-
Οι περισσοτεροι λενε ότι το V-storm ειναι κορυφαιο πλεον στην κατηγορια-ειδικα για οσους δεν πανε συχνα σε χωμα.Εμένα παρ'ολα αυτά λογω ομορφιάς μ'αρέσει η transalp.Ειναι μια καλή μηχανη για ανετα ταξιδια και πολύ αξιοπιστη.Από την αλλη το V-storm ειναι λιγο πιο σφιχτο στις αναρτήσεις και έχει ισχυρό κινητήρα.Άρα έίναι και πιο γρήγορο.Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι το ίδιο αξιόπιστη με τη honda.
Εσας πιο σας φαίνεται πιο ομορφο;
-
Οι περισσοτεροι λενε ότι το V-storm ειναι κορυφαιο πλεον στην κατηγορια-ειδικα για οσους δεν πανε συχνα σε χωμα.Εμένα παρ'ολα αυτά λογω ομορφιάς μ'αρέσει η transalp.Ειναι μια καλή μηχανη για ανετα ταξιδια και πολύ αξιοπιστη.Από την αλλη το V-storm ειναι λιγο πιο σφιχτο στις αναρτήσεις και έχει ισχυρό κινητήρα.Άρα έίναι και πιο γρήγορο.Ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι το ίδιο αξιόπιστη με τη honda.
-
-
Προσωπικά, οπτικά μ'αρέσει το Τρανς. Εκει και στο χώμα όμως σταματούν τα προτερήματα του έναντι του VStrom 650 ....
Αν αγόραζα τώρα και δεν είχα απαιτήσεις για χώμα θα πήγαινα για VStrom 650.
-
Μεταξυ των δυο, φυσικα το V-STROM.
-
Πιο φρεσκο το V-Strom.
Η Transalp ειναι ιδια με καποιες ψιλοτροποποιησεις,απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.Εχει και αυτες τις γελοιες διπλες εξατμισεις.Σαν παιχνιδι απο το Jumbo ειναι...Τα εχουν γνωστοι μου και τα δυο.Περα απο την ομορφια,ικανοποιημενοι ειναι και οι δυο.
-
V-Storm φυσικα....
Καιρος να ταρακουνηθεί λίγο η μαμα Honda και να αλλάξει το Transαλπάκι. Καλό, γερό, αλλά χρειάζεται ριζική ανανέωση....σε κινητήρα - γεωμετρία. Όσο δεν υπήρχε αξιόλογος ανταγωνισμός (Freewind, XT600, KLE) το Transalp ήταν κορυφαίο, αλλά κακά τα ψέματα, μπροστά στο V-Storm φαίνεται ξεπερασμένο (προσωπική άποψη). Όσον αφορά αξιοπιστία θα έλεγα ότι το V-Storm θα είναι σκυλί (όπως και άλλα suzuki με το ίδιο μοτέρ) αλλά μόνο ο χρόνος 8α δείξει...
Εγώ πάντως παραμένω με τo Freewind.....
HondaXL transalp650-Suzuki V-storm650-ποιο ειναι πιο ομορφο;