-
καλαησπερα καταρχας, θελω να πω τον πονο μου...σαββατο απογευμα και μολις ειχα παρει το ibizaki mou τουμπανο απο το συνεργρειο..215 αλογα τροχο δυναμομετρημενο...συνανταω ενα starlet λευκο με εναν τυπο γυρω στα 28 και ανοιγουμε, ημουνα με το φιλαρακι μου εγω...και τρωω 1 καροτσα και στην μαραθωνος, εγω μενω Διονυσο...ητανε λευκο starlet με μαυρη ζαντα, πολυ ωραιο οχι καγκουρικο αλλα γουστα ειναι αυτα...το νου σας ομως γιατι ειναι δυναμη!
-
καλαησπερα καταρχας, θελω να πω τον πονο μου...σαββατο απογευμα και μολις ειχα παρει το ibizaki mou τουμπανο απο το συνεργρειο..215 αλογα τροχο δυναμομετρημενο...συνανταω ενα starlet λευκο με εναν τυπο γυρω στα 28 και ανοιγουμε, ημουνα με το φιλαρακι μου εγω...και τρωω 1 καροτσα και στην μαραθωνος, εγω μενω Διονυσο...ητανε λευκο starlet με μαυρη ζαντα, πολυ ωραιο οχι καγκουρικο αλλα γουστα ειναι αυτα...το νου σας ομως γιατι ειναι δυναμη!
-
-
Ο χρήστης paparoscupra έγραψε:
καλαησπερα καταρχας, θελω να πω τον πονο μου...σαββατο απογευμα και μολις ειχα παρει το ibizaki mou τουμπανο απο το συνεργρειο..215 αλογα τροχο δυναμομετρημενο...συνανταω ενα starlet λευκο με εναν τυπο γυρω στα 28 και ανοιγουμε, ημουνα με το φιλαρακι μου εγω...και τρωω 1 καροτσα και στην μαραθωνος, εγω μενω Διονυσο...ητανε λευκο starlet με μαυρη ζαντα, πολυ ωραιο οχι καγκουρικο αλλα γουστα ειναι αυτα...το νου σας ομως γιατι ειναι δυναμη!Υ.Σ ας φτιαξει καποιος τις ημερομηνιες ολο αλλαζουνε...
-
και να πω οτι δεν μας περισσευαν οι μαλακες σε αυτο το φορουμ , ντεφ να γινει.....
-
πεζοδρομιοκυνηγός
-
Αφηστε τον ανθρωπο με τον πονο του... Τοσα € ξοδεψε και να τον περασει Τουοτα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αφηστε τον ανθρωπο με τον πονο του... Τοσα € ξοδεψε και να τον περασει Τουοτα?Φαντασου να τον περναγε και fiat.
-
Πολυ χρησιμη η πληροφορια σου θα το χω στα υποψην.Θα ανοιξω και ομαδα στο facebook και θα προωθησω και mail για μην την πατησει κανεις.Λευκο Starlet με μαυρη ζαντα ειπαμε ε???
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Φαντασου να τον περναγε και fiat.
Αυτο δε θελει φαντασια.
-
Αυτο δε θελει φαντασια.
-
Αυτο δε θελει φαντασια.
Όντως!
Αυτό θέλει επιστημονική φαντασία! -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτο δε θελει φαντασια.
Όντως!
Μπορεί να πάρει αυτό για να κοιμάται ήσυχος :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/716866/Στάρλετ και μ@λακιες , Φ430 , Γκαγιάρντο και συναφή ποζεροσούπερκαρ τα έχει πρωινό
Btw : Έκανα αναζήτηση στο car gr για Ibiza χωρίς όριο ηλικίας αλλά με φίλτρο από 250 άλογα και μου έβγαλε 98 αποτελέσματα
-
Ετσι ειναι αυτα οσα και να ριξεις παντα υπαρχει ενας ποιο γρηγορος..Περαστικα..
Φιλικα
(ο κατοχος του starlet).. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/716866/Στάρλετ και μ@λακιες , Φ430 , Γκαγιάρντο και συναφή ποζεροσούπερκαρ τα έχει πρωινό
Btw : Έκανα αναζήτηση στο car gr για Ibiza χωρίς όριο ηλικίας αλλά με φίλτρο από 250 άλογα και μου έβγαλε 98 αποτελέσματα
Καγκουροκατασταση.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτο δε θελει φαντασια.
Όντως!
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καγκουροκατασταση.
Έχει και βιβλίο service λέει , δεν μας λέει από ποία ζωή όμως : Πρό καρδιάς S3 ή με μαμά καρδιάς
-
Κριμα-κριμα..με τι μουτρα τωρα θα ξαναβγεις στους δρομους???
-
Ο χρήστης paparoscupra έγραψε:
το ibizaki mou τουμπανο απο το συνεργρειο..215 αλογα τροχο δυναμομετρημενο...Για πες, τι εχει πανω?
μας εφαγε το starlet,γιατι ρε γαμωτο???