-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να αγοράσει μια απλή ( ο Θεός να τη κάνει ) F430 και μέσο του Customization να βάλει κάποια στοιχεία από Scuderia ;
Μπορείς,για παράδειγμα να βάλεις τον πίσω προφυλακτήρα με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς.Οπως και τον μπροστινό.Επίσης να αλλάξεις την εξάτμιση κ.α.
Άρα αφού ικανοποιήθηκες από την απάντηση... καλές αγορές
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην Θεσσαλονίκη πουλήθηκε την περασμένη εβδομάδα από έμπορο 430 μεταχειρισμένη από Γερμανία 40.000 ευρώ επιπλέον από την τιμή της καινούργιας.
Συγγνώμη ρε συ, αλλά με ποιά λογική έγινε αυτο?
Δεν μπορούσε να περιμένει καθόλου και προτίμησε να πάει να τα δώσει για να το έχει ετοιμοπαράδοτο???
Αλλά και έτσι να ήταν, δεν θα ήταν προτιμότερο να κατεβάσει μόνος του από την Γερμανία και να τα γλιτώσει?Εδώ έχει σήμερα 18 μήνες αναμονή.Προφανώς ο έμπορος την αγόρασε με καπέλο στην Γερμανία και έβαλε και το δικό του επιπλέον.Οταν ρώτησα γνωστό έμπορο των Β.Προαστείων της Αθήνας γιατί δεν φέρνει μερικές αφού το mobile.de έχει καμμιά 50αριά αυτοκίνητα μου απήντησε ότι όλες οι αγγελίες είναι μούφα,απλώς για να σου πάρουν προκαταβολή και όποτε σου βρούν αυτοκίνητο.Οτι βρίσκει το φέρνει αμέσως.
ουτε από Αγγλία δεν μπορεί να φέρει?
εδω σίγουρα εχει αριστεροτίμονες για πούλημα -
Νάτος, ναααάαατος ο χεράς!!!! http://www.youtube.com/watch?v=qYgZzkjM ... ed&search=
-
Outch!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
εδω σίγουρα εχει αριστεροτίμονες για πούλημαΟυυυ, με το κιλό!
Τόσες μάλιστα που δεν προλαβαίνουν οι Γερμανοί να τις ψωνίζουν!Μάλλον πλανάσαι οικτρά Δημήτρη...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μπορεί κάποιος να αγοράσει μια απλή ( ο Θεός να τη κάνει ) F430 και μέσο του Customization να βάλει κάποια στοιχεία από Scuderia ;
Μπορείς,για παράδειγμα να βάλεις τον πίσω προφυλακτήρα με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς.Οπως και τον μπροστινό.Επίσης να αλλάξεις την εξάτμιση κ.α.
Άρα αφού ικανοποιήθηκες από την απάντηση... καλές αγορές
Ευχαριστώ Μένει το αναπάντητο ερώτημα όμως ! Τι χρώμα ;
-
Για πρώτη Φερράρι το μόνο επιτρεπτό χρώμα είναι το κόκκινο σε δυο αποχρώσεις....
Μετά ό,τι θες...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
εδω σίγουρα εχει αριστεροτίμονες για πούλημαΟυυυ, με το κιλό!
Τόσες μάλιστα που δεν προλαβαίνουν οι Γερμανοί να τις ψωνίζουν!Μάλλον πλανάσαι οικτρά Δημήτρη...
μπες να δεις Τheo...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Για πρώτη Φερράρι το μόνο επιτρεπτό χρώμα είναι το κόκκινο σε δυο αποχρώσεις....Μετά ό,τι θες...
Το χόντρυνες το πράγμα
Πάντως μία Ferrari F355 πρώην συμμαθητή μου με την οποία είχα πάει (ξενέρωτη) βόλτα προ πολλών ετών ήταν ΚΙΤΡΙΝΗ και ήταν η πρώτη τους
-
Rosso Corsa λοιπόν.
-
-
Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση, έχει βγει ποτέ εργοστασιακή Ferrari με τούρμπο;
-
Η F40.
-
Και μια παλιά νομίζω η 208 GTB Turbo
Απορώ γιατί την F40 την έφτιαξαν με turbo σε χαμηλό σχετικά κυβισμό και όχι ατμοσφαιρική(απορίες που έχω σήμερα ε)
-
Άλλες εποχές.
-
Ok
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Απορώ γιατί την F40 την έφτιαξαν με turbo σε χαμηλό σχετικά κυβισμό και όχι ατμοσφαιρική(απορίες που έχω σήμερα ε)
Γιατί κάποτε χρησιμοποιούσαν super βενζίνη, και οι αποδόσεις σε τέτοια αυτοκίνητα ξεπερνούσαν τα 100 ps/lt κατά πολύ. Ενδεικτικά, στην F40 είναι πάνω από 170 ps/lt. Επιπλέον, ο μικρός κυβισμός κρατάει το βάρος χαμηλά, κάτι που ενιχύει και την οδική συμπεριφορά. Παρόμοια περίπτωση είναι και η XJ220 με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 των 3.5 λίτρων.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Όπως επίσης και φτούνο εδώ...

Σχετικά με το ερώτημα για την F40. Τότες (που λέει και ένας φίλος) στην F1 είχαν κινητήρες turbo οπότε ήταν ας πούμε πιο πολύ της μόδας...
-
Video έχουμε??
-
Αλήτη κοντράκια!
(Αν δεν το έγραφα, κάποιος θα παραπονιόταν )
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)