-
Bασικά αποφευγω να βρισω γυναικες, και γενικα αν δω γυναικα δεν αρπαζομαι, γιατι νταξ αντε να βγαλεις ακρη με γυναικα!
Οτι το επαιζε φραγκατη φαινοτανε μιλοντας για κουβαδακι με ξυνισμενη μουρη, και μετα λεγοντας μου να παρω παπακι! Να της τα ακουμπαει ο αντρας της δεν νομιζω, μαλλον απο την δουλεια της γυρνουσε και αυτη, νταξ μπορει να ειχε και αυτη ασχημη μερα στη δουλεια....αλλα μιλαμε για πολυ ασχημη συμπεριφορα ρε συ...οχι τοσο αυτα που ελεγε αλλα ο τροπος που τα ελεγε...σα λιμενεργατης.
Γενικα το εχω πει και εδω πολυ γελιο εχει σε τετοιες φασεις να λες σεξουαλικα στην γυναικα, του στυλ βρισε με, με αναβουν τετοιες γυναικες, κανε με σκουπιδι κλπ αλλα εκει δεν μου βγηκε, σα να το ελεγα σε αντρα θα αισθανομουνα!
Τεσπα σφηνα παντως δεν ητανε, αν τη θεωρησε σφηνα, τότε η δεν ξερει ποσα μετρα ειναι το αμαξι της και γενικα ο χωρος γυρω της ή μαλλον θελει μια λωριδα για παρτη της!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
drdinoέτσι πήγε να με κλείσει ένας φορτηγατζής προχτές....ήμουν στην αριστερή σε παρατεταμένη στροφή. Δεξιά είχε ένα αυτοκίνητο και από πίσω το φορτηγό μεσσαίου μήκους. Την στιγμή που περνούσα από διπλα τους...ξαφνικά βλέπω τον φορτηγατζή να κάνει απότομα αριστερά. Το κόπρανο στην κάλτσα. Πατάω φρένο με όλη μου την δύναμη πάνω στην στροφή. Δεν προλάβαινα να επιταχύνω. Κορνες, απελπισμένες φωνές (ουρλιαχτά) από το παράθυρο. Καταλαβαίνει το ΖΩΟ ότι έχει αμάξι δίπλα του και το κόβει αμέσως δεξιά.
Οταν λέμε ότι είδα τις μπαριέρες να μου χαμογελούν...και την πίσω ουρά να ταλαντεύεται...
Σταμάτησα στην άκρη και τα χέρια μου έτρεμαν. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω.
Το ΖΩΟ απτόητο...συνέχισε με ένα χαιρετισμό του στυλ σόρι ρε φίλε.
Τρελοκομείο η Ελλάς! ΘΕΕ μου!
Ειναι ενα σημειο που δεν φαινεσαι στον καθρεφτη του φορτηγου. Δεν ειναι δικαιολογια φυσικα (υποψιαζομαι οτι ουτε εστω ενα φλας δεν εβγαλε τα το προσεξεις τελος παντων) αλλα ειναι καλο οταν προσπερνας - ειδικα μεγαλο οχημα - να πατας λιγο την κορνα (στιγμιαια προειδοποιητικα) ή το βραδυ να παιζεις τα φωτα γιατι μπορει ο οποιοσδηποτε αφηρημενος να το κανει αυτο (ακομα και εσυ σε καποιον αλλο). Τουλαχιστον ζητησε συγνωμη.
-
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ @#!$$%#%^ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΑΣ ΓΤΜΠΤΠ?
-
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ @#!$$%#%^ ΤΗΣ ΛΕΑ ΓΤΜΠΤΠ?
-
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ @#!$$%#%^ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α.Ο. ΓΤΜΠΤΠ?
-
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ @#!$$%#%^ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ BOLD ΓΤΜΠΤΠ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=TL-MZgbX ... ed&search=
Δεν ταιριαζει απολυτα με τον χαρακτηρα του topic, αλλα... -
@ Σκύλε:
-
Εδω διαβαστε για ζωα με ολη την σημασια της λεξης.
'Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 29χρονου στην Αγ.Παρασκευή, τον Ιούλιο του 2007
Ένας συνοριοφύλακας, 31 ετών, που υπηρετεί στη Δίωξη Λαθρομεταναστών Αθηνών και ο αδελφός του 33 ετών, ιδιοκτήτης καφετέρειας στο Χολαργό, είναι σύμφωνα με την Aστυνομία οι δράστες της ανθρωποκτονίας με θύμα τον 29χρονο Αχιλλέα Λιόλη και του τραυματισμού του 20χρονου φίλου του Ελευθερίου Λιάπη σμηνίτη, στις 8 Ιουλίου στην πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής Αττικής.
Κίνητρο της δολοφονίας ήταν το γεγονός ότι ο Λιόλης τα Χριστούγεννα του 2006 είχε χαστουκίσει έναν από τους μικρότερους δίδυμους αδελφούς των δραστών στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας, γιατί είχαν μαλώσει για την προτεραιότητα των αυτοκινήτων τους στο δρόμο.
Τα δύο αδέλφια, που κατάγονται από τα Σφακιά της Κρήτης, αναζητούσαν από τότε τον Λιόλη, τα στοιχεία του οποίου είχαν μάθει.Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να τον βρουν, είχαν γρονθοκοπήσει έναν φίλο του και είχαν ενοχλήσει αναίτια αρκετούς άλλους.
Τον περασμένο Ιούλιο τον εντόπισαν τελικά στην πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής, όπου ο 29χρονος βρισκόταν με φίλους του, και του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή.
Ο Λιόλης και ο 20χρονος σμηνίτης που ήταν μαζί του προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά τα δύο αδέλφια τούς ακολούθησαν και ο μεν συνοριοφύλακας πυροβόλησε με το ιδιωτικό του πιστόλι και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον Λιόλη, ενώ ο αδελφός του τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιάπη.
Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και σήμερα, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ
-
Έτσι, είδατε τι κάνουν οι 'άνδρες' του σήμερα !!
Αυτά μας μαράνανε!!
Ντρέπομαι που κατάγομαι από την Κρήτη!!! -
To exw pei kai to ksanalew..... H ellada einai paradeisos..... Elate Dubaio na deite ti ginetai.... Ola ayta poy lete einai ptaismata mprosta se ayta poy ginontai edw katw....
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Αυτά μας μαράνανε!!
Ντρέπομαι που κατάγομαι από την Κρήτη!!!Η Κρήτη φταίει και οι Κρητικοί ή φταίει το Αγρίνιο και οι γύρω περιοχές για τον μαλάκα που σκότωσε τους κυνηγούς ; Το παληκάρι ήταν και πολύ άντρα και συνοριοφύλακας ( εξουσία )...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν......και ο μεν συνοριοφύλακας πυροβόλησε με το ιδιωτικό του πιστόλι και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον Λιόλη, ενώ ο αδελφός του τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιάπη.
-
Να του κόψουν τον κώλο παραδειγματικά.
Κάτι τέτοιους ψευτόμαγκες πρέπει να τους περιποιηθεί η δικαιοσύνη μια και καλή για να μάθουν οι επόμενες φουρνιές...
Αν ήταν μάγκας και όντως είχε πειραχτεί τόσο πολύ να τον χτύπαγε ή δεν ξέρω γω τι άλλο αναίμακτο που και πάλι θα ήταν αξιόποινο.
Αλλά να χτυπάς με περίστροφο κάποιο ΑΟΠΛΟ και μετά να τρέχεις να πετάξεις το όπλο και να τη βγάλεις καθαρή είναι ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ όχι μαγκιές. -
Και για ένα περιστατικό που συνέβη 7 μήνες πριν (Χριστούγεννα '06)...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν.
.....και ο μεν συνοριοφύλακας πυροβόλησε με το ιδιωτικό του πιστόλι και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον Λιόλη, ενώ ο αδελφός του τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιάπη.
Τι σημαίνει αυτό ; Εάν πάω να πάρω πιστόλι δεν πρέπει να με εξετάσουν ή να με εξετάζουν τακτικά ; Το είδα ότι είναι το ιδιωτικό του.
-
...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν.
.....και ο μεν συνοριοφύλακας πυροβόλησε με το ιδιωτικό του πιστόλι και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον Λιόλη, ενώ ο αδελφός του τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιάπη.
Τι σημαίνει αυτό ; Εάν πάω να πάρω πιστόλι δεν πρέπει να με εξετάσουν ή να με εξετάζουν τακτικά ; Το είδα ότι είναι το ιδιωτικό του.
δηλ εάν το έκανε ένας γιατρός θα παραπονιόσουν το ίδιο;
μην μένουμε στις ταμπέλες των επαγγελμάτων.
-
Αυτά μας μαράνανε!!
Ντρέπομαι που κατάγομαι από την Κρήτη!!!Η Κρήτη φταίει και οι Κρητικοί ή φταίει το Αγρίνιο και οι γύρω περιοχές για τον μαλάκα που σκότωσε τους κυνηγούς ; Το παληκάρι ήταν και πολύ άντρα και συνοριοφύλακας ( εξουσία )...Δεν μπορεί να μας χαστουκίζει τον αδερφό ο πάσα είς...Αναρωτιέμαι εάν κάνουν καμία ψυχολογική , νευρολογική εξέταση πριν δώσουν όπλο στον κάθε χούφτερμαν.
Ναι ρε φιλε, η Κρητη φταιει. Οι Κρητικοι για την ακριβεια. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακουμε για τετοιες μαλακιες απο τους κρητικους, γιατι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας? Εχω ζησει ενα χρονο στα Χανια και εχω τις χειροτερες εντυπωσεις. Τσαμπα μαγκια και γαμαμε ολο τον κοσμο αμα λαχει και μου πατησεις την παρανυχιδα. Για αυτο φορανε τις βρακες μερικοι, γιατι με παντελονια τους τρεχει η μαγκια απο τα μπατζακια?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δηλ εάν το έκανε ένας γιατρός θα παραπονιόσουν το ίδιο;
μην μένουμε στις ταμπέλες των επαγγελμάτων.
Ακριβώς το ίδιο. Το επάγγελμα το έβαλα για να δείξω ότι αισθάνεται -και καλά - εξουσία. Το θέμα του πιστολιού το αντιμετωπίζω το ίδιο ανεξάρτητα από το επάγγελμα. Το πρόβλημα με το όπλο δεν είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει ένα αλλά το πως αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει.
-
Να σε εξετασουν, ναι*. Να σε εξεταζουν τακτικα, οχι, εμενα τουλαχιστον ουτε μου εχουν πει κατι τετοιο ουτε με εχει ενοχλησει ποτε κανεις.
*και μην νομιζεις οτι ειναι τιποτα τρομερο και αναλυτικο, ενα χαρτι
Πιστοποιητικό ιατρού ειδικότητας νευρολόγου-ψυχιάτρου ή παθολόγου από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου
. Και απο παθολογο αμα λαχει
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]