-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πράγματι, πολύ κομψή τοποθέτηση. Βρετανικό τακτ!Επειδή δεν έχω διαβάσει ούτε σελίδα από τα πρακτικά της δίκης της FIA, μπορεί κάποιος από εκείνους που το έχουν κάνει να μου μεταφέρει το ακριβές απόσπασμα όπου ο Dennis καταθέτει για τον εκβιασμό του Alonso;
@νδρέας
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει αναφερθεί η λέξη 'blackmail' στις καταθέσεις. Μόνο από τα συμφραζόμενα και τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους τα ξέρουμε. Νομίζω ο Haug είχε κάνει κάτι πιό αιχμηρές δηλώσεις, αλλά τρέχα γύρευε.
Τον είχαν ρωτήσει πάντως τον Alonso ευθέως και είχε αρνηθεί να απαντήσει. Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό, απλά το αναφέρω. -
Α... καλά τότε... κατάλαβα...
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Α... καλά τότε... κατάλαβα...@νδρέας
http://www.autosport.com/news/report.php/id/62396
[snip]
Speaking on ITV today, Mosley said: 'On the morning of the Hungarian Grand Prix, Ron rang me and he said, 'I've just had Alonso in the motorhome and he says he's got information and he's threatening to give it to the Federation.'
[snip] -
-
Ripper για να το κλεισουμε:
Για rookie συμφωνουμε οτι ο lh ειναι εντυπωσιακος.
Για οδηγος γενικοτερα (συγκρινοντας τον με τους αλλους και αφηνοντας το rookie στην ακρη) με το αμαξι που εχει δεν ειναι εντυπωσιακος ή κορυφαιος αλλα πολυ καλος.Πολλοι μπερδευουν το πρωτο με το δευτερο.
Αν γινει κορυφαιος θα το δουμε, βεβαια τυχον φυγη του Alonso σιγουρα θα βοηθησει το ιματζ του
-
έχετε παρατηρήσει οτι οι σχέσεις του Κίμι με τον Αλόνσο είναι σχετικά καλές? 2 φορές στο βάθρο χαμογελάκια και αγκαλίστσες
αν έρθει στη Ferrari φυσικά θα τον υποστηρίξουμε μιας και θα είναι στην ομάδα, όμως καλή δεν είναι και η μακλάρεν?μείνει εκεί αγόρι!
-
Γνωμη μου ειναι (τελειως προσωπικη) οτι ο Κιμι ειναι ο μονος οδηγος που σεβεται ο Αλονσο!!Αυτη την αισθηση εχω..Μακαρι να γινουν διδυμο..
-
ρε παιδιά δεν ξέρω κατά πόσον δύο άριστοι οδηγοί μπορούν να γίνουν καλό δίδυμο.
η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να φαίνεται καθαρά ποιός είναι το 1 και ποιός το 2.
μπορεί και να βγεί το συγκεκριμένο στύλ αλλά δύσκολο το βλέπω.
-
Ο κίμις φαίνεται πολύ ήπιος γενικά.
Πάντως καλό είναι να υπάρχει και ένας τσαμπουκάς στην ομάδα.
π.χ. Αλόνσο στη Φερράρι φέτος (αν ήταν) Με αυτή την αξιοπιστία σας αφήνω και φεύγω κτλ κάτι παραπάνω θα γινόταν.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Δε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν εκβίασε τον Dennis επειδή το έγραψε μια Ιταλική φυλλάδα. Θα δούμε τι θα γίνει τελικά, αλλά μέχρι να φύγει ο Αλονσο από την ομάδα και μέχρι να κάνει και καμια πιο κατατοπιστική δήλωση ο Dennis, προσωπικά τίποτα δεν μου λέει ότι όλον αυτόν τον καιρό ο Ισπανός όχι απλά δεν εκβιάζει τον τεχνικό διευθυντή του αλλά - παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει με την ομάδα - εκτελεί άψογα τον ρόλο που του έχει επιβάλει ο Dennis σχετικά με το Stepneygate.Υπάρχει κανένας που είναι σίγουρος ότι ο Fernando κατέθεσε όλα αυτά τα sms χωρίς τις ευλογίες του Ron?
@νδρέας
Nαι, κοίτα, ο Ron πήρε τηλεφωνο τη FIA και είπε για πλάκα πως ο Αλόνσο τον εκβίασε με κάτι emails.
Το τι γέλια κάνανε ο Haug και ο Ojjeh όταν υπογράφανε τις επιταγές των $50m δε λέγεται!
Και το συμβούλιο στα κεντρικά της Mercedes είμαι σίγουρος πως κατουριότανε στα γέλια με τους αδαείς του WMSC, που κάποια στιγμή τους πέρασε από το μυαλό πως ο δύο φορές ΠΠ έκανε κάτι λάθος.
Μας έχουν πιάσει ΟΛΟΥΣ κορόιδα, εκτός από σένα βεβαίως.
Τα κομμάτια του παζλ κολάνε τέλεια μεταξύ τους και βγαίνει επιτέλους νόημα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@greoΤα καλά και συμφέροντα. Όσα υποστηρίζω εγώ είναι παραμύθια των Άγγλων (όπως π.χ. ότι ο Αλόνσο εκβίασε τον Ντένις), όσα εσύ είναι η ανυπέρβλητη αληθεια (όπως π.χ. ότι 'Δεν υπαρχει ουτε μια στο δις περιπτωση να μην ειχε διαβεβαιωση ο Αλονσο οτι θα μπορει να κυνηγησει το πρωταθλημα' και ότι για τον ο Αλόνσο 'Το θεμα ειναι οτι ηταν Νο2. Οσοι εχουν ματια το βλεπουν ').
Αυτό που βλέπουν τα δικά μου μάτια είναι πως ο Αλόνσο τον ήπιε εντός πίστας από έναν ρούκι και η αντίδρασή του είναι να κατηγορεί τους πάντες πλην του εαυτού του. Και να μυξοκλαίει ότι μια του παίρνουν τα data, μια ότι αγαπάνε πιο πολύ τον Χάμιλτον από αυτόν και μια ότι έφερε στη ΜακΛάρεν μισό σεκ στο γύρο!
Δεν ειναι κακό να δινουμε και λιγο βαση στα γεγονοτα. Απο τη στιγμη που ο Αλονσο διαμαρτυρηθηκε για τα data, μπορεις να μου πεις ΕΝΑΝ αγωνα που να ηταν ο Χαμιλτον ταχυτερος; ΕΝΑΝ; Συμπτωση κι αυτη; Πολλες συμπτωσεις σε βαρος της αθωας περιστεράς Ρον ρε αδερφακι μου! Δε λεει τον Καρολο αφου τα εχει καλα με το παλατι να τον παρει στο Αγιο Ορος καμια φορα να τον ξορκισει ο γεροντας του Λιακοπουλου.
Επισης αν πιστευεις οτι ενας 2 φορες ΠΠ υπογραφει οτι χαρτι του δινει ενας πονηρουλης Εγγλεζος, χωρις να εξασφαλιζεται η θεση του στην ομαδα, τι να πω!!!ΤΕΛΟΣ σε αριθμο αγωνων που ο Χαμιλτον ηταν μπροστα απο τον Αλονσο δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι υπερεχει. Με το ζορι να τους κανουμε 4.
ΑΡΑ μετρας τους βαθμους. ΑΡΑ τοσα χρονια που κατηγορεις τους φαν του Σουμι επειδη κρινουν απο τις βαθμολογιες λες αρλουμπες. Αποφασισε... -
Μας λες λοιπόν πως ο ΡΟΥΚΙ Χάμιλτον ήταν ταχύτερος του ΔΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Αλόνσο, επεδή ετρεχε με τα data του Αλόνσο. Έτρεχαν δλδ και οι δυο με τα ΙΔΙΑ data. Και το θεωρείς κολακευτικό αυτό για τον Αλόνσο;
Επίσης, επειδή (όπως κι εγώ) δεν έχεις δει κανένα συμβόλαιο, σταμάτα επιτέλους να βαφτίζεις γεγονότα τις ΕΙΚΑΣΙΕΣ σου. Εκτός αν το έχεις όντως πιστέψει πως οι δικές σου εικασίες είναι γεγονότα, ενώ των άλλων είναι όχι μόνο εικασίες αλλά και παραμύθια εμφυτευμένα στα μυαλά τους από τις διαβολικές φυλλάδες των Εγγλέζων!
Για τα νούμερα, από τη πόλη έρχομαι και στη κορυφή κανέλα. Η κριτική μου στα νούμερα του ΜΣ συγκριτικά με συγκεκριμένους οδηγούς, ήταν και παραμένει διότι 1. δεν έτρεξε ποτέ στα ίσα με δυνατό ομόσταυλο και 2. ο μόνος σοβαρός του αντίπαλος ήταν ο Χάκινεν, κι αυτός έφυγε νωρίτερα από το σπορ. Στον Χάμιλτον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ούτε το 1 ούτε το 2! Συν ότι ο Χαμιλτον είναι ΡΟΥΚΙ και σ'αρέσει δεν σ'αρέσει ο ΡΟΥΚΙ έχει ξεβρακώσει τον πολυαγαπημένο σου, κλαψογκρινιάρη ΔΙΣ και μάλιστα ως ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ!
Όσο για τον Ντένις, ήθελε να πάει στο Άγιο Όρος αλλά έφαγε πόρτα επειδή έχει εγκαταστθεί εκεί ο Μπρον, με συνχές επισκέψεις του Τοντ, και άσκησαν βέτο να μην πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί ο Ντένις. Λέγεται όμως ότι έχει βάλει τον Λιακόπουλο να μιλήσει στον γέροντα, μπας και τελικά μπει στη ζούλα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΑΡΑ τοσα χρονια που κατηγορεις τους φαν του Σουμι επειδη κρινουν απο τις βαθμολογιες λες αρλουμπες.Με αφορμή αυτό...
Πότε ακριβώς ο Schumi ΔΕΝ έτρεξε για τη νίκη? Ο άνθρωπος που ακόμα και στους τελευταίους αγώνες κάθε σαιζόν έτρεχε για να βγει πρώτος? Ο άνθρωπος που έκανε fastest lap στον (προ)τελευταίο γύρο της καρριέρας του?
Αν μη τί άλλω αυτός τουλάχιστον και είχε περισσότερους βαθμούς και ήταν και ο πιό γρήγορος. Μόνο ο Hakkinen μπόρεσε να σταθεί δίπλα του από άποψη 'απόλυτης ταχύτητας'.Ο κατεξοχήν βαθμοθηράκος-τσούκου-τσούκου ήταν ο Alonso, ειδικά το 2006. Τώρα που κυνηγάει, όμως, και δεν κυνηγιέται, έχει ζοριστεί και βλέπει ότι πρέπει να βγει μπροστά. Γι'αυτό κι έχει αποδώσει στους τελευταίους αγώνες.
-
Καλα Mig μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος!!!Οντως ο Χαμιλτον ξαφνιασε τον Αλονσο με την ταχυτητα του αλλα δεν τον ξεβρακωσε κιολας!!Να χουμε και ενα μετρο δλδ στα γραπτα μας..Και εκφρασεις του στυλ κλαψογκρινιαρης δειχνουν εμπαθεια..
Και στην Μακλαρεν ο Αλονσο ειναι πιο ρουκι σε σχεση με τον πολυαγαπημενο της ομαδας Λουη!!παιζει και αυτο τον ρολο του!!
Δες πως οδηγουσε το 06 ο Ισπανος και δες πως οδηγαει τωρα...για το στυλ λεω... -
Για κάτσε ρε Phaethon γιατί μας τρελάνεις. Δεν ήταν βαθμοθηράκος ο Σούμι;;;; Δηλαδή οι δυο Αυστρίες δεν σου φτάνουν;
-
Phaethon , κοψε τα παραμυθια ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλα Mig μην εισαι τοσο ισοπεδωτικος!!!Οντως ο Χαμιλτον ξαφνιασε τον Αλονσο με την ταχυτητα του αλλα δεν τον ξεβρακωσε κιολας!!Να χουμε και ενα μετρο δλδ στα γραπτα μας..Και εκφρασεις του στυλ κλαψογκρινιαρης δειχνουν εμπαθεια..Μα δεν το έκρυψα ότι τον αντιπαθώ τον κοντό, από τότε που ήταν στη Ρενό μάλιστα! Άσχετα από αυτό, για μένα ξεβράκωμα είναι αυτό που έχει υποστεί φέτος από τον Χάμιλτον, ακόμα κι αν καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα στο τέλος. Είναι δις κι ο άλλος ρούκι... και οδηγούν το ίδιο μονοθέσιο (και σύμφωνα με τον κοντό και τον greo με τα ίδια data ο δις ήταν πιο αργός )
Και στην Μακλαρεν ο Αλονσο ειναι πιο ρουκι σε σχεση με τον πολυαγαπημενο της ομαδας Λουη!!παιζει και αυτο τον ρολο του!!
Δες πως οδηγουσε το 06 ο Ισπανος και δες πως οδηγαει τωρα...για το στυλ λεω...Ρε συ Geo έλεος (κι εσύ τέκνο Βρούτε; )
Βάζουμε στη ζυγαριά τη μεταγραφή του δις παγκόσμιου σερί σε άλλη ομάδα με το ντεμπούτο ενός άλλου στη Formula1;;; -
Η ικανοτητα ενος να πηγαινει γρηγορα ενα μονοθεσιο ειναι ενα καπελο.
Επειδη ομως ο αγωνας εχει 3 ημερες, στο τελος νικητης βγαινει αυτος που μπορει να αξιοποιησει ετσι τις 2 πρωτες ημερες, ωστε να φερει το μονοθεσιο του να κανει τον ταχυτερο γυρο.Καλη η απολυτη ταχυτητα, αλλα αν δε συνοδευεται και απο καλη κατανοηση του τι συμβαινει σ'αυτο το ρημαδι το τουτου, τοτε τα αποτελεσματα σε βαθος χρονου δεν ερχονται, βλεπε Κιμι.
Τωρα περι ξεβρακωματος, αν παρει ο Αλονσο το πρωταθλημα, το πηρε και τερμα. Τα αλλα ειναι παραμυθια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η ικανοτητα ενος να πηγαινει γρηγορα ενα μονοθεσιο ειναι ενα καπελο.
Επειδη ομως ο αγωνας εχει 3 ημερες, στο τελος νικητης βγαινει αυτος που μπορει να αξιοποιησει ετσι τις 2 πρωτες ημερες, ωστε να φερει το μονοθεσιο του να κανει τον ταχυτερο γυρο.Καλη η απολυτη ταχυτητα, αλλα αν δε συνοδευεται και απο καλη κατανοηση του τι συμβαινει σ'αυτο το ρημαδι το τουτου, τοτε τα αποτελεσματα σε βαθος χρονου δεν ερχονται, βλεπε Κιμι.
Τωρα περι ξεβρακωματος, αν παρει ο Αλονσο το πρωταθλημα, το πηρε και τερμα. Τα αλλα ειναι παραμυθια
Α, τελικά μετράνε οι βαθμοί ή όχι; Για να ξέρουμε!
F1 Διάφορα νέα - Σεπτέμβριος 2007