ενω ο ίδιος συμμετεχει ενεργα (ώς ωφειλει μαλιστα-καλώς ή κακως δεν θα ξεφυγει) στον κυκλο των εκατομμυρίων σφαγων
Ολοι θα φαμε κρεας ή ζωικα παραγωγα,και αυτο οφειλεται στον λειτουργικο μας και διατροφικο μας κύκλο.Ετσι πλαστηκαμε,και ετσι θα λειτουργησουμε.
Απο κει και πέρα,μας μενει και να πουλήσουμε και λίγο μούρη,παριστανοντας τους ευαισθητοποιημενους και κατηγορωντας καποια 'κακη' 'υποχθόνια' 'παρακατιανη' 'απολίτιστη' 'βαρβαρη' (και χιλιαδες αλλες υποτιμητικές παπαρδελες) ομάδα.
Ευκολο ειναι,δε θελει κοπο.
Προφανως δεν με ενδιαφερει να απολογηθω για τη συνηθειά μου,και φυσικα δεν με ενοχλούνε οι χαρακτηρισμοι που δινουν πολλοί στους κυνηγούς.Τα εχω συνηθισει,και ευτυχως ειναι τοσο ρηχες οι βασεις των κατηγοριών που δεν με προβληματίσανε ποτε.
Θα εξακολουθω να κυνηγαω και να σκοτωνω θηραματα για όσο αυτο ειναι νόμιμο.
Ειναι μια φυσιολογικη δραστηριότητα,την οποία μονο εαν κριθει παρανομη θα σταματησω να εξασκω.