Ο χρήστης Spike έγραψε:
Οχι φυσικά αλλά δεν ξεκίνησε ούτε από Μinardi oύτε από Williams...έχει μονοθέσιο ετοιμοπόλεμο και είναι σε ομάδα που δεν τηρεί πρακτικές Φεράρι.
Ολα αυτά συν το ταλέντο μετρήσανε.
Αλλωστε τα media και οι funs βιάστηκαν να τον βαφτίσουν παγκόσμιο, γιο του Σουμάχερ και ανήψι του Σένα.
Σαφέστατα κι είχε την τύχη να ξεκινήσει σε καλό αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει πετάξει ούτε σταγόνα του ποτηριού που του δώσανε από το παράθυρο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για έναν υποψήφιο πρωταθλητή (για φέτος ή για το μέλλον).
Το ταλέντο είναι ιδιαίτερο και το στυλ οδήγησης ακόμα πιό ιδιαίτερο. Είναι αυτή τη στιγμή μακράν ο αγαπημένος μου οδηγός για Onboard πλάνα και σίγουρα μας έχει αναγκάσει κάθε φορά να ψάχνουμε να δούμε τί κάνει στην πίστα. Είναι χαρακτηριστικό προσόν των μεγάλης κλάσης οδηγών να τραβάνε την προσοχή πάνω τους, να μην περνάνε απαρατήρητοι.
Προσωπικά των media τα βαφτίσια τα έχω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το ίδιο έκανα και στην περίπτωση του Montoya, που από την αρχή επέμενα ότι όλα ήταν θέμα marketing. (Φυσικά δεν είδα πουθενά αυτούς που κάποτε προσκυνούσαν τον αφράτο Κολομβιανό να παραδεχθούν το λάθος τους... εγώ από την άλλη συνεχίζω να χαμογελάω κάθε φορά που τον βλέπω να τσακώνεται με κάποιον στο nascar )
Το ίδιο συνεχίζω να κάνω και στην περίπτωση του Raikkonen (τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό, αλλά όχι 'κατηγορίας' Schumacher), με ακόμα περισσότερο κοινό με διαφορετική γνώμη. Όλα σε βάθος χρόνου φαίνονται...
Αν ο Lewis αποδειχθεί φλούδα, είμαι έτοιμος να πω ότι έσφαλα. Μην το περιμένετε, όμως, από τους Άγγλους, εκτός κι αν βρουν νέο είδωλο!