-
Με πήρε μια φίλη μου και μου είπε πως είδε το Mazda 3 και της άρεσε αρκετά. Αρκετά ώστε να σκέφτεται να το αγοράσει.
Το ζήτημα όμως είναι το εξής: έχει την εντύπωση πως το 1.4 θα της φανεί υπερβολικά αργό, καθώς τώρα έχει ένα Polo 100hp του 2001, για το οποίο π.χ. η VW δίνει 10.9 στο 0-100, ενώ το 3 αρκείται σε ένα 14.3...
Επειδή δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο, θα εκτιμούσα κάποια γνώμη επί του θέματος, και δη πάνω στο θέμα των επιδόσεων συγκριτικά με το Polo.
Αλήθεια, η διαφορά στην τιμή με 1.6 ποια είναι?
Ας αρκεστούμε σε παρατηρήσεις πάνω στο Mazda 3, και όχι σε εναλλακτικές προτάσεις.
-
Με πήρε μια φίλη μου και μου είπε πως είδε το Mazda 3 και της άρεσε αρκετά. Αρκετά ώστε να σκέφτεται να το αγοράσει.
Το ζήτημα όμως είναι το εξής: έχει την εντύπωση πως το 1.4 θα της φανεί υπερβολικά αργό, καθώς τώρα έχει ένα Polo 100hp του 2001, για το οποίο π.χ. η VW δίνει 10.9 στο 0-100, ενώ το 3 αρκείται σε ένα 14.3...
Επειδή δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για το συγκεκριμένο μοντέλο, θα εκτιμούσα κάποια γνώμη επί του θέματος, και δη πάνω στο θέμα των επιδόσεων συγκριτικά με το Polo.
Ας αρκεστούμε σε παρατηρήσεις πάνω στο Mazda 3, και όχι σε εναλλακτικές προτάσεις.
-
-
Από τα πιο αργά μικρομεσαία 1400άρια. Καμία σχέση με το Polo. Από κρατήματα και στήσιμο πάντως είναι σαν τα μεγαλύτερου κυβισμού.
-
ΑΥΤΟ το Mazda όχι! (για να μην λένε ορισμένοι )
1.6 .-
-
Καιρός να βάλω τη δημοσκόπηση της χρονιάς:
'Mazda 3 1.4 ή Astra 1.4'. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καιρός να βάλω τη δημοσκόπηση της χρονιάς:
'Mazda 3 1.4 ή Astra 1.4'.σκηνοθέτης έργου ΧΧΧ θες να γίνεις;
-
Mazda 3 1,4 Παει;
Απαντηση: ΟΧΙ!!!1,6=
-
Θεωρω το 3αρι κορυφαιο για την κατηγορια του αλλα αν ειναι να το παρει με τον 1.4.... ελεος! Γιατι θελει τοσο μεγαλυτερο αυτοκινητο απο το Polo; εχι οικογενεια κτλ; η πιο φτηνη εκδοση εχει μικρη διαφορα ενω η σχεδον πιο πλουσια 1.6 με το 1.4 εχει γυρω στα 4000 ευρω διαφορα.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Όσο καλό και όμορφο να είναι το Mazda, εφόσον είχε το κατοστάρι το Polo, όχι απλά αργό θα της φανεί, θα νομίζει ότι είναι και χαλασμένο!!! Αυτά τα αυτοκίνητα είναι για 1600, απλά.
-
Εχεις δει ταινια του Θ.Αγγελοπουλου;Συγκεκριμενα την 'Αιωνιοτητα και μια μερα';
Δεν περιγραφω αλλο!!!! -
Πιο αργό κι απ' την καθυστέρηση... Ας δει καλύτερα κατι πιο μικρό και πιο γρήγορο...
-
Απλα ξεχνατο.....
-
mpaaaaaaaa
-
Έχω υπάρξει συνεπιβάτης στο 1,4.
Αν προορίζεται για χρήση αποκλειστικά και μόνο εντός πόλης τότε είναι ΟΚ(αλλά για την πόλη δεν πάιρνεις μικρομεσαίο), αλλιώς... -
Οκ, το ξεχνάμε τότε. Γιατί παίζουν αρκετά ταξίδια.
Απλά, αν και φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα σβέλτο, ήλπιζα μήπως επρόκειτο για κάποιο υπερ- ελαστικό μοτέρ που απλά υστερεί σε επιδόσεις από στάση.
Mazda 3 1.4, πάει???