-
Αγαπητοί φίλοι,
αγοράζει η γυναίκα μου ένα FORD FIESTA FUN και ο πωλητής μας προτείνει να πάρουμε ένα πακέτο που πρόσφέρει:
Όλα τα προγραμματισμένα Service για 10 Χρόνια (ή 200.000 χλμ) με 500 Ευρώ κατά την αγορά.
Αυτό που δεν καλύπτει είναι:
Αλλαγή Τακάκια - Δισκόπλακες,
Αλλαγή Δίσκος ΠλατώΌλα τα υπόλοιπα είναι μέσα (Λάδια, φίλτρα, αλλαγή ιμάντα, κτλ)
Σας παρακαλώ πολύ για την γνώμη σας. Έπίσης εάν κάποιος κάτοχος Ford Fiesta διαβάζει και μπορεί να ενημερώσει για τα Service που πληρώνει θα με βοηθούσε πολύ!!!
Φιλικά
Κώστας -
Αγαπητοί φίλοι,
αγοράζει η γυναίκα μου ένα FORD FIESTA FUN και ο πωλητής μας προτείνει να πάρουμε ένα πακέτο που πρόσφέρει:
Όλα τα προγραμματισμένα Service για 10 Χρόνια (ή 200.000 χλμ) με 500 Ευρώ κατά την αγορά.
Αλλαγή Δίσκος ΠλατώΌλα τα υπόλοιπα είναι μέσα (Λάδια, φίλτρα, αλλαγή ιμάντα, κτλ)
Σας παρακαλώ πολύ για την γνώμη σας. Έπίσης εάν κάποιος κάτοχος Ford Fiesta διαβάζει και μπορεί να ενημερώσει για τα Service που πληρώνει θα με βοηθούσε πολύ!!!
Φιλικά
Κώστας -
Αγαπητοί φίλοι,
Φιλικά
Κώστας -
Πόσα χιλιόμετρα θα κάνει στα 10 χρόνια;
-
Υπολογίζω ότι θα κάνει 10.000 - 12.000 χλμ μέσα στην πόλη.
Το ερώτημά μου είναι αν συμφέρει να δώσω τα 500 Ευρώ τώρα για τα 10 χρόνια (ή 200.000 χλμ) ανάλογα ποιο θα φτάσει πρώτο.
-
Η αλλαγη ιμαντα απο μονη της ειναι κανα 300αρι χαλαρα νομιζω.
Σε πρωτη φαση φαινεται να συμφερει,αλλα αμα σε χρεωνουν την μανα τους και τον πατερα τους στα τακακια,δισκο κτλ;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η αλλαγη ιμαντα απο μονη της ειναι κανα 300αρι χαλαρα νομιζω.Σε πρωτη φαση φαινεται να συμφερει,αλλα αμα σε χρεωνουν την μανα τους και τον πατερα τους στα τακακια,δισκο κτλ;
Το πρόβλημα πιστεύω θα είναι εάν πάθει οποιαδήποτε βλάβη σε κάποιο χρόνο μετά την εγγύηση που θα σε αναγκάζει να το φτιάξεις σε αυτούς ....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η αλλαγη ιμαντα απο μονη της ειναι κανα 300αρι χαλαρα νομιζω.τι 300αρι? Ευρω λες?
χρυσος θα ειναι ο ιμαντας? -
Ο χρήστης candreop έγραψε:
Υπολογίζω ότι θα κάνει 10.000 - 12.000 χλμ μέσα στην πόλη.Το ερώτημά μου είναι αν συμφέρει να δώσω τα 500 Ευρώ τώρα για τα 10 χρόνια (ή 200.000 χλμ) ανάλογα ποιο θα φτάσει πρώτο.
Λίγα τα χιλιόμετρα στη δεκαετία (100-120.000) και πολλά τα λεφτά. Αν σκεφτείς ότι τυχόν βλάβες θα τις πληρώνεις, εγώ δεν θα το έπαιρνα. Έτσι έχεις ελευθερία επιλογής συνεργείου και αν πουλήσεις το αμάξι στη πενταετία δεν κλαις το πεντακοσάρι.
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
τι 300αρι? Ευρω λες?
χρυσος θα ειναι ο ιμαντας?Σιγά μην είναι μόνο 300
-
τι 300αρι? Ευρω λες?
χρυσος θα ειναι ο ιμαντας?Φιλη μου σε εξουσιοδοτημενη renault ακουσε 900Ε ως πρωτη τιμη
-
Ανάλογα με το αμάξι, άλλα έχουν ακριβό σέρβις ιμάντα και άλλα όχι.
-
H γνωμη μου ειναι πως αξιζεις να τα δωσεις τα χρηματα.
Αν υπολογισουμε οτι μονο τα λαδια με φιλτρο θα σου κοστισουν πανω απο 35 ευρω τη φορα,αν αλλαζεις λαδια μια φορα το χρονο, αμεσως μαζευεις 350 ευρω.
Βαλε μπουζι,ιμαντες,φιτλτρα γυρης,service aircondicion,εργασιες, διαγνωστικα κλπ που θα κανεις μεσα σε 10 χρονια, ουσιαστικα σου βγαινει τσαμπα! -
Ευχαριστώ παιδιά!!!
Ρώτησα και δεν με δεσμεύει υποχρεωτικά να το πηγαίνω σε αυτούς για οποιαδήποτε άλλη βλάβη προκύψει, οπότε φεύγει και μία έγνοια που είχα.
leonp έχεις δίκιο είναι πολλά τα λεφτά αλλά τα πρώτα 3 χρόνια ούτως η άλλως θα με ανάγκαζαν να το πάω σε εξουσιοδοτημένο ( λόγω εγγύησης) οπότε θα τα έσκαγα...
Έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα το πάρω το πακετάκι service.
-
και κάτι τελευταίο.
Μπήκα στο forum της Ford και βρήκα πόσο πλήρωσε ένα παλικάρι για service 3-etias
carjunkie έγραψε:
Πήγα το fiesta για το πρώτο μεγάλο service (3-ετίας)==350 ευρώ!Μου φάνηκαν πολλά για αλλαγή:
-λάδια
-φίλτρο λαδιού
-φίλτρο βενζίνης
-υγρά τιμονιού
-υγρά φρένων
-υγρά παρπριζ
-τακάκια
-φίλτρο οσμών-καμπίνας
-υαλοκαθαριστήρεςΔηλαδή,άντε να κόστιζαν όλα αυτά 150 ευρώ το πολύ.
Τα υπόλοιπα 200;;;Θα δω αναλυτικά την απόδειξη και θα ξαναγράψω πόσο κόστισαν τα παραπάνω.Αν και πάνω από 150 δεν πιστεύω να έκαναν...Τελικά η εγγύηση πληρώνεται πολύ ακριβά...Και να πεις ότι όταν πάθει βλάβη σε εξυπηρετούν άμεσα-όλο δικαιολογίες και υπεκφυγές!
Κωλο αντιπροσωπείες!!!
μετά και από αυτό δεν το συζητώ
-
Σκέψου πάντως ότι αν απο ένα σημείο και μετά δεν σου αρέσει το επίπεδο υπηρεσιών που σου παρέχουν δεν θα μπορείς να φύγεις να πάς αλλού γιατι θα έχεις προπληρώσει τα service.
Ένα καλό πάντως είναι ότι αν το πάρεις με δώσεις αυτά τα 500 € θα μπουν μέσα στο δάνειο, και δεν θα πρέπει ξαφνικά κάθε Δεκέμβρη να δίνεις 100-120-150 € εξτρά.
Εκτός απο τα εξαρτήματα που δεν καλύπτουν φρενα κλπ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
τι 300αρι? Ευρω λες?
χρυσος θα ειναι ο ιμαντας?Φιλη μου σε εξουσιοδοτημενη renault ακουσε 900Ε ως πρωτη τιμη
και αλλαγη δισκοπλατο να υποθεσω 2000-2500Ε?
καλα ειναι να τ'αφησω? -
τι 300αρι? Ευρω λες?
και αλλαγη δισκοπλατο να υποθεσω 2000-2500Ε?
καλα ειναι να τ'αφησω?ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?? Σε τι αυτοκινητο;;;
-
δεν έχω το fiesta έχω το mondeo αλλά έχω ένα πακέτο για 5 χρόνια δωρεάν service. αν κάνεις μια φορά το χρόνο service θα σου βγαίνει χαλαρά μια 150αρα. αρα στα 3 χρόνια το καλυψες το ποσο. το δικό μου το πηγα πριν 1 εβδομαδα για το ετησιο και τους ρωτησα το κοστος το οποιο ηταν 180Ε. λογικα σε Φιεστα θα ειναι λιγοτερο αλλά ποσο λιγοτερο? μπορεις να τους ρωτησεις να σου πουν ποσο κοστιζει το service και να κανεις το κουμαντο σου. το μονο που σκεφτομαι ειναι μην αποφασισεις να πουλησεις το αυτοκινητο στην διετια η στην τριετια και φεσωθεις ταα 500.
ετσι οπως το ακουω χωρις ψαξιμο μάλλον συμφερει αν φυσικα κρατησεις το αμαξι για καμμια 5 χρονια
FORD FIESTA FUN - SERVICE 10 ΧΡΟΝΙΑ με 500 Ευρώ