παιδια για να μην ανοιγω καινοργιο θεμα εφοσον εχω πανω κατω το ιδιο θεμα σε μικροτερο βαθμο θελω την βοηθεια σας...
καλησπερα σας,,
ειμαι καινουργιο μελος στην παρεα σας ,, και αφοτου πρωτα διαβασα καποια θεματα που εχουν ανοιξει εδω πολυ ενδιαφεροντα αποφασισα και εγω να σας πω για το προβλημα μου μιας και φαινεστε γνωστες!
προσφατα απο δικο μου λαθος απεκτησα στον πισω προφυλακτηρα εκει που τοποθεντουντε οι αισθητηρες μου ενα μικρο γδαρσιματακι... αν το δει καποιος θα πει σιγα ουτε καν φαινεται...
αλλα επειδη το αμαξι το εχω πενα και εγω ειμαι ψειρας θελω να εξαφανισω...
χρησιμοποιησα σπρευ σιλικονης αλλα δεν εκανα δουλεια....
καποιος μου πρωτεινε να το εξαλειψω με πιστολι θερμου αερα οπως κανει ο τυπας εδω στο βιντεο , μου φανηκε καλη λυση!
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ue-1_Jk2Y0
απλα φοβαμαι επειδη εκανα μια δοκιμη σε κατι πλαστικα πως θα αφησει παραπανω γυαλαδα σε σχεση με το υπολοιπο κομματι και επισης η επιφανεια του σημειου ειναι πολυ μικρη....
εδω ειναι και η φωτο απο το αμαξι μου και μια πιο κοντινη

μην γελασετε , απλα φαινεται σε αυτο το σημειο ασπρο και ''γδαρμενο''.... χωρις ομως να εχει καποιο βαθουλωμα η να σκαλωνει το νυχι που λεμε!
επισης αλλοι μου προτειναν καποιου ειδους σπρευ η μπογια , camel για τα παπουτσια
και καποια αλλοι ειδικα jel για trim που κανουν το πλαστικο να φαινεται πιο σκουρο!
θα ηθελα να μου πειτε μια γνωμη εσεις πριν προχωρησω σε οποιαδηποτε ενεργεια..
ευχαριστω εκ των προτερων!