-
Γειά σας.
Γνώριζει κανείς αν το παραπάνω μοντέλο έχει spor ανάρτηση οπως η έκδοση sport.Eπίσης αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πεί εντυπώσεις , θετικές και αρνητικές.
Ειδικά γιά τον κινητήρα , το δοκίμασα χθές ,μου φάνηκε κάπως αργό.
Ευχαριστώ.Υ.Γ Στόν κατάλογο της Ford, με spor ανάρτηση δίνει μόνο την έκδοση sport.
-
Γειά σας.
Γνώριζει κανείς αν το παραπάνω μοντέλο έχει spor ανάρτηση οπως η έκδοση sport.Eπίσης αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πεί εντυπώσεις , θετικές και αρνητικές.
Ευχαριστώ.Υ.Γ Στόν κατάλογο της Ford, με spor ανάρτηση δίνει μόνο την έκδοση sport.
-
Γειά σας.
-
μην βαρατε τοσο ανχος ρε παιδια..........
μην καθεστε και αναλωνεστε με τις λεξεις και τα λογια και λογια που σας πλασαρουν οι πωλητες / εταιριες.........
τι εχεις την εντυπωση οτι οι διαφορες στην αναρτηση ειναι τετοιες που κανουν ΤΗΝ διαφορα στο δρομο??????
εντυπωσεις μπορεις να βρεις στο θεμα του φοκους 2 ......... (ψαξε )-αργο το φοκους?? εχεις οδηγησει καποιο 1,600αρι που να ειναι γρηγοροτερο???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μην βαρατε τοσο ανχος ρε παιδια..........
μην καθεστε και αναλωνεστε με τις λεξεις και τα λογια και λογια που σας πλασαρουν οι πωλητες / εταιριες.........
τι εχεις την εντυπωση οτι οι διαφορες στην αναρτηση ειναι τετοιες που κανουν ΤΗΝ διαφορα στο δρομο??????
εντυπωσεις μπορεις να βρεις στο θεμα του φοκους 2 ......... (ψαξε )-αργο το φοκους?? εχεις οδηγησει καποιο 1,600αρι που να ειναι γρηγοροτερο???
Απο το στομα μου το πηρες...
Η titanium δεν εχει στανταρ την σπορ αναρτηση αλλα μπορει να την παρει σαν εξτρα(ενω καμια αλλη εκδοση δεν μπορει). Η plus δεν ξερω αλλα δεν νομιζω κιολας(οι plus ειχαν αλλα εξτρα). Οπως ειπε και ο popolaros δεν εχει και καμια μεγαλη διαφορα οποτε ισως με μια after market με τα ιδια λεφτα που θα δωσεις εκει παραπανω ισως σε βολεψει καλυτερα. -
η λοτους ελαν ηταν 1600?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η λοτους ελαν ηταν 1600?το ειπες και εσυ και βγηκες απο τη σειρα σου......
-
οκ!
-
Η sport εκδοση εχει σπορ αναρτηση που σημαινει ενα ποντο πιο χαμηλα το αμαξωμα πιο σκληρα αμορτισερ και μεγαλυτερη αντιστρεπτικη ραβδος Δεν ξερω αν το titanium φοραει τα ιδια αλλα διαφορα ξερω οτι βλεπεις διοτι εχω οδηγησει το ghia και to σπορ και ειχαν τα ιδια χιλιομετρα στο κοντερ.Το καθενα το ειχα απο μια εβδομαδα!!!! Σου δινει την αισθηση οτι ειναι σφικτο το αμαξι.... Τωρα αν ειναι μονο αισθηση δεν τα μετρησα για να πω!!!!! Οσο για τις aftermarket λυσεις αλλο ειναι να εχεις αμαξι χαμηλωμενο τρεις ποντους και αλλο να εχεις μια εργοστασιακη αναρτηση!!!! Συν οτι οι aftermarket δεν συμβαδιζουν παντα με την γεωμετρια του αυτοκινητου Αλλα παρε κανενα την στα κεντρικα και ρωτα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
-αργο το φοκους?? εχεις οδηγησει καποιο 1,600αρι που να ειναι γρηγοροτερο???
Ίσως η 147?
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
-αργο το φοκους?? εχεις οδηγησει καποιο 1,600αρι που να ειναι γρηγοροτερο???
Ίσως η 147?
Ίσως. Και σίγουρα ή κορόλα.
-
Ο χρήστης eliozeno έγραψε:
Ευχαριστώ.Δεν είναι αργό, αλλά αυτό είναι πάντα σχετικό και εξαράται από τις εμπειρίες σου!!! Αν πριν οδηγούσες κάτι με 0-100 κα΄τω από τα 10 λογικό είναι να σου φαίνεται το focus αργό.
Πάντως υπάρχει ήδη θέμα με το focus!!!!! -
Ναι η διαφορά μεταξύ σπορ εργοστασιακής και απλής ανάρτησης συνήθως είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Αν θέλεις σπορ ανάρτηση βάλε την από το εργοστάσιο και άσε τα aftermarket.
FORD FOCUS 1.6 5D TITANIUM Ti-VCT 115PS PLUS-ΑΝΑΡΤΗΣΗ SPOR