-
Παιδια ειδα τον λαβυρινθο του Πανα και επαθα πλακα. ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ. Σιγουρα απο τις καλυτερες που εχω δει
-
Το Zodiac το έχει δει κανείς;
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μόλις είδα το 'Dead Man' με τον Depp.
Τι μουφιά ήταν αυτή; Δεν ξέρω αν είμαι τόσο ακαλλιέργητος ώστε να μην αντιληφθώ το βαθύτερο νόημα της ταινίας αλλά παραλίγο να κόψω φλέβα πολύ πριν πεθάνει ο Depp...
Μόνο ο Iggy Pop ως γριά αξίζει. Όλο το άλλο μόνο αν έχει κάποιος αϋπνίες.Κοίτα το 'Dead Man' δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό και πράγματι δεν μπορείς (δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις δηλ.) να κατανοήσεις τις αναφορές του Jarmusch αν δεν έχεις την απαιτούμενη εξειδικευμένη 'καλλιέργεια' ...
Μια πολύ καλή μου φίλη έκανε διδακτορικό στον Jarmusch (στο Παρίσι) και πιο συγκεκριμένα στο πως ο Jarmusch βλέπει την Αμερική μέσα από τις ταινίες του...
Έχουμε περάσει αρκετές ωρίτσες κουβεντιάζοντας για Jarmusch (εγώ δηλ κυρίως άκουγα )αλλά το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης μαζί της ήταν η μεγάλη μου αγάπη : ο Sam PeckinpahΚαι μια και τον ανέφερα συνιστώ ιδιαιτέρως τα
The Wild Bunch
Straw Dogs
Bring Me the Head of Alfredo Garcia
Cross of IronΈλα όμως που την Άγρια Συμμορία δε μπορώ να τη βρω πουθενά και λόγω δουλειάς έχασα και τις προβολές από το περσινό φεστιβάλ της Ελευθεροτυπίας. Αν και δε πολυτρελαίνομαι για γουέστερν αυτό λόγω υπόθεσης και Πένκιπα (ή μήπως Πεκίνπα;) αυτή τη κυνηγώ χρόνια.
Φοβερή (πολύ βία και αίμα )...Είμαι και φίλος του είδους...
Την είχα δει στο Παρίσι σε αφιέρωμα στον Πέκινπα (εκεί νομίζω τονίζεται), έβλεπα σαν τρελλός καθημερινά και κουβαλούσα κάθε μέρα και άλλο φίλο καθώς δεν άντεχαν πρωί - βράδι Πέκινπα
Στο 'μουλάρι' θα τη βρεις -
Είδα χθες τον τελευταίο (ως τώρα; ) Χάρι Πότερ. Όσοι έχετε παιδάκια, στείλτε κάποιον άλλον μαζί τους να το δούνε. Κλασσικά μερικά πολύ ωραία πλάνα, δυνατό καστ, από πλοκή είχε λίγο ενδιαφέρον, αλλά μεγάλη σε διάρκεια, το δε φίνις για άλλη μια φορά βαρετό. Ευτυχώς, πήγα με τσάμπα εισητήριο, γιατί τα 8 ευρώ θα τα έκλαιγα κανονικότατα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Zodiac το έχει δει κανείς;Not yet, αν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Κυριακή το πρωί, θα σου μεταφέρω τις εντυπώσεις μου..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Zodiac το έχει δει κανείς;καλή ταινιούλα είναι!!
δες την άφοβα, αν και λίγο μεγάλη σε διάρκεια
μόλις είδα το Fracture. καλό,αλλά περίμενες κάτι καλύτερο προς το τέλος
-
Είδα χθες τον τελευταίο (ως τώρα; ) Χάρι Πότερ. Όσοι έχετε παιδάκια, στείλτε κάποιον άλλον μαζί τους να το δούνε. Κλασσικά μερικά πολύ ωραία πλάνα, δυνατό καστ, από πλοκή είχε λίγο ενδιαφέρον, αλλά μεγάλη σε διάρκεια, το δε φίνις για άλλη μια φορά βαρετό. Ευτυχώς, πήγα με τσάμπα εισητήριο, γιατί τα 8 ευρώ θα τα έκλαιγα κανονικότατα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
καλή ταινιούλα είναι!!
+1 gia Fracture
To Zodiac ap tin alli se krataei kapws sti diarkeia alla sto telos katalavaineis oti perimenes, perimenes, perimenes kai tipota ousiastiko den egine. Afth einai i apopsi moy.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
καλή ταινιούλα είναι!!
τι καλύτερο να περίμενες ;
προβλέψιμη από την αρχή...απλά τους την έφερε ωραία και έξυπνα ο ******.
-
περίμενα καλύτερη ανατροπή.το κολπάκι με το όπλο μου φάνηκε κάπως τραγικό...
-
...δεν γίνονται μαγικά...
που να το έβαζε το όπλο; στον απαυτό του; με αυτό θα εντυπωσιαζόσουνα;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
...δεν γίνονται μαγικά...που να το έβαζε το όπλο; στον απαυτό του; με αυτό θα εντυπωσιαζόσουνα;
περίμενα να γινόταν κανα κολπάκι με αυτές τις μπίλιες που έφτιαχνε.τζάμπα τα δείχνανε σε όλη την ταινία
-
-
-
Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο και ειδα το θριλλερ '1408'.
Για τη μιάμιση ώρα που διαρκεί, όμως, το φιλμ τοποθετεί αρκετά αποτελεσματικά το μοτίβο του στοιχειωμένου σπιτιού στους τέσσερις τοίχους ενός δωματίου, φυλακίζοντας μέσα τους τον ιδανικό ήρωα που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με το πλήρες παράλογο.
Βασίζεται, άλλωστε, σε διήγημα του Στίβεν Κινγκ, μαέστρου στο λογοτεχνικό déjà vu. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Not yet, αν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Κυριακή το πρωί, θα σου μεταφέρω τις εντυπώσεις μου..
Τη βλέπω τώρα...
Ευχαριστώ για τις αγαθές προθέσεις. -
Χτες, Dog Day Afternoon (με Al Pacino), πολυ ωραια ταινια. Για αυριο Λεωφορειο ο Ποθος (με Brando ) την οποια δεν εχω δει κιολας.
-
Μρ. Μπρουκς. (Costner, Moore)
Καλο αστυνομικο θριλερακι, αρκετα ενδιαφερον.
-
-
Δε ξέρω για την ταινία (αν και δείχνει γαμάτη), αλλα η επιλογή της μουσικής υπόκρουσης είναι ΑΨΟΓΗ !!
EDIT.... Στο καστ περιλαμβάνει και R8 η ταινία, ή μου φάνηκε.....!!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]