-
ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΠΕΚ. 7500 km αυτοκίνητο...
Βασικά μπόυκωσε 1 αλλά μου λέει ο μλκ στην skoda οτι πάνε και τα άλλα.. για μπούκωμα.ΤΙ ΚΑΝΩ???
Θέλει 60 euros για να τα σιάσει, και να καθαρίσει το ντεπόζιτο.
Λέει ότι είναι από χάλια βενζίνη...... το σωληνάκι με το φίλτρο τησ βενζίνης για ΕΦΕ υπάρχει???κάτι έχω ακούσει για 1 υγρό που τα κάνει όλα ρόδινα...
ξέρει κανείς τπτ γιαυτο???THANX
-
Βασικά μπόυκωσε 1 αλλά μου λέει ο μλκ στην skoda οτι πάνε και τα άλλα.. για μπούκωμα.ΤΙ ΚΑΝΩ???
Λέει ότι είναι από χάλια βενζίνη...... το σωληνάκι με το φίλτρο τησ βενζίνης για ΕΦΕ υπάρχει???κάτι έχω ακούσει για 1 υγρό που τα κάνει όλα ρόδινα...
-
-
2 τρόποι καθαρισμού των μπεκ.
για απλό καθάρισμα ρίχνεις το υγρό που λες στη δεξαμενή καυσίμου.για καθάρισμα όπως στην περίπτωση σου χρησιμοποιούν υπέρηχους.
και συ ρε παιδάκι μου τι το ταίζεις το καημένο?μήπως είναι κανένα μπεκ ελαττωματιό?
-
Βενζίνα μου μυρίζει
-
Φιλε φτιαχτα οσο πιο γρηγορα μπορεις,αν δεν θελεις να πας για ρεκτιφιε.
Επισης αν βαζεις απο καποιον σταθερα βενζινα,καλυτερα κοψτον! -
Ποιό μοντέλο της Skoda και ποιον κινητήρα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Φιλε φτιαχτα οσο πιο γρηγορα μπορεις,αν δεν θελεις να πας για ρεκτιφιε.
Επισης αν βαζεις απο καποιον σταθερα βενζινα,καλυτερα κοψτον!Όταν πήρα το πρώτο μου Fiesta, είχα βάλει 2 φορές βενζίνη από ένα τυχαίο βενζινάδικο στο δρόμο μου (δεν χρειάζεται να πω που και ποιο, γιατί μπορεί να ήταν τυχαίο αυτό που θα αναφέρω).
Πρόσεξα λοιπόν ότι το αμάξι συχνά είχε 'λόξυγγα', δηλαδή εκεί που επιτάχυνε, ξαφνικά δίσταζε για λίγο και έπαιρνε μετά πάλι, με κάμποσες στροφές lag. Οπότε έκοψα την τυχαία βενζίνη και έκτοτε βάζω V-power από συγκεκριμένο βενζινάδικο και είμαι ικανοποιημένος.Κι εμένα πρόβλημα στη βενζίνη μου μυρίζει, δεν εξηγείται αλλιώς. Το φίλτρο που ρωτάς, υποθέτω ότι είναι για τα στερεά. Αν η βενζίνη είναι ας πούμε νερωμένη και το νερό αυτό είναι και σκληρό, τα άλατα κάλλιστα μπορούν να μείνουν στα μπεκ (φαντάζομαι δηλαδή). Υποθέτω ότι το νερό που περιέχεται μέσα στη βενζίνη θα μένει κάπου στα μπεκ, γιατί περνάει δυσκολότερα στην αέρια φάση για να περάσει απ' τα μπεκ. Όλα αυτά τα υποθέτω παιδιά, απ' τη λίγη Φυσική που ξέρω. Κάποιος που γνωρίζει περισσότερα ας μας δώσει τα φώτα του.
Καλή ανάσταση!
-
Νομίζω ότι το νερό δε μπορεί να ανακατευτεί με τη βενζίνη γιατί έχουν διαφορετικό βάρος οπότε αν μπούν μαζί σε μια δεξαμενή το ένα θα πάει κάτω και το άλλο επάνω. Άρα όταν λειτουργήσει η αντλία (που βρίσκεται χαμηλά στη δεξαμενή) θα τραβήξει μόνο νερό και όχι βενζίνη. Λογικά λοιπόν θα το καταλάβουμε άμεσα εαν μπεί νερό στο δοχείο βενζίνης του αυτοκινήτου μας.
ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΠΕΚ. 7500 km αυτοκίνητο... :(