-
απο τη στιγμη που υπαρχουν επικινδυνοι ανθρωποι στα εδρανα εκτος απο αχρηστοι , ο λεβεντης μου φαινεται ασφαλης επιλογη. ο ανθρωπος αντιμετωπιζει με αρκετη σοβαροτητα τα εθνικα θεματα , νταξει οταν παει στα οικονομικα ξεφευγει λιγο... αλλα ουτε επικινδυνη ιδεολογια εκφραζει ουτε επικινδυνους οπαδους εχει οπως μερικα αλλα κοινοβουλευτικα και μη κομματα.
patrinos υπαρχει youtybe με τον προεδρα στην ΕΤ1?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αίτηση πολίτη, με την οποία ζητούσε να ανακληθεί προηγούμενη απόφαση του ίδιου Τμήματος, που δεν ανακήρυξε τη Φώφη Γεννηματά υποψήφια βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, λόγω συνταγματικού κωλύματος (άρθρο 56 του Συντάγματος), απέρριψε το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Ο πολίτης υποστήριζε στην αίτησή του ότι η μη ανακήρυξη της κ. Γεννηματά «δεν έχει εφαρμογή, προκειμένου περί γυναικός, ως αιρετού μονοπρόσωπου οργάνου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού».
Ο Αρειος Πάγος, με την υπ' αριθμόν 65/2007 απόφασή του, απέρριψε την ένσταση «ως μη στηριζόμενη στο νόμο, τόσο κατά τη γραμματική όσο και κατά την τελολογική ερμηνεία της».
Πολίτη Γιώργο,
σταμάτα να λες μαλατσίες.(O Κουλούρης ήταν, σε μια απέλπιδα πράξη να κερδίσει θέση στο ψηφοδέλτιο την τελευταία στιγμη)
-
η δημοκρατική παράταξη και η δημοκρατική παράταξη...μάλιστααα
ποια ; αυτή που είχε έναν (με το έτσι θέλω) υποψήφιο για πρόεδρο της και μετά πανηγύριζανε όλοι μαζί για το 1 εκατομ. ψήφους που πήρε;
τα άλλα κόμματα τι είναι δηλ...μετεξέλιξη της χούντας;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Από τα κόμματα που θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές, ελάχιστα (τα γνωστά δύο) είναι εκείνα που έχουν τις γνώσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και το πρόγραμμα για να κυβερνήσουν (σωστά ή όχι δεν μας ενδιαφέρει εδώ) τη χώρα.
?
Κομματάκι αυθαίρετο...
Πόθεν συνάγεται κάτι τέτοιο;;;;To ότι το έχουν κάνει στο παρελθόν δεν αποτελεί πιστοποιητικό ικανότητας (οι φωτιές είναι ένα καλό παράδειγμα φερειπείν).
Συμφωνώ και γω με την απορία του Πέτρου.
Επίσης συμφωνώ με την διαπίστωση του Ηλία ότι οι 'μικροί' καίγονται να μπουν στο πάρτυ. Γι αυτό και φωνασκούν δαιμαρτυρόμενοι κατά πάντων, αρκετές φορές καμία λογική. -
Να πω εγώ; Να πω εγώ;
ΚΑΝΕΝΑ κόμμα πλην των τριών πρώτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) δεν έχει δομή και στελέχη έμπειρα και ικανά για να κυβερνήσουν. Μπορεί πολλά στελέχη να είναι καραγκιόζηδες φανατικοί, αλλά τη δουλειά (όπως συνήθως εξάλλου) την κάνουν λίγοι που κατέχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.
Δεν αρκεί να είσαι Καρατζαφεραλαβανολεβέντης για να κυβερνήσεις. Το να βρίσκεις τα στραβά είναι εύκολο, το να τα λύνεις αντέχοντας το πολιτικό κόστος ΚΑΙ αντιμετωπίζοντας/κατευνάζοντας τα αμέτρητα συγκρουόμενα συμφέροντα είναι δύσκολη υπόθεση. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να πω εγώ; Να πω εγώ;
ΚΑΝΕΝΑ κόμμα πλην των τριών πρώτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) δεν έχει δομή και στελέχη έμπειρα και ικανά για να κυβερνήσουν. Μπορεί πολλά στελέχη να είναι καραγκιόζηδες φανατικοί, αλλά τη δουλειά (όπως συνήθως εξάλλου) την κάνουν λίγοι που κατέχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία.
Δεν αρκεί να είσαι Καρατζαφεραλαβανολεβέντης για να κυβερνήσεις. Το να βρίσκεις τα στραβά είναι εύκολο, το να τα λύνεις αντέχοντας το πολιτικό κόστος ΚΑΙ αντιμετωπίζοντας/κατευνάζοντας τα αμέτρητα συγκρουόμενα συμφέροντα είναι δύσκολη υπόθεση.Άρα δεν είναι θέμα κομμάτων, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στο κομμάτι που λέγεται 'πολιτική βούληση'.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από τα κόμματα που θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές, ελάχιστα (τα γνωστά δύο) είναι εκείνα που έχουν τις γνώσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και το πρόγραμμα για να κυβερνήσουν (σωστά ή όχι δεν μας ενδιαφέρει εδώ) τη χώρα.
?
Κομματάκι αυθαίρετο...
Πόθεν συνάγεται κάτι τέτοιο;;;;To ότι το έχουν κάνει στο παρελθόν δεν αποτελεί πιστοποιητικό ικανότητας (οι φωτιές είναι ένα καλό παράδειγμα φερειπείν).
Συμφωνώ και γω με την απορία του Πέτρου.
Επίσης συμφωνώ με την διαπίστωση του Ηλία ότι οι 'μικροί' καίγονται να μπουν στο πάρτυ. Γι αυτό και φωνασκούν δαιμαρτυρόμενοι κατά πάντων, αρκετές φορές καμία λογική.ΔΕΝ μπορούν να κυβερνήσουν, για παράδειγμα άκουσα στη τηλεόραση από βουλευτή του ΚΚΕ: που θα βρούμε τα λεφτά για να αυξήσουμε τον ελάχιστο μισθό στα 1300 ευρώ; θα πάρουμε τα (υπερ)κέρδη των τραπεζών.
Δηλαδή αντί να κοιτάξουν να μειώσουν οι τράπεζες τις τοκογλυφίες και τις δημοπρασίες της περιουσίας του κοσμάκη, να συνεχίσουν τα κοράκια να αρπάζουν λεφτά για να τα μοιράζει το ΚΚΕ στους εργάτες. Ωραία λογική.
-
Απορία πρώτη...ποιός έιναι ο Κύριος αυτός και που βρηκε και ποιός του έδωσε την άδεια να χρησιμοποίησει το τηλέφωνό μου.
Ειναι ο Batman! Και αφου το βαλε σκοπο να βρει το κινητο του Magik,ηταν απλα θεμα χρονου!
Απορία δεύτερη. Εγω είμαι Βοιωτία και δεν έχω καμία σχέση με Αιτωλοακαρνανία. Αραγε έστειλε Πανελλήνια το ίδιο μήνυμα και όπου πιάσει και άν ναι πόσο κόστισε ?
Εισαι σιγουρος οτι Βοιωτια και Αιτωλοακαρνανια δεν ειναι το ιδιο πραμα?Μηπως απλα δεν εισαι καλος στην γεωγραφια?
Απορία τρίτη. Στην προσπάθεια να απαντήσω δεν αναγράφει αριθμό αλλά PELEKIS.D....με ποιό τρόπο το έκανε να το κανω κι εγω ???
Ακυρο!Δεν ειναι ο Batman! Ειναι ο Pelekys.D.Εσυ στειλτου MMS για να του την πεις!
Απορία τέταρτη.Πέλεκης είναι ή Πελέκης ή Πελεκής ??? γιατί άν ο τόνος είναι στο πρώτο ε τότε ακούγεται όμορφα.....'Πέλεκης στη Βουλή'....μ αρέσει...
Φωτια και Τσεκουρι,που ελεγε και ενας Αγιος...
Απορία πέμπτη. Τι άλλο θα σκαρφιστούνε για να μας ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ?????
Δεν ξερω,Φυλλαδια μεσα στα κουτια πιτσας?Ψηφοδελτια μεσα σε πιτογυρα?
-
Κόμμα Ελλήνων Χιουμοριστων.
(δεν έβαλα τόνο, δεν ξέρω πως κλίνεται)
-
Το τραβας μεχρι να ακουσεις το χαρακτηριστικο 'κλικ'
-
Aυτη τη στιγμη η ΝΔ προηγειτε με 4,026% του ΠΑΣΟΚ!
Οποτε παμε για αυτοδυναμια! -
Aυτη τη στιγμη η ΝΔ προηγειτε με 4,026% του ΠΑΣΟΚ!
Οποτε παμε για αυτοδυναμια! -
Ποιός το λέει αυτό;
-
O Pelekys.D
-
Με προσμετρημένα άκυρα-λευκά-δε ξέρω-δεν απαντώ
ΝΔ: 55/253 = 21,739%
ΠΑΣΟΚ: 42/253 = 16,6ΝΔ-ΠΑΣΟΚ = 5,139
Χωρίς την προσμέτρηση άκυρων, λευκών, δε ξέρω-δεν απαντώ
ΝΔ: 55/221 = 24,887
ΠΑΣΟΚ: 42 = 19,004ΝΔ-ΠΑΣΟΚ = 5,883
-
Ποιός το λέει αυτό;
η mrb!
-
Παιδια τι το ζαλιζουμε
Αφου...Ο Καραμανλης θα βγει!Το 2000 το αποτελεσμα ηταν νομικα 'αμφισβητησιμο',αλλα του πανε,κανε τον Κινεζο και θα χεις 2 4ετιες δικες σου.Λιρα 100 αυτα που σας λεω τωρα
Τι να λεμε τωρα...
-
Αν ήταν 100% σίγουρο δεν θα έδιναν 1,20 απόδοση στον Καραμανλή. Αλλιώς βάζεις όλη σου τη περιουσία ενέχυρο και ποντάρεις βγάζοντας ένα ΣΙΓΟΥΡΟ 20%
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ήταν 100% σίγουρο δεν θα έδιναν 1,20 απόδοση στον Καραμανλή. Αλλιώς βάζεις όλη σου τη περιουσία ενέχυρο και ποντάρεις βγάζοντας ένα ΣΙΓΟΥΡΟ 20%εγώ το σκέφτομαι να ποντάρω...
σίγουρα θα βγει ο Καραμανλής...
προχθές η απόδοση ήταν 1,25 κ χθες έγινε 1,20, πράγμα που σημαίνει πως εδραιώνεται η διαφορά.αλλά θα ήθελα να ποντάρω ποιος βουλευτής θεσσαλονίκης θα βγει κ σε ποια σειρά. δεν έχω δει κάποιο τέτοιο στοίχημα.
εντάξει, για απόδοση 1,2 δεν ποντάρεις... κρίμα είναι...
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Απορία τρίτη. Στην προσπάθεια να απαντήσω δεν αναγράφει αριθμό αλλά PELEKIS.D....με ποιό τρόπο το έκανε να το κανω κι εγω ???
Μπες στο http://www.sms.gr και κάνε το ίδιο.
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!