-
Παιδια δειτε αυτους τους 2 μπροστινους τροχους με αρχη σκουριας ( ειναι απο καινουργιο αυτοκινητο καποιων μηνων)......οχι Ford...που ποτε δεν πηγε σε χιονια ή θάλλασα......
Δεν σας λεω μαρκα γιατι θ αρχισουμε τα περι ευρωπαικων και γιαπωνεζικων και ειλικρινα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ....απλα θελω τις γνωμες οσων γνωριζουν κι εχουν εμπειρια απο τετοια σκηνικα...
Το θεωρείτε φυσιολογικο κι εν πολλοις αναμενομενο με τα υποβαθμισμενα υλικα που ενιοτε χρησιμοποιουν οι βιομηχανιες λογω κόστους?
Η΄ απλα έκατσε το στραβο κομμάτι?.....
-
Παιδια δειτε αυτους τους 2 μπροστινους τροχους με αρχη σκουριας ( ειναι απο καινουργιο αυτοκινητο καποιων μηνων)......οχι Ford...που ποτε δεν πηγε σε χιονια ή θάλλασα......
Δεν σας λεω μαρκα γιατι θ αρχισουμε τα περι ευρωπαικων και γιαπωνεζικων και ειλικρινα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ....απλα θελω τις γνωμες οσων γνωριζουν κι εχουν εμπειρια απο τετοια σκηνικα...
Το θεωρείτε φυσιολογικο κι εν πολλοις αναμενομενο με τα υποβαθμισμενα υλικα που ενιοτε χρησιμοποιουν οι βιομηχανιες λογω κόστους?
-
-
Αυτή είναι επίσης μια κλασσική φωτογραφία από ένα Φιέστα, καινούριο, όπως ανέβηκε στο club ford από το μέλος Abel.
http://www.clubford.gr/forum/showthread ... 370&page=2
Ακριβώς παρόμοια εικόνα είχα κι έχω ακόμη στα ημιαξόνια από το Φόκους μου. -
Προφανως ετσι θα γινει συντομα και το πιο πανω αμαξι δηλαδη....
Ποσο καιρο εχεις το φοκους?
Η αντιπροσωπεια σε καλυψε σε κατι ή απλα ειπε τα κλασσικα περι επιφανειακης σκουριας κι εκανε τον κινεζο? -
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
ή απλα ειπε τα κλασσικα περι επιφανειακης σκουριας κι εκανε τον κινεζο?Αυτή η απάντηση δόθηκε στον κάτοχο?
Κατευθείαν οι φωτογραφίες (μαζί με την άδεια κυκλοφορίας που δείχνει πότε αγοράστηκε αυτο το αυτοκίνητο) στην ίδια την εταιρία ... προσπερνώντας έλληνες εισαγωγείς, αντιπροσώπους κλπ!... Δεν τολμώ να σκεφτώ ότι μπορεί να πρόκειται για ... δεν προλάβαινε να κάτσει σε λιμάνια και αλάνες!!!
-
εγω θα προτεινα πρωτα να παει στις εταιριες εδω και αν δεν κανουν κατι τοτε να παει εξωτερικο.
αλλωστε που να ξερει εδω ο αντιπροσωπος το προβλημα του; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αλλωστε που να ξερει εδω ο αντιπροσωπος το προβλημα του;Γι' αυτό ρωταω αν αυτή η απάντηση δόθηκε στον κάτοχο. Φανταζομαι ένας με ενα καινούριο αυτοκίνητο πρώτα εκεί θα πήγαινε να απευθυνθεί!
-
.
-
Πάντως φοράει Continental Premium Contact 2 σε διάσταση 215/60/R17.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ή απλα ειπε τα κλασσικα περι επιφανειακης σκουριας κι εκανε τον κινεζο?
Αυτή η απάντηση δόθηκε στον κάτοχο?
Κατευθείαν οι φωτογραφίες (μαζί με την άδεια κυκλοφορίας που δείχνει πότε αγοράστηκε αυτο το αυτοκίνητο) στην ίδια την εταιρία ... προσπερνώντας έλληνες εισαγωγείς, αντιπροσώπους κλπ!... Δεν τολμώ να σκεφτώ ότι μπορεί να πρόκειται για ... δεν προλάβαινε να κάτσει σε λιμάνια και αλάνες!!!
Τα περι επιφανειακης σκουριας ειναι ειπωμενα σε φιλο μου με φορντ μαβερικ...
Σ ο,τι αφορα το δικο μου θα παω μεσα στην αλλη εβδομάδα να δω αν θα μου πουν κατι παρομοιο ....
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Πάντως φοράει Continental Premium Contact 2 σε διάσταση 215/60/R17.'Πολυ σωστα Γουοτσον'.....ειπε ο Σερλοκ και τραβηξε μια ρουφηξια μολτ ουισκι....προσθετοντας οτι 'τετοια ελαστικα ειναι συνηθισμενα σε νεοκοπα SUVoειδη.... ευρωπαικα και ιαπωνικα.....'
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Πάντως φοράει Continental Premium Contact 2 σε διάσταση 215/60/R17.
'Πολυ σωστα Γουοτσον'.....ειπε ο Σερλοκ και τραβηξε μια ρουφηξια μολτ ουισκι....προσθετοντας οτι 'τετοια ελαστικα ειναι συνηθισμενα σε νεοκοπα SUVoειδη....'
Εγώ θα πω Dodge Caliber!
-
Το αμάξι μου το κερώνω από κάτω κάθε σεζόν (το πάτωμα όχι την ανάρτηση) και το οδηγώ τα Σ/Κ στα χιόνια και σε αλάτια χωρίς να το πλένω ποτέ - μόνο φροντίζω να το κυκλοφορώ με βροχή για να ξεπλένεται.
Η ανάρτηση του δικού μου είναι σε παρόμοια ή καλύτερη κατάσταση.
Τα αμάξια στις φωτογραφίες έχουν φάει τη θάλασσα με το κουτάλι.Πάντως δεν είναι κάτι που χαλάει με τη σκουριά, τα φρένα να δείτε μήπως θέλουν σέρβις λόγω σκουριάς.
-
.
-
Το πας στον αντιπρόσωπο και του ζητάς εξηγήσεις.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Οτι και να ναι... τα εχουν καταστρεψει ολα. Σκουρια σε καινουργιο αμαξι... κινεζικο ατσαλι!!Σαν τα ιταλικά ένα πράγμα...
-
.
-
Να ρωτησω κανονικα τα ιμιαξονια και αυτα πρεπει να ειναι βαμενα απο τη μανα τους????Με βαλατε σε αμφιβολιες να δω αυριο και το δικο μου..... Αλλα λογικα αμα υπηρχε σκουρια δε θα το εβλεπε ο πατερας μου???Επειδη δουλευει σε βουλκανιζατερ.Βεβαια η τελευταια φορα που το σηκωσε ηταν το καλοκαιρι για να βαλει λαστιχα λογικα θα το ειχε δει.....
-
.
Σκουριες στο μπροστινο συστημα....Δειτε τις φωτο!!