-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
...Πληρωμενη διαφημιστικη καταχωρηση και ετσι?Τι να κάνω. Αυτό τον καιρό έχω έξοδα (κάτι περίεργοι δεν με άφησαν να εισπράξω το επίδομα πυροπαθών ) και η Apple πληρώνει καλά!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Διευκρινηση....
Χωρις το BootCamp μπορουμε να τρεξουμε την εγκατασταση των ΧΡ/Svista, αρα χωρις να υπαρχει το Leopard;;;;
Θα χει πλακα να ανοιγεις Mac και να ξεκινανε Windows.....Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς αν σε υπολογιστή apple μπορείς να τρέχεις windows χωρίς να έχεις καθόλου OS-X. Φαντάζομαι όχι, γιατί το bootcamp εγκαθίσταται πάνω στο λειτουργικό της apple, ασχέτως αν μετά εκκινεί κατ' επιλογή με windows.
BTW, το τρέχων λειτουργικό των Mac είναι το Tiger. Το Leopard αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου.
Tiger...Leopard....το επωμενο πως θα το βγαλουν....Adams η Panzer??
-Δεν εχω ιδεα απο Mac...Πληρωμενη διαφημιστικη καταχωρηση και ετσι?
Τι να κάνω. Αυτό τον καιρό έχω έξοδα (κάτι περίεργοι δεν με άφησαν να εισπράξω το επίδομα πυροπαθών ) και η Apple πληρώνει καλά!
Τς...τς....τς.... Τι παλιοχαρακτηρες;;;;;
Εγω ξεκινησα ιδη τις εργασειες για τα γηπεδα Γκολφ και Τεννης:) -
χαχαχαχα εγώ λεω τότε να ανοίξω μια καντίνα για τους εργάτες σας!
-
ekana install to Ubuntu kai otan ekana reboot me evgale katey8eian sta Windows.
twra eimai me live cd..
kserei kaneis pws energopoiw to Grub i kapoion allo boot loader?
-
νομιζεις
-
δεν σου εβγαλε καθολου grub ??
υγ
στο άλλο τοπικ έπρεπε να απαντήσεις για τα ελληνικά
-
δεν εβγαλε καθολου...λες να παιχτηκε κατι κατα το installation?
επισης θυμηστε μου 'που' εχει τους υπολοιπους σκληρους δισκους για να ακουσα κανα τραγουδι
-
το partition που έκανες εγκατάσταση το ubuntu είναι primary και bootable?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το partition που έκανες εγκατάσταση το ubuntu είναι primary και bootable?που μπορω να το δω ?
το ειχα κανει με το partion magic και το ειχα βαλει ως logical
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
το partition που έκανες εγκατάσταση το ubuntu είναι primary και bootable?
που μπορω να το δω ?
το ειχα κανει με το partion magic και το ειχα βαλει ως logical
μάλλον ήθελε primary
δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με dual boot και δεν το κατέχω
-
Προσωπικά είχα παιδευτεί αρκετά με αυτό το θέμα αν και τελικά η λύση ήταν πολύ απλή. Είχα στον ένα σκληρό τα Windows και στον άλλο τα Linux. Μπήκα στο bios και ζήτησα να ξεκινά από τον δεύτερο σκληρό και έτσι έβλεπε πλέον τον bootloader. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα σου, αν πάντως όχι, αξίζει να κάνεις μια βόλτα από το ubuntuforums.org. Νομίζω ότι θα βρεις την απάντηση που θες. Καλή τύχη
-
Εικοσιπέντε χρόνια πέρασαν από τον πρώτο ιό για Η/Υ, ο οποίος ξεκίνησε για πλάκα.
(κείμενο στα Αγγλικά)
-
υπάρχει κανένας οδηγός ή πρόγραμμα/ρυθμίσεις για το τέλειο ντιβιντί-ριπ (divx) όπως αυτές του αχχο?
-
Δεν ξέρω αλλά γιατί δεν του στέλνεις ένα mail?
-
σιγά μην απαντήσει
έφτιαξα τις προάλλες ένα με το dvdfab και βγήκε καλό -
πρόταση για χαζοχαρούμενη ταινία για κατέβασμα....
-
Fun with dick & Jane ?
-
ηταν μια ταινια χαζοχαρουμενη την ειχα δει στο filmnet πριν καιρο
ηταν ενας τυπος 30αρης που ηταν δοκιμαστης video games σε μια εταιρια και αναγκαζεται να ζησει με τη γιαγια του και τις φιλες της επειδη τον διωχνουν απο το σπιτι η κατι τετοιο.
παιζει επισης ενας εντελως geek-matrix τυπος που και καλα ειναι προγραμματιστης παιχνιδιων
απιστευτο καψιμο η ταινια
μηπως τυχαινει να ξερετε ονομα?
-
edited* λαθος αναφορα σε λαθος τοπικ
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]