-
Στο αμάξι που έχω με προβολείς ομίχλης, φοβάμαι ότι το κουμπί δεν λειτουργεί πλέον λόγω αχρησίας. Μπορεί να έχω και 3 χρόνια να το πατήσω.
-
aserf
Πολλές φορές όταν από πίσω μου έχω αυτοκίνητο με προβολάκια ομίχλης που ενοχλούν ανάβω το πίσω φως ομίχλης αλλά ποτέ μα ποτέ κανείς δεν τα έσβησε. Μάλιστα ένας μου άναβε και προβολείςΚινούμενος εντός των τειχών πάρα πολύ συχνά με scooter μου έχει τύχει πολλές φορές σε μποτιλιάρισμα, ο οδηγός του αυτοκινήτου που επόκειτο να περάσω από δίπλα να πετάει κάτω το τσιγάρο του. Σχεδόν πάντα σταματούσα και του έλεγα ότι αυτό δεν είναι σωστό ρωτώντας τον παράλληλα αν στο σπίτι του πετάει το τσιγάρο κάτω. Τις περισσότερες φορές μόνο χλευαστικά σχόλια εισέπραττα. Μετά όμως ο κύριος αυτός θα είναι ο πρώτος που θα οργίζεται και θα φωνασκεί κάθε φορά που οι σχάρες στους δρόμους βουλώνουν και φταίει το κράτος κλπ. κλπ. Πλέον έχω κουραστεί και σπάνια κάνω τέτοιου είδους παρατήρηση έχοντας πειστεί πως είναι θέμα παιδείας και δύσκολα αλλάζει η κατάσταση αυτή.
-
Μέγα ζώο σήμερα το απόγευμα (περίπου 15:15) στην Κατεχάκη, από Ηλιούπολη προς Βύρωνα. Μαγκάκι με μαύρο Ibiza με σκούρα φιμέ τζάμια και χωρίς πίσω πινακίδα έκανε σφήνες επί σφηνών χωρίς φλας. Αποκορύφωμα στην τελευταία πλατεία πριν την ανηφόρα του Καρέα, για να μην περιμένει 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα, άλλαξε λωρίδα χωρίς φλας και πέρασε στους 10 πόντους από το μπροστινό φτερό μου, παρά το συνεχές κορνάρισμα. Δεν τον άφησα και του έριξα βρισίδι επί τόπου (που δεν ξέρω αν το κατάλαβε). Δεν άντεξα, έκανα δεξιά και πήρα το 100 να καταγγείλω το τυπάκι για επικίνδυνη οδήγηση, φιμέ τζάμια και έλλειψη στοιχείων κυκλοφορίας. Αυτός είχε μείνει πίσω και με είδε που σταμάτησα και να τηλεφωνώ. Ταυτόχρονα, εγώ είδα στον καθρέφτη ότι **είχε **μπροστινή πινακίδα (ΖΜΡ-7374), άρα θα γλύτωνε το αυτόφωρο... είπα δε γ... και το κλεισα, χωρίς να μιλήσω. Η πλάκα είναι ότι το τυπάκι μαζεύτηκε, άφησε απόσταση και έκοψε τις μ..κίες επί τόπου.
Τελικά, έστριψε μαζί μου προς Βύρωνα και σκέφτηκα ότι καλά έκανα και δε μίλησα στο 100 γιατί ούτως ή άλλως δεν θα τον έβρισκαν μέσα στα στενά. Ήθελα να τον πετύχουν παρακάτω στην Κατεχάκη να κάνει σφήνες χωρίς πινακίδες και με τα φιμέ και να τον συστήσουν στον Αμπντούλ...
-
τις τελευταιες μερες (μαλλον νυχτες),πετυχαινω πολυ κοσμο με μηχανακια και αυτοκινητα με σβηστα φωτα.
τους το λεω και οι αντιδρασεις ειναι ποικιλες.
σημερα ενας 2τροχος με ευχαριστησε και τα αναψε κατευθειαν.
χθες ενας αλλος 2τροχος στην αρχη πηγε για τσαμπουκα ,μολις με κοιταξε λιγο καλυτερα ειπε να δειξει ανωτεροτητα και συνεχισε με σβηστα φωτα μεσα στην νυχτα τις σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα.ποιος αμοιρος θα τον μαζεψει και θα τον πληρωνει... -
Μαλακισμένε 55αρη με το βυσσινί Τέμπρα ΝΒκάτι 5860 στην Παρασκευοπούλου που κάνεις κωλοδάχτυλο έξω από το παράθυρο (αφού είδες ότι δεν θα σε ακολουθούσα), σου εύχομαι ολόψυχα να βάλεις και το άλλο πόδι στον τάφο. Α, και πιο πριν να μάθεις προτεραιότητες...
Ρε γμτ, να μη θες να νευριάσεις και να εμφανίζονται οι 'οδηγώ 30 χρόνια και δεν έχω τρακάρει ποτέ' και χωρίς να προκαλέσεις να σε βρίζουν κιόλας...
-
Μαλακισμένη με το golf 1,6 fsi με σκοτωμένη σφήκα στο αριστερό άκρο του γραφιτί πορτμπαγκάζ σου που ήσουν βόλτα με τον προστάτη σου (γκόμενο) έτσι και με ξανακλείσεις...
Είμαι στην περιφερειακή, πιάνω δεξιά για να μπω στην έξοδο για κέντρο, όλα οκ. Μπαίνω στην έξοδο, γίνονται 2 λωρίδες. Αυτή να πηγαίνει στην δεξιά με περίπου 30 χλμ, εγώ έχω καμιά 6-70. Φλας, βγαίνω στην αριστερή, επιταχύνω χαλαρά να την περάσω. Μόλις πλησιάζω στο αριστερό πίσω άκρο της, βγαίνει αριστερά και καβαλάει την μεσαία λωρίδα στέλνοντας με στις μπαριέρες. Φώτα, τπτ, συνεχίζει να την καβαλάει. Αστραπιαίο κατέβασμα δευτέρας, σανίδα και την γλυτώσαμε την στούκα. Βγαίνω μπροστά της και πιάνω την δεξιά για να στρίψω (χωρίς καμία διάθεση για συνέχεια), όταν αρχίζει να μου παίζει τα φώτα μανιωδώς. Ε, εκεί τα πήρα, πάτησα σιγά σιγά φρένο να την περιμένω να με φτάσει. ΑΛλά αυτή μάλλον τρόμαξε και σταμάτησε σχεδόν εντελώς κάπου στα 50-60 μέτρα πίσω.
ΚΟΤΑ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:rant:Μαλακισμένη με το golf 1,6 fsi με σκοτωμένη σφήκα στο αριστερό άκρο του γραφιτί πορτμπαγκάζ σου που ήσουν βόλτα με τον προστάτη σου (γκόμενο) έτσι και με ξανακλείσεις...
Είμαι στην περιφερειακή, πιάνω δεξιά για να μπω στην έξοδο για κέντρο, όλα οκ. Μπαίνω στην έξοδο, γίνονται 2 λωρίδες. Αυτή να πηγαίνει στην δεξιά με περίπου 30 χλμ, εγώ έχω καμιά 6-70. Φλας, βγαίνω στην αριστερή, επιταχύνω χαλαρά να την περάσω. Μόλις πλησιάζω στο αριστερό πίσω άκρο της, βγαίνει αριστερά και καβαλάει την μεσαία λωρίδα στέλνοντας με στις μπαριέρες. Φώτα, τπτ, συνεχίζει να την καβαλάει. Αστραπιαίο κατέβασμα δευτέρας, σανίδα και την γλυτώσαμε την στούκα. Βγαίνω μπροστά της και πιάνω την δεξιά για να στρίψω (χωρίς καμία διάθεση για συνέχεια), όταν αρχίζει να μου παίζει τα φώτα μανιωδώς. Ε, εκεί τα πήρα, πάτησα σιγά σιγά φρένο να την περιμένω να με φτάσει. ΑΛλά αυτή μάλλον τρόμαξε και σταμάτησε σχεδόν εντελώς κάπου στα 50-60 μέτρα πίσω.
ΚΟΤΑ.
Κολλητή του Χάρου θα έλεγα...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
τις τελευταιες μερες (μαλλον νυχτες),πετυχαινω πολυ κοσμο με μηχανακια και αυτοκινητα με σβηστα φωτα.
χθες ενας αλλος 2τροχος στην αρχη πηγε για τσαμπουκα ,μολις με κοιταξε λιγο καλυτερα ειπε να δειξει ανωτεροτητα και συνεχισε με σβηστα φωτα μεσα στην νυχτα τις σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα.ποιος αμοιρος θα τον μαζεψει και θα τον πληρωνει...Όντως είναι απίστευτο το κρούσμα αυτό τελευταία. Τι διάολο σαν επιδημεία εξαπλώνεται...
Κατά τις 1 παρά, άνοδος Κηφισού (προσοχή στην ώρα καθώς μετά τις 12 οι ταχύτητες των οχημάτων που κινούνται στο συγκεκριμένο δρόμο ξέρετε πως είναι τριψήφιες), στη δεξιά λωρίδα παπάκι δικάβαλο χωρίς φώτα και σε σημείο που έχει σκοτάδια (ύψος Αχαρνών-Φιλαδέλφειας)...
Φανταστείτε εγώ που ήμουν στην αριστερή (γύρω στα 120) τον αντίκρισα όταν είχα φτάσει σχεδόν πίσω του (νοητή γραμμή) και αυτός πήγαινε στο ΚΕΝΤΡΟ της δεξιάς λωρίδας... Πόσο κιλά βλακείας να κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος να βγει τέτοια ώρα στο Κηφισό χωρίς φώτα και κουβαλούσε και συνεπιβάτη στο παπί...
-
Τρία ζωάδια σήμερα:
-
Το πρώτο ζώο είναι τύπος με ασημί Chevrolet Lacetti στην Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς κέντρο, στο ύψος όπου οι 3 λωρίδες γίνονται δύο και ενώ ήταν στην δεξιά (είναι αυτή που κόβεται) χωρίς να κόψει καθόλου για να μπει πίσω μου μπαίνει στη λωρίδα ακριβώς κατά πάνω μου, φρένα απότομη τιμονιά και κόρνες εγώ (κόντεψα να πέσω σε αμάξι στην αριστερή λωρίδα) αυτός δεν έδωσε ΔΕΚΑΡΑ ούτε καν κοίταξε ούτε πάτησε φρένο ΤΠΤ. Αν δεν είχα κόψει θα είχε πέσει πάνω μου χωρίς να τον νοιάξει καθόλου. Τι στο καλό, μαστουρωμένος ήταν...;
-
Περιμένοντας από στενό χωρίς φανάρι να διασχίσω κάθετα δρόμο μιας λωρίδας, βγαίνω σιγά σιγά για να ελέγξω αν έρχεται κανείς (φορτηγό εμπόδιζς την ορατότητα) χωρίς να εμποδίζω το δρόμο βέβαια και βλέπω ένα πράσινο Accent προπροηγούμενης γενιάς να έρχεται πατημένο και με το που με βλέπει φρενάρει με πανικό, σταματάει 10 μέτρα πιο κάτω και ο οδηγός αρχίζει να με μουτζώνει και να βρίζει. Είχε και 2 παιδάκια μέσα, απορώ τι ανατροφή τους δίνει.
-
Κόκκινο swift πρώτης γενιάς κάνει σφήνες θανάτου σε δρόμο της Γλυφάδας, σε φανάρι τυχαίνει να σταματήσουμε δίπλα και βλέπω κλασσική πιθηκόφατσα κάγκουρα με ξανθιά γκόμενα δίπλα. Κατεβάζω το παράθυρο και του φωνάζω εντάξει ρε μάγκα έχεις τη γκόμενα μαζί και πρέπει να μας σκοτώσεις όλους για να κάνεις το κομμάτι σου; Μου κάνει κ@λοδάχτυλο, λέει κάτι στη γκόμενα και με το που ανάβει πράσινο το φανάρι φεύγει σπινιάροντας και προσπαθεί να με κλείσει. Φυσικά γέμισα τη 2α μου και δεν με ξαναείδε αλλά από το απόλυτα καγκούρικο στυλ του υποπτεύομαι ότι αν με είχε κλείσει για να με σταματήσει θα είχε πέσει ξύλο.
Όλα σε μια μέρα. Τελικά όσο κυκλοφορείς τόσα βλέπεις...
-
-
drdino
έτσι πήγε να με κλείσει ένας φορτηγατζής προχτές....ήμουν στην αριστερή σε παρατεταμένη στροφή. Δεξιά είχε ένα αυτοκίνητο και από πίσω το φορτηγό μεσσαίου μήκους. Την στιγμή που περνούσα από διπλα τους...ξαφνικά βλέπω τον φορτηγατζή να κάνει απότομα αριστερά. Το κόπρανο στην κάλτσα. Πατάω φρένο με όλη μου την δύναμη πάνω στην στροφή. Δεν προλάβαινα να επιταχύνω. Κορνες, απελπισμένες φωνές (ουρλιαχτά) από το παράθυρο. Καταλαβαίνει το ΖΩΟ ότι έχει αμάξι δίπλα του και το κόβει αμέσως δεξιά.
Οταν λέμε ότι είδα τις μπαριέρες να μου χαμογελούν...και την πίσω ουρά να ταλαντεύεται...
Σταμάτησα στην άκρη και τα χέρια μου έτρεμαν. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω.
Το ΖΩΟ απτόητο...συνέχισε με ένα χαιρετισμό του στυλ σόρι ρε φίλε.
Τρελοκομείο η Ελλάς! ΘΕΕ μου!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
drdinoέτσι πήγε να με κλείσει ένας φορτηγατζής προχτές....ήμουν στην αριστερή σε παρατεταμένη στροφή. Δεξιά είχε ένα αυτοκίνητο και από πίσω το φορτηγό μεσσαίου μήκους. Την στιγμή που περνούσα από διπλα τους...ξαφνικά βλέπω τον φορτηγατζή να κάνει απότομα αριστερά. Το κόπρανο στην κάλτσα. Πατάω φρένο με όλη μου την δύναμη πάνω στην στροφή. Δεν προλάβαινα να επιταχύνω. Κορνες, απελπισμένες φωνές (ουρλιαχτά) από το παράθυρο. Καταλαβαίνει το ΖΩΟ ότι έχει αμάξι δίπλα του και το κόβει αμέσως δεξιά.
Οταν λέμε ότι είδα τις μπαριέρες να μου χαμογελούν...και την πίσω ουρά να ταλαντεύεται...
Σταμάτησα στην άκρη και τα χέρια μου έτρεμαν. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω.
Το ΖΩΟ απτόητο...συνέχισε με ένα χαιρετισμό του στυλ σόρι ρε φίλε.
Τρελοκομείο η Ελλάς! ΘΕΕ μου!
Μπορεί και να έτυχε να ήσουν στην τυφλή γωνία του, αφού ζήτησε και συγνώμη πάλι καλά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
χθες ενας αλλος 2τροχος στην αρχη πηγε για τσαμπουκα ,μολις με κοιταξε λιγο καλυτερα ειπε να δειξει ανωτεροτητα και συνεχισε με σβηστα φωτα μεσα στην νυχτα τις σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα.ποιος αμοιρος θα τον μαζεψει και θα τον πληρωνει...Όντως είναι απίστευτο το κρούσμα αυτό τελευταία. Τι διάολο σαν επιδημεία εξαπλώνεται...
Κατά τις 1 παρά, άνοδος Κηφισού (προσοχή στην ώρα καθώς μετά τις 12 οι ταχύτητες των οχημάτων που κινούνται στο συγκεκριμένο δρόμο ξέρετε πως είναι τριψήφιες), στη δεξιά λωρίδα παπάκι δικάβαλο χωρίς φώτα και σε σημείο που έχει σκοτάδια (ύψος Αχαρνών-Φιλαδέλφειας)...
Φανταστείτε εγώ που ήμουν στην αριστερή (γύρω στα 120) τον αντίκρισα όταν είχα φτάσει σχεδόν πίσω του (νοητή γραμμή) και αυτός πήγαινε στο ΚΕΝΤΡΟ της δεξιάς λωρίδας... Πόσο κιλά βλακείας να κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος να βγει τέτοια ώρα στο Κηφισό χωρίς φώτα και κουβαλούσε και συνεπιβάτη στο παπί...
Οντως, εχω πετυχει παρα πολλους, ειδικα με Σπατανεϊκα αμαξια, να εχουν βραδιατικα μονο τα μπλε καγκουροφωτακια αναμενα
Το καλυτερο ειναι να μην δωσεις ευκαιρια στον αλλο να σου απαντησει
Ποναει πολυ και θα το θυμαται για ολο το υπολοιπο βραδυΟπως λοιπον περναει διπλα σου με αντιθετη φορά, τον αρχιζεις στα μπινελικια ''Καγκουρα γυφτο αναψε τα φωτα σου ασχετε'' κτλ, αν θελεις προσθετεις και το βραβειο της ανοιχτης παλαμης, και η επιτυχια ειναι εγγυημενη
Εγω πλεον σε διαλογο με αυτα τα ζωα ΔΕΝ μπαινω
Λυπαμαι τον εαυτο μου, σορρυ -
g@μ#$!$νοι οδηγοί της Κυριακής!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
g@μ#$!$νοι οδηγοί της Κυριακής!Mονο οδηγοί της Κυριακής τις αλλες μερες ειναι ολοι οκ ?????????
-
Αττικη οδος παω αεροδρομιο μπροστα BMW 330ι ταχυτητα 140 περιπου
ξαφνικα ανοίγει το παραθυρο οα λαλακας και πεταει σακουλα απο
G....... που ΕΤΡΩΓΕ ο βλακας και μου ερχεται στο παρπριζ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τρομαξα οπως ειναι φυσικο ειχα και τα παιδια μεσα........
Κορνες φωτα τπτ ο λαλακας στον πλανητη του δεν καταλάβαινε τπτ
παω διπλα του τον κλεινω και σταματαει μετα τα σχετικα πινελικια
μου λεει το εξωφρενικο.....ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ
ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φρικαρω τελειως τι λεει το ατομο λεω απο μεσα μου.....Η Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kostast1 έγραψε:
Mονο οδηγοί της Κυριακής τις αλλες μερες ειναι ολοι οκ ?????????
Οι της Κυριακής είναι ειδική συνωμοταξία...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Mονο οδηγοί της Κυριακής τις αλλες μερες ειναι ολοι οκ ?????????
Οι της Κυριακής είναι ειδική συνωμοταξία...
Που να τους δειτε οταν βγαινουν εκτος αττικης
-
ζωο χθες στην θηβων στο περιστερι με πουλμαν παραξενο χωρις τζαμια(σαν μερικα που μεταφερουν αλογα αλλα και παλι δεν ηταν τετοιο)
και οπως ειμαι δεξια του ανοιγει το παραθυρο και πεταει 2 μπουκαλακια νερου μικρα.δεν πεσανε πανω μου τα πηρα στο κρανιο τον πλησιαζω και τον κοιταω με εντονο υφος και εφυγα.
-
ζώο και ο κυριος στο Χολαργό, που άφησε το αυτοκινητο με αλάρμ για να πάρει κατι απο το περιπτερο στην έξοδο του παραδρομου προς Μεσογειων
Τον περιμεναμε κανα 5αρι αυτοκινητα να φυγει για να βγουμε Μεσογείων και ουτε συγγνωμη δεν ζήτησε.. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ζώο και ο κυριος στο Χολαργό, που άφησε το αυτοκινητο με αλάρμ για να πάρει κατι απο το περιπτερο στην έξοδο του παραδρομου προς Μεσογειων
Τον περιμεναμε κανα 5αρι αυτοκινητα να φυγει για να βγουμε Μεσογείων και ουτε συγγνωμη δεν ζήτησε..Πολλά ζητάς και εσύ...
Το καλοκαίρι, απόγευμα στην άνοδο της Περικλέους στο Χολαργό, έξω από τον ΑΒ... Μπροστά μου ένα γαλάζιο Jazz και ένας 60-65άρης με την γυναίκα του. Το ακινητοποιεί εντελώς (χωρίς αλάρμ) και έχει φρακάρει όλο το δρόμο συν την είσοδο-έξοδο του πάρκινγκ του ΑΒ, αλλά δεν το έβαλε πιο δεξιά ώστε να χωράει να περάσει άλλο αυτοκίνητο. Ακριβώς πίσω του εγώ (με έχει πάει καροτσάκι από τη Μεσογείων μέχρι εκεί πάνω). Ο τύπος τραβάει χειρόφρενο και περιμένω την κυράτσα του να κατέβει από το αυτοκίνητο να πάει σουπερ μάρκετ. Περνάει κανά λεπτό τίποτα! Τον βλέπω λοιπόν να ψάχνει και να μετράει εκείνη την ώρα χρήματα να της δώσει! Πίσω έχει δημιουργηθεί ουρά αρκετών αυτοκινήτων. Του πατάω κόρνα τίποτα. Εκεί αρχίζω και φορτώνω άσχημα... Με τα πολλά ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού κατεβαίνει με αργές κινήσεις η γυναίκα του.. Ε δεν κρατήθηκα κόρνα και ο πρώτος εξάψαλμος. Κατεβαίνει η γυναίκα του και όπως ξεκινάει πάει σαν κότα. Ε τότε άκουσε τα καντήλια της ζωής του. Σταματάει στην επόμενη διασταύρωση να ζητήσει τα ρέστα και τον έκανα τόσο ρεζίλι που γελάγανε μαζί του όλοι όσοι ήταν στο σημείο. Του ριξα και το φάσκελο και ησύχασε. ΖΩΑ... Το ξαναθυμήθηκα και συγχύστηκα πάλι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]