-
Δουλέυοντας το πρωί, έχω απογοητευτεί από το γεγονός ότι στην Αθήνα ισχύει ένα περίεργο καθεστώς με τα βενζινάδικα όσον αφορά τα πληντύρια τους... Είναι δυνατόν να κλείνουν ρε παιδιά στις 7 το απόγευμα??
Για αυτό ρωτάω για πληντύρια στην περιοχή Βόρειων, Ανατολικών προαστείων ή και κέντρο που να είναι ανοιχτά 24ωρο ή έστω και μετά τις 7. Θετικές εμπειρίες δεκτές φυσικά και αν είναι δυνατόν να είναι ταχύτατοι όσον αφορά εσωτερικό, εξωτερικό καθαρισμό (πόση ώρα?)..
Ακόμη θα με ενδιέφερε αν υπάρχει κάποιο πληντύριο που να έχει κάποια ειδική μεταχείριση το αυτοκίνητο (πλύσιμο στο χέρι πχ) και να μπορώ να κάτσω εγώ σε καφετέρια που ενδεχομένως έχει (μη κάθομαι από πάνω επι 15-20 λεπτά).. Όλα αυτά φυσικά και μετά τις 7
Επίσης αν γνωρίζει κανείς γιατί κλείνουν στις 7...
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Επίσης αν γνωρίζει κανείς γιατί κλείνουν στις 7...Ευχαριστώ
Μου είχαν πει ότι είναι λόγω του θορύβου του πιεστικού.
Αυτό το έμαθα ένα άδοξο βράδυ που πήγα να πάρω το αμάξι για να πάω βόλτα και το βρήκα ΤΡΕΛΑ χεσμένο, σε βαθμό που ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορήσω (να 'ναι καλά ο αδερφός μου που το έβαλε κάτω από τη 'χέστρα').
Τελικά όλοι μου είπαν ότι έχουν κλείσει λόγω θορύβου και κατέληξα να πάρω το αμάξι του αδερφού μου.
-
Επίσης αν γνωρίζει κανείς γιατί κλείνουν στις 7...Ευχαριστώ
Μου είχαν πει ότι είναι λόγω του θορύβου του πιεστικού.
Αυτό το έμαθα ένα άδοξο βράδυ που πήγα να πάρω το αμάξι για να πάω βόλτα και το βρήκα ΤΡΕΛΑ χεσμένο, σε βαθμό που ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορήσω (να 'ναι καλά ο αδερφός μου που το έβαλε κάτω από τη 'χέστρα').
Τελικά όλοι μου είπαν ότι έχουν κλείσει λόγω θορύβου και κατέληξα να πάρω το αμάξι του αδερφού μου.
-
Στη Θεσσαλονικη υπαρχει το washpark. Αθηνα...δεν ξερω. Λογικα θα υπαρχει κατι αντιστοιχο...
-
Στη Θεσσαλονικη υπαρχει το washpark. Αθηνα...δεν ξερω. Λογικα θα υπαρχει κατι αντιστοιχο...
-
είναι σοβαροί? πόσο θόρυβο κάνει? οκ σε αυτά που είναι κάτω από πολυκατοικίες κλπ, αλλά άλλα βενζινάδικα που είναι σε δρόμους όπως η κηφισίας, το πιεστικό που ακούνε οι κάτοικοι μας πείραξαν;
-
είναι σοβαροί? πόσο θόρυβο κάνει? οκ σε αυτά που είναι κάτω από πολυκατοικίες κλπ, αλλά άλλα βενζινάδικα που είναι σε δρόμους όπως η κηφισίας, το πιεστικό που ακούνε οι κάτοικοι μας πείραξαν;
-
είναι σοβαροί? πόσο θόρυβο κάνει? οκ σε αυτά που είναι κάτω από πολυκατοικίες κλπ, αλλά άλλα βενζινάδικα που είναι σε δρόμους όπως η κηφισίας, το πιεστικό που ακούνε οι κάτοικοι μας πείραξαν;Υπάρχουν κανόνες λειτουργείας των πλυντηρίων ανάλογα με το που
βρίσκονται. Αλλά δεν 'πατάνε' σ'αυτούς και κλείνουν, απλά δεν
γουστάρουν νερά και κρύα το βράδυΕίπατε για πλυντήρια και βρέχει καταρακτωδώς
-
είναι σοβαροί? πόσο θόρυβο κάνει? οκ σε αυτά που είναι κάτω από πολυκατοικίες κλπ, αλλά άλλα βενζινάδικα που είναι σε δρόμους όπως η κηφισίας, το πιεστικό που ακούνε οι κάτοικοι μας πείραξαν;Υπάρχουν κανόνες λειτουργείας των πλυντηρίων ανάλογα με το που
βρίσκονται. Αλλά δεν 'πατάνε' σ'αυτούς και κλείνουν, απλά δεν
γουστάρουν νερά και κρύα το βράδυΕίπατε για πλυντήρια και βρέχει καταρακτωδώς
-
είναι σοβαροί? πόσο θόρυβο κάνει? οκ σε αυτά που είναι κάτω από πολυκατοικίες κλπ, αλλά άλλα βενζινάδικα που είναι σε δρόμους όπως η κηφισίας, το πιεστικό που ακούνε οι κάτοικοι μας πείραξαν;Και ομως κανει, και εινιαι πολυ εκνυερετικο, ΔΕΝ χρειαζεται να ειναι ΚΑΤΩ απο την πολυκατοικια, αρκει και στον επανω δρομο
Αποψη μου (καλα κανουν και κλεινουν) ας σκεφτομαστε και τους γυρω
-
είναι σοβαροί? πόσο θόρυβο κάνει? οκ σε αυτά που είναι κάτω από πολυκατοικίες κλπ, αλλά άλλα βενζινάδικα που είναι σε δρόμους όπως η κηφισίας, το πιεστικό που ακούνε οι κάτοικοι μας πείραξαν;Και ομως κανει, και εινιαι πολυ εκνυερετικο, ΔΕΝ χρειαζεται να ειναι ΚΑΤΩ απο την πολυκατοικια, αρκει και στον επανω δρομο
Αποψη μου (καλα κανουν και κλεινουν) ας σκεφτομαστε και τους γυρω
-
Στην Άνοιξη, λίγο πριν τον Άγιο Στέφανο, επί της Θησέως, έχει στο αριστερό σου χέρι ένα washpark που είναι μέχρι τις 8 ανοιχτό. Όσες φορές το έχω πάει για πλύσιμο εκεί το αυτοκίνητο δεν είχα παράπονο, και γρήγορα το πλύνανε, και καλά, και οικονομικά (10Ε μέσα - έξω).
-
Στην Άνοιξη, λίγο πριν τον Άγιο Στέφανο, επί της Θησέως, έχει στο αριστερό σου χέρι ένα washpark που είναι μέχρι τις 8 ανοιχτό. Όσες φορές το έχω πάει για πλύσιμο εκεί το αυτοκίνητο δεν είχα παράπονο, και γρήγορα το πλύνανε, και καλά, και οικονομικά (10Ε μέσα - έξω).
-
Παιδιά.... να διορθώσουμε την λέξη ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ σε ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ στο τίτλο
-
Παιδιά.... να διορθώσουμε την λέξη ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ σε ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ στο τίτλο
-
Επίσης 2 car wash που βρίσκονται επί της Χαλανδρίου-Αγ.Παρασκευής πρέπει να είναι μέχρι τις 8 το βράδυ (ίσως και αργότερα) καθώς δεν έχουν σπίτια σε μικρή απόσταση και είναι σε κεντρικό δρόμο.
-
Επίσης 2 car wash που βρίσκονται επί της Χαλανδρίου-Αγ.Παρασκευής πρέπει να είναι μέχρι τις 8 το βράδυ (ίσως και αργότερα) καθώς δεν έχουν σπίτια σε μικρή απόσταση και είναι σε κεντρικό δρόμο.
-
Βασίλη, έχω δει να σπάνε 3 καθρέπτες (άλλων αυτοκινήτων) σε car wash και μου έχουν βγάλει από την θέση του τον ουρανό!!!
Τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Στην περιοχή Χαλανδρίου υπάρχει η ΕΚΟ του Σκαλτσά που πλένει και στο χέρι (13
-
Ποτέ δεν τα πηγαίνω σε πλυντήριο. Είχα πάει μια φορά σε τέτοιο πλυντήριο με ένα φίλο μου, και τρομάξαμε όπως χτυπούσαν οι βούρτσες και πανιά πάνω στις λαμαρίνες. Και ναι του γύρισαν τον ένα καθρέφτη ανάποδα όπως περνούσε μέσα από αυτά (ευτυχώς χωρίς ζημιά)!
Τα δικά μου αυτοκίνητα τα πλένω πάντα ο ίδιος με μαλακό σφουγγάρι και ειδικό σαμπουάν που εμπιστεύομαι. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην εμφανίζονται γραμμές (οι λεγόμενες 'αράχνες') στο χρώμα.
Ο αδερφός μου τα δικά του τα πηγαίνει σε βενζινάδικο που γνωρίζουμε τον ιδιοκτήτη, και το πλύσιμο πάντα στο χέρι.
-
Κατεβαίνοντας το Ποτάμι , περνάς το Allou Fun Park και κόβεις δεξιά για Νίκαια. Υπάρχει φανάρι , το περνάς και στο επόμενο κόψιμο του δρόμου ( περίπου στα 100 μέτρα) κάνεις αναστροφή και καπάκι δεξιά που υπάρχει σήμα για shell ( δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι Shell , αλλά δεν υπάρχει άλλο βενζινάδικο εκεί) . Το πλυντήριο λειτουργει 24/24 -7/7 γιορτές και αργίες.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ