-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το 5οο έχει ελάχιστη πραγματική διαφήμηση.όλη η καμπάνια έχει γίνει πρακτικά μόνο από ένα site, το http://www.fiat500.com όπου οι ίδιοι η χρηστές συμμετείχαν ενεργά σε πολλές επιλογές στην εξέλιξη του μοντέλου και με την σειρά τους διάδωσαν τα 'νέα'.
Μιλάς προφανώς με τα εδώ δεδομένα μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα. Στην Ιταλία πέρα απο τη διαφήμιση υπάρχουν και εκδηλώσεις κ.α. για την προώθηση του 500.
Για εμάς τους απ’έξω, όντως, υπάρχει μονάχα η ιστοσελίδα. -
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Να υποθέσω πως η ερώτηση σχετίζεται με το username σου?
Σοβαρά τώρα, το 1.2 5.1lt μ.κ., και το 1.4 6.3lt μ.κ.
ε να μή ρωτήσω τί επιπτώσεις έχει στην τσέπη?!
5.1 μέση κατανάλωση ή πόλης?
μέση, αλλά όπως ξέρεις οι τιμές συνήθως απέχουν λιγάκι από την πραγματικότητα
-
το 500, σε λιγοτερο απο 2 μηνες απο το λανσαρισμα του στην Ιταλια και σε 1μισι μηνα απο αυτο στη Γαλλια ως τα τελη αυγουστου δλδ και με το αυτοκινητο οπως καταλαβαινεται να πωλειται μονο σε 2 αγορες...εχει λαβει 75.000 παραγγελιες...ενω ο αρχικος στοχος ηταν να πωληθουν 50.000-60.000 αυτοκινητα μεσα στο 2007...
-
Review απο το 5th gear...
...Ακόμα και τα βρετανικά μμε το αποθεώνουν.....
To quote του video πρέπει να είναι αυτό
'it's got an Aura about it....
...for year the coolest kid in the small car playground has been the Μini...
but I reckon this new 5oo..could run up , kick it in the nuts and steal its lunch money.... 'Το κακό ειναι οτι οι τιμές για μεταχειρισμένα έχουν φτάσει τα 25.000 euro και η λίστα αναμονής μεγαλώνει....
-
Παραδίδονται μαθήματα με αντικείμενο 'Πώς να θάψετε ένα καλό αυτοκίνητο πριν καλά καλά κυκλοφορήσει'
Εισηγητής: FIAT
-
To ενδεχόμενο να μην ήταν πλέον δυνατό να καλυφθεί η αναμενόμενη ζήτηση όταν αυτή εκδηλώθηκε δεν το σκεφτόμαστε;
Πάντως πραγματικά, δε θέλω να σκέφτομαι πόσο θα έχει φτάσει ο χρόνος παράδοσης όταν λανσαριστεί εδώ γύρω... -
α)έχει ήδη μπεί 3η νυκτερινή βάρδια στο εργοστάσιο,
β)το διδυμό Ford Κa θα καθυστερίσει περισσότερο και
γ)μάλλον σύντομα θα ανακοινωθεί ο πρόωρος τερματισμός της παραγωγής του Seicento για να ελευθερωθούν πόροι...για να καλυφθεί η ζήτηση....
-
Το abarth τι κινητήρα θα έχει;
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το abarth τι κινητήρα θα έχει;1.4 turbo-jet 150 ιππους..
-
150bhp με πόσα κιλά??
-
Κάτω από 1000
-
135cv η πρώτη έκδοση.... μετά θα έρθει το 150 .... και μετά ίσως και 180
-
Για οσους ακομα δεν ψηθηκαν...
τωρα θα καουν
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για οσους ακομα δεν ψηθηκαν...τωρα θα καουν
Burn, baby, Burn!
Βέβαια, εγώ ήμουν ψημένος , έτοιμος και μάλιστα ...well done θα έλεγα!Θα βγει κοντά στα 20Κ όμως... Αν δώσω το Υ προκαταβαλή, χρειάζομαι άλλα...3-4 Υ για να...το εξοφλήσω!
-
Ειμαι ερωτευμενος
Αλλα με τοσο ερωτα που εχει πεσει βλεπω τους Ιταλους να μας τον πιανουν για τα καλα
-
esp θα εχει????
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
esp θα εχει????Εχεις φυγει για ban.... Αυτα ειναι ταμπου και δεν τα συζηταμε ετσι ανοιχτα...
-
Αύξηση της παραγωγής του 5οο...
-
κανένα νέο για το 500?
FIAT 5oo 2007