-
**BMW 116 -ALFA MITO-VOLVO C30-AUDI A3 1.4 tsi-NISSAN qashqai **
Παρά την πληθώρα των παραμέτρων που ο καθένας εξετάζει κι επειδή κατά τη γνώμη μου σε φιλοσοφία είναι κοντά μεταξύ τους (μια κατηγορία πάνω από το συρμό), τι θα επιλέγατε με το χέρι στην καρδιά;
-
Παρά την πληθώρα των παραμέτρων που ο καθένας εξετάζει κι επειδή κατά τη γνώμη μου σε φιλοσοφία είναι κοντά μεταξύ τους (μια κατηγορία πάνω από το συρμό), τι θα επιλέγατε με το χέρι στην καρδιά;
-
-
Ωραίο τόπικ, νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι μτχ Brera
-
Αυτό είναι...
Το να μπορείς να μπείς χωρίς πολλά πολλά λόγια σε μια κοινή λογική!
Καλή ιδέα. Το μτχ είναι λίγο που φοβίζει. -
I come from the city and cinnamon is on top...
Alfa GT 1,8... -
Εσύ τι γουστάρεις στο αυτοκίνητό σου;
-
Εγώ;
-
Εσύ είπαμε, θες MiTo cabrio.
Το παιδί που μας ρωτάει τι θα παίρναμε με το χέρι στην καρδιά ρωτάω, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη, γιατί το βλέπω λίγο σαν νάρκη το όλο θέμα..
-
Καλή η mito cabrio αλλά απ' ότι φαίνεται θα είναι και 4θέσια και ακριβή...(από 24-25 και άνω...)
Το παιδί είτε δεν ξέρει τι θέλει ή απλά πέταξε θέμα για να χουμε να λέμε...
Από αυτά που αναφέρει Α3 θα επέλεγα. Το κους κους πώς προκύπτει μέσα; -
Ε εντάξει και εσύ, που κολλάς...
-
A3 ....με κλειστά και με ανοιχτά μάτια !!!
-
H BMW είναι απελπιστικά αργή, το Qashqai SUVίζει και δε μου αρέσει, το C30 είναι άσχημο, η Μίτο είναι μικρή...άρα Α3.
Εξαρτάται βέβαια τι ψάχνεις.
Αν θέλεις ένα fun-to-drive αυτοκίνητο και δε σε ενδιαφέρουν οι χώροι/άνεση, τότε Μίτο. Αν θέλεις όμως ένα ποιοτικό αυτοκίνητο, άνετο, με καλές επιδόσεις και ταξιδιάρικο προφίλ, τότε Α3.
Η safe επιλογή είναι το Α3...αλλά εξαρτάται τι ψάχνεις.
-
Α3 κι από μένα, ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο Nikos120i!
-
Με το χερι στη καρδια θα περιμενα την GTA (ΜΙΤΟ)
-
Ο χρήστης thodoros έγραψε:
Με το χερι στη καρδια θα περιμενα την GTA (ΜΙΤΟ)Mε το πόδι στο γκάζι και την ταυτότητα στο στόμα θα επέλεγα KTM crossbow
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Με το χερι στη καρδια θα περιμενα την GTA (ΜΙΤΟ)
Mε το πόδι στο γκάζι και την ταυτότητα στο στόμα θα επέλεγα KTM crossbow
-
Από πού ακριβώς προκύπτει ότι η Μιτο είναι ποιό fun-to-drive βρε παλικάρια αφού δεν έχει καλά καλά κυκλοφορήσει ακόμα ;;;;
Ή το πάμε συνειρμικά το θέμα, Alfa Romeo ==> sport ;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Από πού ακριβώς προκύπτει ότι η Μιτο είναι ποιό fun-to-drive βρε παλικάρια αφού δεν έχει καλά καλά κυκλοφορήσει ακόμα ;;;;Ή το πάμε συνειρμικά το θέμα, Alfa Romeo ==> sport ;;;
Απλα θα οδηγείς και θα γελάς απο τα νευρα σου για τη πατάτα που αγόρασες μάλλον
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Από πού ακριβώς προκύπτει ότι η Μιτο είναι ποιό fun-to-drive βρε παλικάρια αφού δεν έχει καλά καλά κυκλοφορήσει ακόμα ;;;;Ή το πάμε συνειρμικά το θέμα, Alfa Romeo ==> sport ;;;
Μερικοί την έχουν ήδη οδηγήσει.
Και επειδή έχω οδηγήσει και το Α3, θεωρώ ότι η Μίτο είναι μακράν πιο fun-to-drive.
BMW 116 -ALFA MITO-VOLVO C30-AUDI A3 1.4 tsi-NISSAN qashqai