-
Τυπος διπλοπαρκαρε αφηνοντας τηλεφωνο και οταν τον πηραν τηλ για να το παρει και ηρθε (ειχε αφησει σημειωμα) του ειπαν οτι δεν ειναι κατασταση αυτη και οτι θα επρεπε να ειχαν παρει την αστυνομια κατευθειαν να του κοψει κληση, αρχισε να ωρυεται και να απειλει, να λεει οτι αυτα επρεπε να τα λενε στα γαιδουρια και οχι σε αυτον (γιατι αυτος αφησε σημειωμα) και 'ολοι το κανουν αυτο, στην Αθηνα ζειτε, ΠΟΥ ζειτε???' και αλλα τετοια πανεμορφα.
Διασκεδαστικοτατος μαλακας για να τον βλεπεις, αν δε σου τυχει εσενα και του σπασεις τα μουτρα.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Η επιβεβαίωση της πλήρους αδιαφορίας του 99,9% των ψηφοφόρων σε πάσης φύσεως έντυπα που σου «κολλάνε» με το έτσι θέλω στη μούρη είτε οδηγείς είτε είσαι πεζός. Απλά σαν να μην υπάρχουν…
Δεκτόν, αλλά υπάρχουν, και μπορεί πίσω τους στην χειρότερη να υπάρχει παιδί. Εδώ ενοχλούν οι αντανακλάσεις από οτιδήποτε μη-μαύρο πάνω στο ταμπλό. Πόσο μάλλον το να κινείσαι με το Α4 στη μούρη, ΕΙΔΙΚΑ αν αντι για παρ-μπριζ έχεις φινιστρίνι τύπου wrangler.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπορει να μην ξερουν να διαβαζουν ξερουν ομως να ψηφιζουν+300 (εδρες στην βουλη)
-
Ο χρήστης test έγραψε:
'ολοι το κανουν αυτο,Το σημα κατατεθεν του νεοελληνα
Αμα κανει μια φουστια, παιρνει κατευθειαν το αλλοθι ''ελα μωρε, ολοι το κανουν''
Ζητω το εθνος!!!!
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Η επιβεβαίωση της πλήρους αδιαφορίας του 99,9% των ψηφοφόρων σε πάσης φύσεως έντυπα που σου «κολλάνε» με το έτσι θέλω στη μούρη είτε οδηγείς είτε είσαι πεζός. Απλά σαν να μην υπάρχουν…
Δεκτόν, αλλά υπάρχουν, και μπορεί πίσω τους στην χειρότερη να υπάρχει παιδί. Εδώ ενοχλούν οι αντανακλάσεις από οτιδήποτε μη-μαύρο πάνω στο ταμπλό. Πόσο μάλλον το να κινείσαι με το Α4 στη μούρη, ΕΙΔΙΚΑ αν αντι για παρ-μπριζ έχεις φινιστρίνι τύπου wrangler.
Το ότι έπρεπε να βγάλει το έντυπο από εκεί είναι αυτονόητο όπως επίσης αυτονόητο είναι ότι έπρεπε να το πετάξει σε καλάθι αχρήστων και όχι στο δρόμο. Όμως το σχόλιο μου δεν αναφερόταν σε αυτό αλλά στον ενοχλητικό τρόπο που μερικοί πλασάρουν τη πραμάτεια τους. Λες και είμαι υποχρεωμένος το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσω το πρωί να είναι η φάτσα του κάθε υποψήφιου που αποφάσισε ξαφνικά να θυσιαστεί για το καλό μου. Χώρια την ασύστολη σπατάλη για κωλοφυλλάδες που σε τελική ανάλυση δεν τις διαβάζει κανείς.
Και κάτι άλλο σχετικό. Ακόμη θυμάμαι τον καυγά που έκανα παλιότερα με υπάλληλο ferry που κόλλησε αυτοκόλλητο διαφημιστικό στο πίσω παρμπριζ και το οποίο δεν ξεκόλλαγε με τίποτα.. Στο τέλος αναγκάστηκε να το ξεκολλήσει αυτός.
-
Ένα ζώο χθες το βράδυ περνούσε από την οδό Δράμας στα Σεπόλια με μια κόκκινη Φεράρι και ήταν με τέρμα γκάζι, έτσι για να ακούνε όλοι το θόρυβο και να τον προσέξουν. Μπράβο παλικάρι μου!
Άλλο ζώο περνά σχεδόν καθημερινά με την Πόρσε του από την Πρωτέως στο Π. Φάληρο με τον ίδιο τρόπο. Μαρσάρει και ξεσηκώνει τον κόσμο, χτυπάνε όλοι οι συναγερμοί κλπ. Τον συγκερκιμένο τον έχω στοχοποιήσει και όποτε βρεθώ στη γειτονιά με το Νισσάν 4Χ4 της δουλειάς και τον πετύχω την έχει φάει.
Θα μου πείτε ότι γίνομαι και εγώ ζώο... Ναι αλλά στη ζούγκλα δεν μπορείς να υπερασπίσεις τον εαυτό σου διαφορετικά, οπότε ισχύει ο νόμος του ισχυρού. Αν του χώσω μια καλή και του εξηγήσω το λόγο, θα το καταλάβει πιστεύω. -
ΘΑ ηθελα να δω να πραγματοποιεις την απειλη αυτη...
-
Δηλαδή τι ακριβώς θα κάνεις; Θα πέσεις πάνω του;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή τι ακριβώς θα κάνεις; Θα πέσεις πάνω του;Ότι κάτσει, εξαρτάτε από τη στιγμή. Μπορεί να περάσει γάτα και να φρενάρω απότομα, μπορεί και να μην δω ότι φρέναρε και να πέσω πάνω του. Προτειμώ το δεύτερο, είναι πιο τίμιο!
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ότι κάτσει, εξαρτάτε από τη στιγμή. Μπορεί να περάσει γάτα και να φρενάρω απότομα, μπορεί και να μην δω ότι φρέναρε και να πέσω πάνω του. Προτειμώ το δεύτερο, είναι πιο τίμιο!
Και για ποσα χρονια θα τον πληρωνεις?
Να ενημερωσεις την τροχαια το σκεφτηκες?
-
Ότι κάτσει, εξαρτάτε από τη στιγμή. Μπορεί να περάσει γάτα και να φρενάρω απότομα, μπορεί και να μην δω ότι φρέναρε και να πέσω πάνω του. Προτειμώ το δεύτερο, είναι πιο τίμιο!
IMHO, θα γίνεις εξίσου μαλάκας με τον άλλον, που εδώ που τα λέμε, δεν κάνει και τίποτα το παράνομο..
-
Το να τρέχει και να ηχορρυπαίνει στα στενά ΕΙΝΑΙ παράνομο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
IMHO, θα γίνεις εξίσου μαλάκας με τον άλλον, που εδώ που τα λέμε, δεν κάνει και τίποτα το παράνομο..Ναι το ξέρω, αλλά όμως είναι πολύ εκνευριστικό! Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του, να του δώσει να καταλάβει αν θες ότι υπάρχουν και μεγαλύτεροι μαλάκες από αυτόν.
Ξέρεις τι είναι σε έναν δρόμο να χτυπάνε 100 συναγερμοί?
Τροχαία πότε και που να καλέσεις? Και να καλέσεις θα έρθουν? Και αν έρθουν μπορείς να αποδείξεις κάτι? -
Φυσικά παρόμοια ζώα υπάρχουν και άλλα, παπάκια με εξατμίσεις, κάγκουρες με 10 Kw ηχητικά κλπ. και οι οποίοι είναι και αυτοί πολύ ενοχλητικοί, ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τα ανοιχτά πορτοπαράθυρα, αλλά αυτός το παρακάνει γιατί χτυπούν όλοι μα όλοι οι συναγερμοι και δεν είναι ότι το κάνει μια στο τόσο, μιλάμε για σχεδόν καθημερινά και σε όλο το μήκος του δρόμου, ίσως και σε όλη τη διαδρομή του.
-
Ξέρεις τι είναι σε έναν δρόμο να χτυπάνε 100 συναγερμοί?Ξέρω γιατί το έχω ζήσει πολλές φορές, μιας και εγώ στην Αθήνα σε στενό μένο και όντως είναι πολύ εκνευριστικό αλλά αν πετύχω κάποιον να το κάνει έξω και έχω όρεξη να ασχοληθώ απλά θα του εξηγήσω το πρόβλημα, ούτε θα πέσω πάνω του ούτε τίποτα, κυρίως γιατί δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με τον κάθε μαλάκα.
Ταύρε το να τρέχει είναι παράνομο (αν πηγαίνει πάνω από 50), αλλά πώς ορίζεις την ηχορύπανση?
-
Ιδιαίτερα αν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας, οτιδήποτε ενοχλεί είναι ηχορρύπανση.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Το ότι έπρεπε να βγάλει το έντυπο από εκεί είναι αυτονόητο όπως επίσης αυτονόητο είναι ότι έπρεπε να το πετάξει σε καλάθι αχρήστων και όχι στο δρόμο. Όμως το σχόλιο μου δεν αναφερόταν σε αυτό αλλά στον ενοχλητικό τρόπο που μερικοί πλασάρουν τη πραμάτεια τους. Λες και είμαι υποχρεωμένος το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσω το πρωί να είναι η φάτσα του κάθε υποψήφιου που αποφάσισε ξαφνικά να θυσιαστεί για το καλό μου. Χώρια την ασύστολη σπατάλη για κωλοφυλλάδες που σε τελική ανάλυση δεν τις διαβάζει κανείς.
Και κάτι άλλο σχετικό. Ακόμη θυμάμαι τον καυγά που έκανα παλιότερα με υπάλληλο ferry που κόλλησε αυτοκόλλητο διαφημιστικό στο πίσω παρμπριζ και το οποίο δεν ξεκόλλαγε με τίποτα.. Στο τέλος αναγκάστηκε να το ξεκολλήσει αυτός.
Όταν πήγαινα Πάρο πέρυσι , το πρώτο πράγμα που του έιπα ήταν αυτό...Μην κολλήσεις τίποτε στο αμάξι , θα το πας για βάψιμο μετά.
-
IMHO, θα γίνεις εξίσου μαλάκας με τον άλλον, που εδώ που τα λέμε, δεν κάνει και τίποτα το παράνομο..
Ναι το ξέρω, αλλά όμως είναι πολύ εκνευριστικό! Κάποιος πρέπει να τον βάλει στη θέση του, να του δώσει να καταλάβει αν θες ότι υπάρχουν και μεγαλύτεροι μαλάκες από αυτόν.
Τροχαία πότε και που να καλέσεις? Και να καλέσεις θα έρθουν? Και αν έρθουν μπορείς να αποδείξεις κάτι?Λίγο νεράκι από το μπαλκόνι ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρω γιατί το έχω ζήσει πολλές φορές, μιας και εγώ στην Αθήνα σε στενό μένο και όντως είναι πολύ εκνευριστικό αλλά αν πετύχω κάποιον να το κάνει έξω και έχω όρεξη να ασχοληθώ απλά θα του εξηγήσω το πρόβλημα, ούτε θα πέσω πάνω του ούτε τίποτα, κυρίως γιατί δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με τον κάθε μαλάκα.
Ταύρε το να τρέχει είναι παράνομο (αν πηγαίνει πάνω από 50), αλλά πώς ορίζεις την ηχορύπανση?
την ορίζει μου φαίνεται και ο νόμος. Πάνω από 100db νομίζω.
-
Θα ηταν προτιμοτερο να τον σταματησεις στη μεση του δρομου,να αρχισεις να κορναρεις για να βγουν οι αλλοι στα μπαλκονια για να τους δειξεις ποιος ενεργοποιει τους συναγερμους των αυτοκινητων τους.
Και να του πεις οτι την αλλη φορα που θα περασει θα κατεβουν ΟΛΟΙ αυτοι κατω στο δρομο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]