-
Ο Νικόλας, δεν ρυθμίζει απλά τα ηχεία!
Αλλά δημιουργεί θαύματα
-
Τελικά παίδες τσίμπησα το Alpine CDA-9885R.
Οι πρώτες εντυπώσεις ειναι άριστες.
Ήχος κλασσικά Alpine και πολύ καλή οθόνη (επιτέλους!), ευανάγνωστη ακόμα και με ντάλα ήλιο.
Χειρισμός κλασσικός Alpine, δηλαδή θέλει μια μικρή προσαρμογή αλλα εγώ έχω προυπηρεσία. :Ρ
Θα γράψω αναλυτικότερες εντυπώσεις μέσα στις επόμενες μέρες.
-
ευχαριστώ παιδιά , αλλα δεν θελω να παω σε λυσεις κοστους μεγαλυτερου απο την αξια του αυτοκινητου, αμαξι 12ετιας γαρ.
σημερα ειδα στον γερμανο ανταπτορα που συνδεεται στο mp3
και εκπεμπει στα FM και το ακους απο το ραδιο του αυτοκινητου.
να εχει καλυτερη ποιοτητα απο την κασσετα που λεγατε?
ευχαριστω -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ο Νικόλας, δεν ρυθμίζει απλά τα ηχεία!Αλλά δημιουργεί θαύματα
Εχουν γνωση οι φυλακες... Τυχαια προσπαθω να τον ψησω;
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ευχαριστώ παιδιά , αλλα δεν θελω να παω σε λυσεις κοστους μεγαλυτερου απο την αξια του αυτοκινητου, αμαξι 12ετιας γαρ.
ευχαριστωΟχι, έχει ακόμα χειρότερη. Δε θα είναι καλύτερο από μια καλή λήψη σταθμού.
-
Πώς σας φαίνετε το Helix Deep Blue 10? Το έχει δοκιμάσει κανένας να μου πεί την άποψή του?
-
Eγω στο xantia μου εβαλα μια αλλη πηγη. Δενει αρμονικα με τα χρώματα φωτισμου κονσολας και ακούω mp3. Ασε που άλλαξε ο ήχος στο αυτοκίνητο. Και μη φανταστείς, ένα φθηνο Kenwood εβαλα που δε μου κόστισε πάνω από 150 ευρώ.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ευχαριστωτότε ξεχνάς τα χειριστήρια τιμονιού
-
Μακριά από fm trnasmitter. Με το μπάχαλο των συχνοτήτων (στην ελλάδα) δεν μπορείς να βρεις καθαρή συχνότητα.
-
Θέλω να αγοράσω έναν αντάπτορα για ipod για το μαμα ηχοσύστημα. Με ένα ηχοσυστηματάδικο που μίλησα, και αυτός με την σειρά του μίλησε με την αντιπροσωπεία εδώ στην θεσσαλονίκη έμαθα ότι γίνεται μόνο με παραγγελία από έξω και θα κάνει κανένα 2μηνο, ή αεροπορικώς και θέλει 2 βδομάδες. Ξέρει μήπως κανένας αν μπορώ να το βρω κάπου αλλού;
Το μοντέλο είναι αυτό: CTAPGIPOD010 της connects2, και είναι για 307 προ-φεισλιφτ, με πηγή clarion.
-
Τι πρόβλημα υπάρχει να το παραγγείλεις εσύ; Δέχονται παραγγελίες 24/7.
http://www.connects2.com/c2searchresults.aspx
(πρέπει να ψάξεις τον κωδικό σου) -
Θα προτιμούσα να το βρω κάπου από ελλάδα, ώστε να μπορώ να κανονίσω επιστροφή αν δω ότι δεν ταιριάζει τελικά.
-
Ρώτησέ τους. Αν φοβάσαι για τη κάρτα σου δώσε τον αριθμό τηλεφωνικά (φυσικά χρεώνεσαι αρκετά στο τηλέφωνο απ' ότι βλέπω)
-
Δεν έχω πρόβλημα για την κάρτα, χρεωστική για ίντερνετ είναι. Απλά οι επιστροφές σε διεθνείς προορισμούς είναι κάπως μυστήριες.
-
Έχει κανείς να προτείνει ηχεία για τις μπροστινές πόρτες σε Golf V GT;
Όχι τίποτα υπερβολικό, ένα απλό σετ με αντοχή σε 4x50...
ΕDIT: Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει τα 4 ηχεία του βασικού εξοπλισμού + τα 4 ηχεία ακόμα (κωδικός RCC) - ό,τι και να εννοεί η VW αναφέροντας '4 επιπλέον ηχεία'...
_
-
Κανένας βρε παιδιά;
_
-
xrhmata?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
xrhmata?Δεν έχω ιδέα από τι τιμές ξεκινάει να θεωρείται ένα ηχείο καλό και όχι για τα πανηγύρια...
Σίγουρα δε θα ήθελα κάτι εξεζητημένο και ακριβό αλλά σίγουρα όχι κάτι για τα πανηγύρια...
(τώρα αν η απάντησή μου ήταν χρήσιμη...)
-
Focal; Απο 150+;Και μεχρι ποσα;
-
150 το ένα ή το σετ για μπροστά;
150 το σετ για μπροστά είναι μια χαρά.
_
Car audio